Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

fetelor a scris sotul Andreei ce sa intimplat exact la spital si aveti si poze cu Andrea si Maria care este o scumpica

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

merci penrtu raspunsuri. Bebe papa doar laptic de mami..acuma eu stiu, il suspectam ca se scoala noaptea si umbla pe la frigider!
o sapt i-am dat si lapte praf pentru ca eu eram cam zombi si mai scazuse lapticul. dar m-am mobilizat si a revenit.
pentru cine e interesat de Infanrix hexa, se gaseste la Helpnet (dati cautare pe site la ei ca sa vedeti in ce farmacie mai au). Eu am luat pentru 6 luni (l-am pus la frigi la pastrare)

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Veronica, avea 65 cm la 3 luni .... si asa a fost grasan, daca mai avea 10 cm in plus ce ma faceam.
el a luat cam un kg si ceva pe luna, dar in luna a 2-a a luat 2 kg, eu zic ca era stresat, dormea foarte putin, plagea mult, il durea burta....totul s-a terminat cand l-am culcat pe burta. A inceput sa doarma normal si nici nu a mai luat asa multe kg.

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexla spune:

Buna seara fetelor! Sper sa va amintiti si de mine! Alexandra mea , la 5 luni si jumatate a racit pt prima data si eu sunt disperata! Stranuta si avea nasul infunda,trei zile i-am dat panadol(paracetamol) si spray Marimer. A deveni f agitata si a tusit sec de cateva ori. Am chemat dr de familie si a zis ca n-are nimic. Dupa 2 zile Alex nu mai prea voia sa manance si am chemat-o din nou.A zis ca are un inceput de rosu in gat si i-a prescris Cefalexin. Mi s-a parut prea tare si am chemat si alta dr. care a zis ca nu are rost sa-i dau un antibiotic atat de puternic, chiar deloc, si mi-a prescris nurofen, ambroxol si ophtamesone(picaturi pt nas). Buuun! Astazi Alexandra nu mai vrea sa manance nimic,nimic, doar ceai , plange cand ii dau lapte, drept pt care m-am hotarat la antibiotic si i-am dat ospamox. Nu are temperatura! Am cumparat si biotics(multumita voua am aflat de el!) sa i-l dau cu lapticul pe care nu-l bea . Ce sa mai fac, sa-i treaca mai repede? S-a tras la fata si cred ca a slabit ceva.
Fetelor am citit zilele trecute de Andreea si micuta Maria. DE CE????????? Si acum am lacrimi cand ma gandesc!Sa ne rugam pentru ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Alexla, poate ii ies dintisorii. Poate are otita. Laptele i-l dai de la san? daca da, de aia poate sa bea doar ceaiul ca e mai usor de supt si nu face efort sa o doara urechiusa interna. Vezi si tu....consulta alt pediatru maine. Poate e suprapusa o raceala cu altceva..

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Codruta ii dau mixt. Am incercat sa-i dau formula ! Nu stiu ce sa ma fac! Plange continuu, nu poate adormi, de foame cred. La palpare la urechiuse nu o dor! Dintisori nu se vad, nu se simt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Alexla, eu zic ca e clar bolnavioara, nu ai pe cine sa chemi acasa, alt medic? Poate i s-a accentuat rosul in gat. dar degeaba facem noi presupuneri, tot trebuie sa o vada un medic.
Sanatate multa!!!!

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Salutare la fete !
Codruta, m-ai distrat, daca bb Fabiano ii seamana
lui taica-su (dibaci in bucatarie), o sa-i faca pizze minunate Petrei...da sigur, trebuie sa le formam gusturile pt. cand vor iesi la restaurant!!! Azi a fost mai bine cu morcovelul, maine trecem la alte minuni...ca doar implinim 4 luni, baiat mare.
Pupici la fete si o seara buna,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Victorie fetelor! A adormit si a mancat in somn! Tineti minte, Alexandra mea mananca laptic de la titi doar in somn! Asadar a adormit si m-am intins langa ea si i-am dat sa pape! Si a papat! 15 minutele intregi! Acum doarme linistita la ea in patut!
M-am mai linistit acum, tinand cont si de faptul ca e prima noapte cand dormim singurele, tati e plecat pt 4 zile !
O s-o mai treezesc la 22 sa-i dau antibioticul, sper sa-mi adoarma din nou, tinand cont de faptul ca azi a dormit doar vreo ora in 4 reprize !
Doamne ,multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Am fost in Herastrau si in Cora, unde m-am intilnit cu mary, cumparase jumatate de raion pentru bebe Andrei (un frumushel si jumatate, dormea linistit in caruciorul de la Cora). Asteptam parada modei.

M-am lamurit cu soacra; eu vroiam sa o chem citeva saptamini sa stea cu noi, dar mi-a ajuns weekend-ul asta. Nu o sa fac fatza distractiei.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput