Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Heheeeeh...Jadi ! Ai doar 31 ani dom'le mai e mult pana acolo
Te inteleg perfect si doresc ca Dumnezeu sa-ti daruiasca tot ceea ce-ti doresti la vremea potrivita.Succes!
Sincer pe cat este de greu uneori, pe atat este de frumos. Poate am sa-mi fac ceva timp sa pun ceva poze cu fetitele in timp ce petrec impreuna, sa vezi cat este de placut.
Nu avea nici doi anisori impliniti Rebecca cand a inceput sa-i tina sticluta de laptic surioarei ei ca sa poata bea.
Daca cumva are laptic la gurita ia servetel si o sterge,ii pupa manutele,nasucul,fruntea, ochisorii etc.Daca cumva plange si eu nu sunt chiar langa ea ,vine si in timp ce ma bate cu palma insistent sa-mi atraga atentia spune:"Maama,maaaaama,Babyyy,..babyyy.Ce-o mai iubeste!
Acum, draga de ea este necajita ca ne-am dus sa-i tundem bretonul si ne-am intors acasa cu ea cu parul scurt de tot. O "doamna" X in loc sa o tunda cum am zis si-a batut joc de capul ei.
Nu arata mititica nici a baiat nici a fata....si am fost nevoiti sa recurgem la aceasta.
Mi se rupe inima cand vine si ma roaga sa-i fac codite. Dar arata bine si asa.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc fetelor care ne-au urat sanatate!
Noi azi noapte am tusit rau de tot, asa ca m-am speriat si la 6 preparam antibioticul. Si ca sa imi para rau ca i-am dat la 10 era tare vesela, azi a tusit doar de cateva ori, parca si productia de muci a scazut. Dar am inteles ca o data ce ai inceput sa dai antibioticul trebuie sa continui. Eu stiam de 5 zile minim, doctora imi zice ca doar 3 zile. Voi cum stiti? Anya? Merci.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Nicole, antibioticul se da 5 zile

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Vero, nu mi-a precizat doctora daca sa ii dau Ca si branzica deodata. Asa m-am gandit eu, sa nu i le dau, si nu o mai sun pentru ca atata am sunat-o ca o sa ma creada rau.

Sa va zic cu kk lui Petra. Statea azi cu mine in bucatarie, in scaunul de masa si o vad ca se screme si aud eu ceva, asa ca un partz. Si vad ca incepe sa se foiasca. O miros si simt ceva, nu eram sigura. O duc in camera si cand sa o pun pe pat vad ca era cu kk pe tot spatele (ii iesise prin bady o bluzita si vesta) si pana la buric. Tot kk de 4 zile l-a dat afara singura si cu aspect normal.
Azi dimineata i-am luat Lactuloza, dar n-am apucat sa i-o dau

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Codruta, ii dai intai branza si imediat dupa incep cu calciul.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Thank you - Hildegard !Hmmm..,acest cuvant "al treilea" tocmai spuneam ca este un mare semn al intrebarii si atarna tare greu pentru noi acum.Dar poate punctul nostru de vedere de acum se va schimba, caci fiecare punct de vedere este si un punct de orbire nu-i asa ?
Spre exemplu:daca stau cu fata la geam,nu vad usa;daca stau cu fata la usa nu vad fereastra;daca stau cu fata la tavan,nu vad podeaua;daca stau cu fata la podea,nu vad tavanul etc.
In afara de punctul nostru de vedere mai exista si alte puncte de vedere si vom medita suficient de mult in privinta deciziei pe care o avem de luat. Poate chiar voi ne veti fi de ajutor intr-o zi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Fetelor,Matei mi-a facut iar febra in seara asta-39.3 si suntem singurei acasa.Am reusit sa i-o scad cu supozitor cu Paracetamol si Nurofen;dar il tin sub observatie si mi-e teama pentru ca suntem singuri,tati vine maine.N-a avut niciodata asa mult,alte simptome nu are,dr mi-a zis ca poate sa faca si 40C de la dintisori,dar totusi nu simt nimic la gingie.El isi baga manutele si il mananca gingia.
Ioana,Nicole,la voi cum a fost?

Nicole,Ab minim 5 zile.Cum merge invatatul?Mai ai?

Gina,aveti 2 fetite reusite,au cu cine sa semene.Noi ne dorim minim 2,maxim 3.

Irina,ce scump e Vladut in fundulet,mor de ciuda ca Matei e asa de puturos,nici "intoarcerile" nu-i ies.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by jadi

Nu am gasit Humana HN in Cora, s-a declansat vreo kk generala in cartierul meu? Sau am terminat eu stocul... trebuie sa ma invart la alte supermarketuri ca nu imi vine sa iau cu 350 cand pot lua cu 270.
Deni & Vlad 28 sept 2005

Jadi, suna la distribuitorul Humana pe Bucuresti. (Royal distribution- 242.89.10). Ti-aduc laptele la usa, iar pretul e OK.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RoxyP spune:

Buna seara fetelor

Noi suntem la socrii in vizita si stam pana maine seara. Nu am apucat sa intru toata ziua pe DC, iar acum cand am prins ocazia, m-a izbit mesajul de pe pagina cu "AndreeaC nu mai este printre noi". Curiozitatea m-a facut sa-l deschid...am inceput sa plang. Doamne nu imi vine sa cred...trist, trist, trist

Am incercat sa citesc ce a-ti mai scris, dar pur si simplu nu am mai fost in stare. Sper sa reusesc maine.

Ma duc sa-mi strang in brate copilul si sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru ca suntem in viata.

Va pupam!

Roxana & David (12 sept 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanacp/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by b_irina_c

Anto super Vicyoras! Ce mare s-a facut!!!

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Irina, multumim de apreciere, si eu ma uitam azi la el si ma gandeam ca baiatul meu e cel mai frumos.

Ce umblaret e Vladut, a plecat dupa fete deja? Haioasa poza, dulcic strengarul.

Victor inca nici nu se intoarce. Ma gandesc o fi din cauza ca nu are loc, la el in pat e destul de ingust (60cm) iar in parc (care acum e folosit ca pat pt sufragerie) e plin de jucarele...Dar l-am lasat si la noi in pat si nu dadea semne ca ar incerca ceva.

pupici

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput