Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
locca spune:
Am fost 2 ore afara, super, mai stateam daca nu i se facea foame.
Mihaela, daca e frumos, poate reusim sa ne vedem luni la impins carucioare.
Vera, uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69393&whichpage=1" target="_blank"> aici.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
nanadana spune:
salut fetelor
Eu vreau sa spunca de ieri sint socata si trista , cind intru pe DC imediat ma gindesc la Andrea am vrut azi de dimineata sa intru sa va spun buna dimineata dar citind ce mai spun fetele despre ea am inceput iarasi sa pling
La multi ani bebelusilor care azi isi implineste lunita Iaris si Luca
azi este ziua lui tata face 60 de ani dar este trist ca nu o are pe mama linga el ,am pierduto si noi in decembrie 2004 tot din cauza la medici , ma duc sa-i fac un tiramisu sa_l mai inveselesc un pic
poze
DanaAntoine
codruta_grg spune:
nanadana, La multi ani pentru tatal tau si sanatate sa se bucure de Antoine alaturi de voi!!!
Irina de conopida si mazare inca nu mi-a zis nimik. Nici macar de dovlecel.
Si noi am fost azi fara in 2 reprize a cate o ora si jumatate (daca e soacra aici, toata ziua vrea sa iasa la plimbare cu Petra). Acuma doarme Petra, dar nu de seara.......Sper sa doarma la noapate ca azi afara a dormit non-stop.
Anto, am vrut sa te intreb la cate saptamani i-ai facut poza cu piciorusul intre degetele tale?
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
codruta_grg spune:
Irina, super poza cu fundicul sus....Si no iaspteptam momentul, dar nu avem aparatul daca e sa se intample...
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
jadi spune:
Seara buna!
Eu tocmai am picat din oras ca am avut program sa imi plimb titele beton ca tot astept sa isi faca efectul bromcriptina sau cum se cheama. Am avut niscavai ameteli dar mi-au trecut repede si restul efectelor secundare nu le am, ca sunt cal de curse! Am carat copilul dupa mine peste tot, a dormit in 2 reprize si acum dupa ce i-am dat bibe e la ora de vocalize cu bunica-sa. Si am cumparat lustra, veioze si aplice pentru sufragerie. As mai fi cumparat dar am gatat un card, pe ala de credit si daca ma mai bagam in altul cred ca nu era bine . Copilul a mancat azi excelent si fara rugaminti suplimentare.
Fetelor, nu stiu daca am facut bine sau nu, cert e ca eu sunt impacata cu mine insumi. Si apoi trebuie sa muncesc ca altfel falimentam firma si am avem 2 credite babane de platit, zeci de mii de euroi.
Eu nu pot sa plang in asemenea situatii mai ales daca nu cunosc persoana in cauza, sunt marcata dar as minti daca as spune ca am plans... ma stiti voi, insensibila ca de obicei! Oricum, nu doresc la nimeni asa ceva, mi se pare infiorator!
Deni & Vlad 28 sept 2005
marinela79 spune:
Incerc sa imi revin incet, incet dar nu reusesc.Ma gandesc ca puteam fi si eu in locul ei si atunci, ce se intampla cu copilul meu?.
Nanadana, multumim pt urari, azi facem 5 lunite.La multi ani pt tatal tau, cred ca va este foarte greu in astfel de situatii, dar mama ta vegheaza asupra voastra, si tu stii asta mai bine decat oricine.
Drept cadou de 5 luni Iaris a dormit toata noaptea, lucru care m-a bucurat.Am fost si afara si ne-a placut ca era frumos si soare.Nu am facut tortulet, il facem la 6 luni ,dar sa fiu sincera nu am facut nimic azi, am fost tare suparata din cauza evenimentului, neplacut de pe DC si ma doare capul, am plans foarte mult azi.Sper sa imi revin pt ca m-a afectat foarte mult.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
jadi spune:
Gina nu mai pot astepta prea mult cu al doilea copil ca intru la menopauza . Asa ca din septembrie oricand... daca pana in ianuarie nu iese pe cale normala, ma duc din nou la inseminare.
Nu am gasit Humana HN in Cora, s-a declansat vreo kk generala in cartierul meu? Sau am terminat eu stocul... trebuie sa ma invart la alte supermarketuri ca nu imi vine sa iau cu 350 cand pot lua cu 270.
Si nu am gand de diversificare inca... astept sa faca 6 luni si dupa aia sa ne dea pediatra ce sa facem.
Deni & Vlad 28 sept 2005
Hildegard spune:
CODRUTA, DAI CALCIU PHARCO DUPA BRANZICA, ASA CUM A ZIS DR.
Gina M, sa-ti traiasca fetele...si sa-l facet si pe al treilea. Si mie mi-ar place inca unul...dar nu stiu, e tare greu ca sunt singura cu sotul.
Irina, si bebele meu doarme de rupe in Wekend, de parca stie ca si tatai e acasa. Ne lasa sa
Nanadana, LA MULTI ANI! tatalui tau. sa fie sanatos si sa ai grija de el.
Jadi, sa folosesti cu bine lustrele. Sa nu-ti para rau ca le-ai luat. O viata avem!
Marienela 79, LA MULTI ANI IARIS! sa fie cumintel si papacios. Felicitari pentru noaptea dormita. Si eu de abia astept acesta minune. Oare cand o fi?
Azi cupilu a dormit si a papat si s-a jucat si tot asa pana se facu ora 20. A dormit tot cate 3 ore. A papat bine. Fara titi nu stiu ce ne-am face.
Ne-am distrat azi cu l-ita....am papat ceai cu l-ita si tare am deschis gurita la ea. Mama mia...ce o fi cu papica....papacios. Are o fata cand vede ca ma apropii cu l-ita de el, efectiv ma trage d emaneca sa-i dau. Foame nu e...ca ar plange. L-am cantarit azi acasa, avea 7.400g. la somn il las singur in pat, maraie de numa...pana isi gaseste degetelul, pe care il papa si apoi adoarme brusc.
In ceea ce ma priveste pe mine, iarasi am strigat azi la barbat, nu stiu ce am.....dar cateodata nu le ajung pe toate. A trecut!
Am pus pozici la 2 si 3 luni.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122