Mamici de ianuarie - februarie 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 3
MirelaV spune:
http://www.legmed.ro/files/revista/2005-1/02-Embolie%20amniotica.pdf
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
miraklucker spune:
Scriu si nu ma pot opri din plans! Pur si simplu sunt socata, si de cand am citit nu-mi mai iese din cap.... nu am cuvinte
Dumnezeu sa o odihneasca in pace, sa aiba grija de micuta Maria si sa-i dea putere sotului ei si familie
.
Am nascut de o saptamana, si m-am confruntat si eu cu un caz asemanator dar... cu final fericit. Colega mea de camera a patit cam la fel, a facut embolie pulmonara dupa nastere. A nascut super usor in jumatate de ora, a doua zi era bine merci, a primit multe vizite si totul era in ordine. Ziua urmatoare a inceput sa-i fie rau sa nu mai poata respira si sa o doara din ce in ce mai tare in piept. Asistenta a remarcat a chemat o doctorita care a ajuns la concluzia ca e doar din cauza stresului avut cu o noapte inainte cu baietelul ei, care a urlat mai toata noaptea si nu a reusit sa doarma mai deloc. Cu toate aceaste asistenta l-a sunat pe medicul ei si a insistat sa-i faca o radiografie, sau o tomografie computerizata, sau cum s-o chema cand te baga in tubul acela!! Si bineteles ea a avut dreptate era embolie. Au inceput imediat sa-i faca tratament cu heparina. doctorita a venit sa-si ceara scuze, dar daca era dupa ea se intampla poate la fel o tragedie. Deci se poate intampla, din pacate, nu numai in Romania
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
raalucutza spune:
MIRELA V multumesc pt link!
RAALUCUTZA
26+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
gegea spune:
E cumplit, e foarte dureros... A ramas un suflet care nu va sti cum e sa sugi de la sanul mamei, cum e sa te tina mami in brate, sa te alinte si sa te linisteasca.
Sunt ingrozita, iar cuvintele prisosesc.
Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa aiba grija de micuta Maria!
laureta spune:
Mamicilor care ati nascut felicitari sa aveti bebelasi sanatosi si sa va bucurati de ei.
Burticutze nu fiti speriate totul va fi bine
edit: parerea mea sa lasam burticutzele care trebuie sa nasca linistite,nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul lor.Deja Mirela a deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69393" target="_blank">un subiect pentru Andreea
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Siminaf spune:
Doamne sfinte!!! Am facut pauza dupa ce am citit, ca sa ma linistesc, dar nu ma pot opri din plins!!!!!
Intr-adevar, este ceva imprevizibil si, din pacate, cu mortalitate mare, chiar in zilele noastre, si chiar si aici, nu numai in Ro. Am vazut si la TV, la un canal care prezinta mamici, bebici si nasteri, astfel de cazuri, dintre care nu toate au avut un final fericit! Si daca nici aici u au posibilitati....
Pling si nu ma pot opri, pentru ca si eu am avut riscul de a face eclampsie, fiind cu preeclampsie, si tot timpul ma gindeam ce vor face copilasii mei fara mama!!! Si in timpul cezarienei era de doua ori sa... Dumnezeu e mare! Am scapat si ma rog in fiecare zi sa-mi pot creste copiii pina vor avea si ei, la rindul lor, copii! Inca nu mi-e foarte bine, de asta nu sint inca sigura ce si cum...
Doamne, ajuta sufletul Andreei sa se linisteasca in Ceruri si sa vegheze de acolo peste sufletelul Mariei! Si da putere familiei distruse de durere!
Nu mai pot scrie, nu mai vad tastele...
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Ursoaica spune:
IERTARE dar trebuie sa spun!
Felicitari noilor mamici sa fiti sanatoase, sa aveti laptic mult, bebeii sa fie sanatosi frumosi si papaciosi!
Fetelor am o rugaminte ... nu dati cu pietre ... (daca vreti explicatii pt ce scriu aceasta fraza acum dati PM): HAIDETI SA LE URAM TUTUROR VIITOARELOR MAMICI MULTA, MULTA SANATATE SI SA VENITI CU BBEII SANATOSI ACASA!!!
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Denisam spune:
Ursulina- subscriu la ce ai spus, si pt c anu o pot face mai bine in cuvinte, te rog nu et supara ca te copiez
, dar ai punctat super si eu sunt cam suaprata da rincerc sa ma tzin tare pt Emma si musafirii care vin in 2 h si eu am o groaza de facut..
Felicitari noilor mamici sa fiti sanatoase, sa aveti laptic mult, bebeii sa fie sanatosi frumosi si papaciosi!
Fetelor am o rugaminte ... nu dati cu pietre ... (daca vreti explicatii dati PM): HAIDETI SA LE URAM TUTUROR VIITOARELOR MAMICI MULTA, MULTA SANATATE SI SA VENITI CU BBEII SANATOSI ACASA!!!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
andre_ea spune:
Dumnezeule! Ce tragedie! Nu-mi vine sa cred ca asa ceva este posibil!

Dumnezeu sa te odihneasca Andreea! De acolo din ceruri sa veghezi asupra Mariei!
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE