Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 10
nanadana spune:
fetelor a scris sotul Andreei ce sa intimplat exact la spital si aveti si poze cu Andrea si Maria care este o scumpica
poze
DanaAntoine
BiuMil spune:
merci penrtu raspunsuri. Bebe papa doar laptic de mami..acuma eu stiu, il suspectam ca se scoala noaptea si umbla pe la frigider!
o sapt i-am dat si lapte praf pentru ca eu eram cam zombi si mai scazuse lapticul. dar m-am mobilizat si a revenit.
pentru cine e interesat de Infanrix hexa, se gaseste la Helpnet (dati cautare pe site la ei ca sa vedeti in ce farmacie mai au). Eu am luat pentru 6 luni (l-am pus la frigi la pastrare)
Bianca si bb Milan
BiuMil spune:
Veronica, avea 65 cm la 3 luni .... si asa a fost grasan, daca mai avea 10 cm in plus ce ma faceam.
el a luat cam un kg si ceva pe luna, dar in luna a 2-a a luat 2 kg, eu zic ca era stresat, dormea foarte putin, plagea mult, il durea burta....totul s-a terminat cand l-am culcat pe burta. A inceput sa doarma normal si nici nu a mai luat asa multe kg.
Bianca si bb Milan
alexla spune:
Buna seara fetelor! Sper sa va amintiti si de mine! Alexandra mea , la 5 luni si jumatate a racit pt prima data si eu sunt disperata! Stranuta si avea nasul infunda,trei zile i-am dat panadol(paracetamol) si spray Marimer. A deveni f agitata si a tusit sec de cateva ori. Am chemat dr de familie si a zis ca n-are nimic. Dupa 2 zile Alex nu mai prea voia sa manance si am chemat-o din nou.A zis ca are un inceput de rosu in gat si i-a prescris Cefalexin. Mi s-a parut prea tare si am chemat si alta dr. care a zis ca nu are rost sa-i dau un antibiotic atat de puternic, chiar deloc, si mi-a prescris nurofen, ambroxol si ophtamesone(picaturi pt nas). Buuun! Astazi Alexandra nu mai vrea sa manance nimic,nimic, doar ceai , plange cand ii dau lapte, drept pt care m-am hotarat la antibiotic si i-am dat ospamox. Nu are temperatura! Am cumparat si biotics(multumita voua am aflat de el!) sa i-l dau cu lapticul pe care nu-l bea . Ce sa mai fac, sa-i treaca mai repede? S-a tras la fata si cred ca a slabit ceva.
Fetelor am citit zilele trecute de Andreea si micuta Maria. DE CE????????? Si acum am lacrimi cand ma gandesc!Sa ne rugam pentru ele!
codruta_grg spune:
Alexla, poate ii ies dintisorii. Poate are otita. Laptele i-l dai de la san? daca da, de aia poate sa bea doar ceaiul ca e mai usor de supt si nu face efort sa o doara urechiusa interna. Vezi si tu....consulta alt pediatru maine. Poate e suprapusa o raceala cu altceva..
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
alexla spune:
Codruta ii dau mixt. Am incercat sa-i dau formula ! Nu stiu ce sa ma fac! Plange continuu, nu poate adormi, de foame cred. La palpare la urechiuse nu o dor! Dintisori nu se vad, nu se simt!
codruta_grg spune:
Alexla, eu zic ca e clar bolnavioara, nu ai pe cine sa chemi acasa, alt medic? Poate i s-a accentuat rosul in gat. dar degeaba facem noi presupuneri, tot trebuie sa o vada un medic.
Sanatate multa!!!!
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Carmi spune:
Salutare la fete !
Codruta, m-ai distrat, daca bb Fabiano ii seamana
lui taica-su (dibaci in bucatarie), o sa-i faca pizze minunate Petrei...da sigur, trebuie sa le formam gusturile pt. cand vor iesi la restaurant!!! Azi a fost mai bine cu morcovelul, maine trecem la alte minuni...ca doar implinim 4 luni, baiat mare.
Pupici la fete si o seara buna,
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
alexla spune:
Victorie fetelor! A adormit si a mancat in somn! Tineti minte, Alexandra mea mananca laptic de la titi doar in somn! Asadar a adormit si m-am intins langa ea si i-am dat sa pape! Si a papat! 15 minutele intregi! Acum doarme linistita la ea in patut!
M-am mai linistit acum, tinand cont si de faptul ca e prima noapte cand dormim singurele, tati e plecat pt 4 zile !
O s-o mai treezesc la 22 sa-i dau antibioticul, sper sa-mi adoarma din nou, tinand cont de faptul ca azi a dormit doar vreo ora in 4 reprize !
Doamne ,multumesc!
Ioana75 spune:
Am fost in Herastrau si in Cora, unde m-am intilnit cu mary, cumparase jumatate de raion pentru bebe Andrei (un frumushel si jumatate, dormea linistit in caruciorul de la Cora). Asteptam parada modei.
M-am lamurit cu soacra; eu vroiam sa o chem citeva saptamini sa stea cu noi, dar mi-a ajuns weekend-ul asta. Nu o sa fac fatza distractiei.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)