Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RoxyP spune:

La multi ani bebeilor care implinesc inca o lunitza astazi si sanatate multa celor bolnaviori.

Roxana & David (12 sept 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanacp/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Anto, am vrut sa te intreb la cate saptamani i-ai facut poza cu piciorusul intre degetele tale?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Codruta, l-am pozat fix pe 8 februarie, cand a implinit 4 luni.

pup

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Seara buna la fete si la multi ani sarbatoritilor de azi !
Azi am inceput si noi diversificarea, o lingurita de morcovel...a facut bb o fata trista si neputincioasa...era tare dragut. Sa vedem
continuarea, maine. Fetelor, care-i ´reteta´, daca vad ca nu-i place un aliment incerc si a doua zi sau trec la altceva? Astept sfaturi,
va pup,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Merci de raspunsuri mamicilor!
Irina de invatat nu mi-a ars si din cauza racelii Ioanei. Dar sper ca de luni sa ma apuc serios.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna seara, fetelor,

Am fost si noi la control+vaccin de 4 luni, iar baiatul a fost super super cuminte, s-a incruntat doar un pic la intepatura dar in rest s-a uitat curios pe pereti si a bagat stetoscopul Dr in gura (partes de bagat in urechi....)Deci, la 4 luni are 9075 gr si 68,5 cm...in rest suntem bine, suflul sistolic nu a mai evoluat, facem tot ce trabuie la varsta asta, ne-a recomandat si noua calciu 5ml de 2 ori pe zi.

In legatura cu vaccinul, voiam sa va intreb daca e normal sa se o galmitza la intepatura...??? nu e rosu sau ceva, doar un pic mai tare la pipait, si nici nu pare sa il doara...doar ca data trecuta nu a facut nimic, si m-am cam ingrijorat... a facut si un pic de febra 38,4...
oricum, azi a fost mai bine. Am fost si in Herastrau la soare, a fost super...

Noapte buna si poate stie cineva ceva de galmita mea.

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Fetelor fatuca mea se intoarce acum si pe dreapta pe burta. Pana acum se intorcea doar pe stanga si o puneam cu partea stanga lipita de marginea patututului. Ce ma fac io acu'? Iar o sa fac batatura pana la patut. Lucrul care ma bucura este ca a inceput sa-i placa sa doarma pe burta. Se ridica f. sus sprijinita de maini dar nu sta mult asa.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

BiuMil ..voinicel rau. Nu-ti face probleme de galmita ca e normal. Va trece dupa un timp.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vera uite.... ups. Sa stii ca se pregateste sa o imprsioneze pe Iulia. Daca il tin "in picioare" se pune pe dansat si chiuit . Sa-l vezi ce pasi stie, e comic tare....

Irina sanatate multa lui Matei, sper sa-i treaca febra. Multumim de apreciere.

Anto mi-am editat mesajul si am corectat numele. Scuze de greseala

Carmi la mine si acum (dupa 1 luna si ceva) inca se stramba la prima lingurinta, orice ar fi in ea... Asteapta sa ajungi la mai multe ca sa-ti dai seama (zic si eu).

Bianca Vladut a avut galmita la toate 3 vaccinurile. Va dorim sa treaca cu bine perioada si sa nu faca febra.

Acum sa va zic despre noi. Daca am zis vreodata ca nu e sociabil Vladut (si am zis ) imi retrag toate cuvintele. In seara asta am fost la nasii lui la "chef". Prima impresie a pus buza sa planga... L-am luat si i-am prezentat camera, uite asta... uite cealalta... Si gata. A venit o gramada de lume si el a ras, a gangurit s-a jucat, fara nici o grija... Am stat 2 h. Trebuie sa plec mai des. A adormit in taxi si s-a trezit cand l-am dezbracat si dupa baita era tare vesel, a papat intr-o h 380 ml (in 3 reprize ca eu tot incercam sa-l culc).

Noapte buna tuturor....

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

"Vizionat" Victor al Antoanelei (are ochii verzi?) si praslea Stefan Peter. Frumusei tare, ii asteptam sa creasca mari .

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

BiuMil,ce grasut e puiul tau.Ce papa?
E o reactie normala la vaccin.Pune o compresa rece sau cum mai ziceau fetele,o feliuta de lamaie.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput