Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
irina81 spune:
Irina,Ioana,multumim!
Matei a dormit bine azi noapte,dimineata avea iar 38.2.Astept sa vad ce se mai intampla.
Peste vreo luna vine mama de la fratele meu din Irlanda si ne aduce hainute.Atunci o sa pun si eu poze cu colectia.I-am comandat si sapca,bandana,ochelari de soare.
Si noi am asezat stelutele in forma de carul mare si mic-se pricepe sotul.
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze
jadi spune:
Neata fetelor!
Eu cu titele beton, m-a lasat cea stanga si astept sa ma lase si cea dreapta... oricum e chin mare dar suport daca asta mi-a fost decizia.
Iar copilul meu ma dispera, ii schimb pampersul si exact la 5-10 minute face kk. Ieri cred ca am schimbat 10 pampersi toata ziua!
Gina mi-a placut chestia aia cu punctul de orbire, vezi cum imi deschid si eu capul ca nu cred ca puteam gandi asa vreodata!
Mimsi mersic, o sa sun si o sa fac comanda de 10 cutii ca vad ca se termina mult mai repede acum!
Deni & Vlad 28 sept 2005
nanadana spune:
Neta fetelor
La multi ani bebelusilor care azi fac lunita Stefan,Matei,Teodora-Mariasi Anya_Ioana pupici de la noi
Antonela si Ioana mersi pt urarile lui tata
Codruta sa nu te mai gindesti niciodata la asa ceva ca iti dau bataie
jadi inca un pic
poze
DanaAntoine
cristell spune:
Buna dimineata mamicutelor.
La multi ani celor nascuti in 18 :Iaris Mihai si Mihnea Luca!
La multi ani celor nascuti astazi 19 :Stefan Calin,Matei,Teodora Maria si Anya Ioana.
Nicole cum se simte Ioana?
Antoanela23 Victoras e dragalas .
Simonique am vazut filmul si mi-a placut tare mult cum sta,e haios.
BiuMil lamaie rece pt. piciorus sau comprese reci cu apa.
b irina c se dragalas Vladut.
Daca este un baietel care a ramas nepetit si ii place de Stefania(promit ca o sa-i creasca parul) sa ne contacteze.Asteptam propuneri.
Ieri nu am mai avut chef sa intru pe dc dupa ce am citit cu Andreea si Stefania a fost maraita toata ziua.Aseara a facut febra iar.Am avut o noapte scurta.Din ora in ora a plans si cand nu plangea nu puteam sa dorm ca am nasul inca infundat si nu pot dormi cu gura deschisa.Abia asteptam sa se faca dimineata.Acum i-am luat temperatura si vad ca nu are ,dar e miorlaita .Nici noi nu am inceput cu antibioticul.Vreau sa mergem maine la dc. sa o vada in gat si apoi vedem.
jadi spune:
Hehe, Dana oare numai un pic? ca eu imi fac probleme cum merg maine la servici .
Anya20 deci te-ai riscat cu numarul de telefon!
Am scris de pe contul comun moderatoarei care strange bani pentru Maria sa ne dea numarul de cont, poate donam si noi ceva. Cred ca e postat numarul cardului dar nu sunt suficientele datele pentru completarea unui ordin de plata...
Deni & Vlad 28 sept 2005
b_irina_c spune:
Ioana spor la treaba .
Eu sunt in impas cu diversificarea... Oare nu s-a saturat de atata supa??
Azi a reusit bb si o balanganeala din pozitia 4 labe . Am fost tare incantata. Nu are tahnica lui Mario, dar e un inceput.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
nicole74 spune:
CRISTELL SI IRINA multa sanatate bebelushilor!
Noi tot avem muci, insa mai putini si de tusit tot mai putin, insa noaptea se agraveaza. Sper sa treaca mai repede, sa putem iesi si noi afara ca e tare frumos.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
codruta_grg spune:
Irina81 si Cristell sanatate pentru bebeii vostri!!
Nicole, sanatate si pentru Alexandra.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Hildegard spune:
biumil,
scrie la tine ca Milan a avut 65 de cm la nastere?
si acum are 68?
Felicitari pentru cele 9075 g. Cum ai reusit? Mi se pare mult pentru 4 lui.
LA MULTI ANI!
Stefan-Calin, Matei, Teodora Maria si Anya-Ioana,
sa fiti sanatosi, fericiti, cuminti si mancaciosi.
noi azi am fost afara 1 h...e super cald , sunt 14 grade C in Arad.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
Antoanela23 spune:
Buna ziua dragalaselor,
Am simtit asa o usurare cand am deschis DC si am vazut ca ati scris numai o pagina de aseara pana acum... se vede ca e we.
Irina, Cristell, Nicole, sanatate la puiuti.
Cristell, v-am vazut pozele si e foarte dulcica Stefania iar poza cu beteala pe cap este bestiala.
Cu petitul asteptam sa mai crestem un pic, acum suntem rusinosi ...
Pupici la fete si bebici,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)