Mamici de ianuarie - februarie 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 2
ile77 spune:
Buna fetelor,
Sint o mamica de martie-aprilie2006.
Am citit despre tragedia Andreei .Am citit si am plins.

Doamne, nu se poate intimpla asa ceva.
Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa aiba grija de sufletul ei bun.
De acolo din ceruri ea va veghea asupra copilasului ei, de care din pacate nu s-a mai putut bucura.
Ai Doamne grija de sufletul Andreei si ai grija de copilul si familia ei.

gandacelu spune:
am gasit aici un caz asemanator:
http://www.vlg.sisnet.ro/arhiva/an2002/3849/ev1.html
cine mai gaseste ceva, sa posteze
foarte bine faceti ca va rugati pentru Andreea! Dumnezeu sa o ocroteasca! era o femeie DEOSEBITA, foarte blanda, buna, altruista, si foarte frumoasa...
www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant
mami de ileana si ioachim
Morgano spune:
Embolia este astuparea/blocarea unei artere.... asta fiind explicatia simplificata. Si o bula de aer poate cauza embolia, eu la spital la asta ma uitam sa nu cumva sa-mi bage cu seringa bule de aer in vena.
In cazul emboliei la nastere dau un paste din link-ul lui Gandacel, explicatia medicului: "embolie amniotica (fragmente de placenta ajunse in sistemul vascular care obtureaza vase sanguine importante)"
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
madau spune:
Va scrie tot o mamica de noiembrie-decembrie 2005 care a aflat de tragedia petrecuta cu colega voastra Andreea. De cand am aflat plang intr-una, desi nu am cunoscut-o, cu siguranta a fost un suflet deosebit. Iar sufletele deosebite ajung acolo unde trebuie, in cer. Sunt socata si totodata indignata. Mai devreme am vorbit cu un prieten bun care lucreaza la Realitatea TV, si el proaspat tatic, si a zis ca o sa faca tot posibilul ca lucrurile sa nu ramana asa. Cine a gresit, daca a gresit trebuie sa plateasca. Daca mai aveti detalii care pot fi de folos, astept mesajele voastre. Stiu ca e greu, dar haideti sa ne unim si sa facem ca astfel de greseli sa nu se mai intample.
DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA. MARIA, CINEVA ACOLO SUS TE VA IUBI SI VA AVEA GRIJA DE TINE! 

Madau si
Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
Oana_B spune:
Am dat si eu o cautare pe google: amniotical fluid embolism
http://www.merck.com/mmhe/sec22/ch261/ch261d.html
http://www.findarticles.com/p/articles/mi_m0NUC/is_4_24/ai_n6172400
se pare ca e imprevizibil si mortal.
Oana_B
lorelei_19 spune:
Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe Andreea
Si s-o binecuvinteze pe micutza Maria. Fetelor, nu ma pot opri din plans.
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
alinaalex spune:
Citesc si nu-mi vine sa cred... O tragedie cumplita...

Cuvintele sunt de prisos...
Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce momente trece acum familia ANDREEI!!!
DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA IN PACE SI SA AIBA-N PAZA LUI DE BEBE MARIA!!!

Nu-mi vine sa cred ca in Romania secolului XXI, intr-un spital dintr-o capitala europeana se mai poate intampla asa ceva... Foarte, foarte trist...

ALINA si BB 33+
ANDREEA GEORGIANA spune:
Draga Maria,sa nu uiti niciodata ca mamica ta te iubeste si va veghea de acolo de sus,dintre ingeri,ca tu sa ai o viata minunata.SI NIMENI,NICIODATA,NU TE VA PUTEA IUBI MAI MULT CA EA!
Dumnezeu sa te odihneasca in pace,Andreea!Stai linistita,Maria va creste frumos!
Ne rugam si 

pentru tine!
ANDREEA GEORGIANA +33 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
aida_o spune:
Condoleante pentru Andreea... Ati mai citit asta, dar chiar nu ma pot opri din plins...
Fetelor care ati nascut deja, felicitari si - celor care inca nu ati nascut - fruntea sus! Stiu ca va e greu, dar viata merge mai departe.
Sunt sigura ca micuta Maria va primi multa energie pozitiva si dragoste de la voi, mamicile de ian-febr 2006, pt ca va veti gindi mereu la ea. Asa ceva nu se uita.
30+5
Tina_Welsh spune:
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe colega voastra Andreea.Sper sa se faca ceva,si acest caz sa nu ramana necunoscut,insa daca este imprevizibil si mortal,poate ca nu a fost vina nimanui,poate ca asa a fost sa fie.
"Viata e o scena,pe care omul apare,joaca rolul vietii iar apoi dispare"
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea