Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 8
Carmi spune:
Irina, multumesc de raspuns.
Noapte buna, fetelor !
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
nanadana spune:
Va multumesc fetelor pt urarile lui tata
Biumil sa iti traiasca puiul , dar ce bine sta la greutate
Gata ma duc sa fac nani ca am cam stat si vad ca sint cam singura aici
poze
DanaAntoine
diana_n spune:
BiuMil venim tare din urma . Petrut are 8,5kg si 69cm la 4 luni jumate, ii dau numai san si parca si tu la fel ?! Sa-ti traiasca si sa-i treaca repede galmita.
Diana si www.phyast.pitt.edu/~viorel/pictures/reading.jpg" target="_blank">
Petrut
Antoanela23 spune:
Buna dragelor,
M-am intors, copil spalat, alaptat si adormit, sot cazut rapus in pat de oboseala, eu m-am imbaiat si m-am uscat la par asa ca venii sa vad ce mai ziceti.
...pai eu de ieri ma tot tin sa felicit sarbatoritii zilei...ce sa-i faci, neuroni obositi, plus ca m-am bulversat de ce am citit aseara.
Dar vreau sa recuperez asa ca felicit:
- puiutii de pe 17: Petra Yarina, Andrea Anamaria, Maria-Gabriela, Iulia Maria;
- piticii de pe 18: Mihnea Luca si Iaris;
- bebicii de pe 19: Stefan-Calin, Matei, Teodora Maria si Anya-Ioana,
La multi ani, sa fiti sanatosi, fericiti, cuminti si mancaciosi.
Sper ca nu am uitat pe nimeni.
Mimsi, multumim de compliment, Victor are ochi albastri deocamdata, cu ceva zone verde inchis. Sa vedem cum evolueaza, eu as vrea sa-i ramana asa ca-s tare frumosi ( nu se poate abtine cioara sa-si laude puiul).
Nanadana, La Multi Ani tatalui tau, multa sanatate si bucurii. De fapt cred ca tu i-ai facut deja o mare bucurie cu micul Antoine.
Simt ca am uitat ceva, dar cum pe moment nu-mi aduc aminte ma duc si eu la nani.
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
codruta_grg spune:
Buna dimineata!!
Noi suntem treze de la 5.30. Azi noapte am stat planton de la 1.30 pana pe la 3. Asa imi trebuie daca am lasat-o ieri sa doarma aproape toata ziua.
A descoperit ca poate urla din gat si tzipa asa tare...........Dar nu are nimik.
BiuMil, nu te ingrijora cu galma aceea. E o reactie la vaccin. Noi am, facut roseata. Sper ca ati trecut cu bine peste noapte cu febra.
Ce grasunei bebei aveti....Noi avem doar 7.760. Vreo 4 zile (atunci cu vaccinul nu cred ca a luat ceva in greutate).
Anto, ori are el piciorul mai mare ca Petra, ori ai tu mana mai mica ca si mine...:)))
Carmi, felciitari pentru diversificare. Sa ne spui cum se prezinta bb Fabiano, ii place? Ca trebuie sa o scoata pe Petra la restaurant si trebuie sa le placa aceeasi mancare
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
LiaMia spune:
salut,
am citit de andreea si suntem socati (i-am zis si sotzului)...
nu prea mai am nimic de zis acum, asa ca ...
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
codruta_grg spune:
Azi noapate cand nu puteam dormi ma gandeam ce ar fi facut sotul meu daca ramanea singur cu Petra. Cum se descurca petra fara mine?! Foarte dureros ce s-a intamplat. Si poate mai sunt atatea cazuri de care noi nu stim...
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
Ioana75 spune:
Neata fetelor, si la multi ani tuturor sarbatoritilor din weekend, inclusiv tatal Danei.
Codruta, multumesc mult pentru reteta de supa.
irina81, la noi fata n-a facut febra cu dintisorii. De fapt, noi nu i-am pus termometrul, dar nu "frigea". Sanatate multa.
Fata a dormit de la 11 la 8 dimineata, sper sa o tina tot asa (bine, pina la urmatorul dinte). Am gasit stele roz si albastre in Piata Vitan, mersic irina. I-am gasit si o gecutza la doar 30 de lei (chinezism, dar arata bine pentru banii aia, si eu zic ca o sa tina 2-3 luni, cit avem nevoie). Trebuie sa ma mobilizez sa aranjez personajele de poveste pe pereti, si apoi stelutele pe tavan (vrem sa-i facem constelatii adevarate).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
Ioana, cand i-am aranjat si noi stelutele pe tavan, ne-a luat cateva zile. Intai am cautat pe net formele la constelatiile care am vrut noi, apoi le aranjam pe mocheta si abia pe urma le lipeam pe tavan. Cand am terminat si le-am privit am vazut ca de fapt le-am pus in oglinda..... Ai grija cum le lipesti..