Mamici de ianuarie - februarie 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Aveti dreptate.

Tuturor viitoarelor mamici, multa sanatate si bebelusi sanatosi! Nu va temeti. Aveti incredere in Dumnezeu.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

VIITOARELOR MAMICI MULT SUCCES, NASTERI USOARE SI BEBELUSI SANATOSI SI MANCACIOSI, IAR VOUA REFACERE RAPIDA! TOTUL VA FI BINE, AVETI INCREDRE!

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Noapte buna!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunda spune:

Bunul Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe mamica Andreea, si sa le dea putere celor ce i-au fost aproape sa treaca peste aceasta groaznica si grea incercare...Iar micutei Maria suflete bune si blande langa ea, ce sa ii lumineze drumul atat de incercat, inca din primele clipe ale existentei ei...
Am aprins o lumanare pentru Andreea, nu am cunoscut-o dar mi-au dat lacrimile citindu-i ultimele randuri aici…m-am rugat pentru ea si micuta ei...

Gandul meu se indreapta si catre voi, mamici si viitoare mamici, traumatizate acum de aceasta veste teribila...poate ati varsat o lacrima pentru ea, poate i-ati aprins o lumanare...lacrimile noaste se vor usca, durerea se va stinge…..ma gandesc ce MARE MINUNE este sa ne putem tine puii in brate, si sa incercam sa ii multumim celui de sus pentru fiecare zambet primit de la ei, pentru fiecare floare ce o mai putem mirosi, pentru fiecare ploaie ce ne poate spala fetele, pentru fiecare clipa traita in bucurie alaturi de cei dragi...caci totul trece, dar numai dragostea ramane...

Eu v-am vazut intrebarile, si m-am gandit ca, poate, pot raspunde un pic intrebarilor voastre...ca medic, ca anestezist, trebuie sa va spun ca DIN PACATE medicina nu este inca perfecta, si ca da, si azi, in anul 2006 (si excluzand cazurile de malpraxis) , se mai moare la nastere, desi EXTREM de rar...in tarile civilizate riscul de mortalitate materna este cam de 1-2 la 50 000 de nasteri, dar el ajunge in Asia cam la 40 la 10000,in Africa riscul este dublu...cauzele sunt eclampsiile, hemoragiile, infectiile, emboliile, sau riscurile anesteziei la cezariene,in mare...Este GROAZNIC, caci in spatele acestor cifre se ascund destine,si mamici ce au visat la puii lor, famillii distruse si suflete sfarimate...dar, din pacate, suntem oameni, muritori deci, si nici atunci cand iesim pe strada nu stim daca in secunda urmatoare nu ne va sfarima o masina dementa pe trotuar...

Eu sunt CONVINSA ca Andreea, acolo unde este ea acum, ne priveste cu lacrimi de inger...de acolo isi va veghea puiul iubit, si il va ocroti cu iubirea ei de mama, ce niciodata si nicicand nu are sfarsit, caci DRAGOSTEA ADEVARATA nu cunoaste bariere...eu sunt convinsa ca ea ar fi tare trista sa stie ca voi, cele ce i-ati fost alaturi cu sfaturi si ganduri bune, va cufundati acum in frica si groaza… Ea a ajuns acum la LUMINA vesnica… noi, cei ramasi, in lacrimi si tristete, sa nu uitam insa sa IUBIM si sa fim CURAJOSI si increzatori in destinul NOSTRU…

Eu cred ça ar trebui sa ne organizam repede, sa adunam ceva bani, cei ce putem si poate, tu, Gandacel, ne poti spune daca si cum ii putem ajuta familia daca este in nevoie, moral sau material..Poate macar o coroana din partea DC, nu stiu, si pe urma, sigur, un ajutor familiei…Nu stiu, daca cineva organizeaza ceva, as vrea sa particip si eu…

Bunul Dumezeu sa va ocroteasca, mamici si vitoare mamici, sa va tineti cat mai repede puii sanatosi in brate…CURAJ si Doamne ajuta!

Cu drag,
Mirunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Fetelor,
Nu-mi vine sa cred ce am aflat, sunt socata, am intrat sa va citesc si ce am aflat! Doamneeee!
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Andreea! Iar micuta Maria sa aiba parte de o viata frumoasa si sa fie vegheata de mamica ei din ceruri!
Ma infior cand ma gandesc ca nu isi va cunoaste mama si ca nu va putea fi tinuta in brate si alaptata de fiinta care i-a dat viata.
Nu imi vine sa cred! Mi se pare ca visez urat! Ce nedreapta e viata! Cine s-ar fi putut astepta la asa ceva? Eu asteptam sa aflu vesti despre nastere, si in loc de asta ce am aflat? Nu pot sa cred!
Spitalul asta Polizu parca e blestemat, toate nenorocirile se intampla acolo.
Cum putem ajuta familia Andreei?

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

Dumnezeu sa o odihneasca si sa aiba grija de micuta sa creasca mare si sanatoasa.
si andreea , de unde este acum , s-o vegheze pe copila.
nu am cuvinte pt aceasta tragedie.

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Sunt o maimica de iulie-august 2005. Am intrat sa va spun ca imi pare tare rau pt ceea ce s-a intamplat pritenei voastre. Este tragic, si noi suntem langa voi, si toate alaturi de familia si micul pui indurerat, dar vreau sa va urez si voua, proaspete mamici, mult curaj, felicitari pentru puii minunati pe care ii aveti, si celor care nu au nascut inca mult curaj, sanatate si nasteri usoare! Sa aveti niste copilasi sanatosi, frumosi si papaciosi care sa va umple sufletul de bucurie! Fruntea sus! Nu va speriati nici de nastere naturala nici de cezariana, daca e sa se intample ceva se intampla oricum! Eu va tin pumnii, va doresc mult curaj si incredere, si veti vedea ca totul va fi bine! Succes si nu uitati ca pentru orice intrebari noi suntem alaturi de voi! Nu ezitati! Multi pupici tuturor!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Dumnezeu a chemat-o pe Andreea la el. Poate pentru ca a fost prea buna, prea blanda, asa cum spunea aici colega ei. Plang, ca si voi toate, de cateva ore si il rog pe Dumnezeu sa apere sufletul acela mic, pe Maria si sa n-o lase sa sufere in viata.
Fetelor sa va apere Dumnezeu si sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi de care sa va bucurati toata viata.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Dumnezeu s-o ierte pe Andreea si micutei sale sa-i dea o viata de care mama ei, acolo in ceruri, sa fie mindra!

Fetelor, va doresc nasteri usoare si sa fiti sanatoase si voi si bebelusii vostri dragi! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

nu stiu cum sa incep...sunt ravasita...am ales insa sa scriu aici ,decat la rubrica de doliu pentru a va face o sugestie..am citit cateva din postarile Andreei si m-a impresionat teribil ..azi esti ,maine nu mai esti..suntem fragili..atata suferinta e ingrozitor!.. voi insa mamicile de aici ati cunoscut-o pe Andreea si ma gandeam ca poate una din voi sa salveze toate mesajele scrise de ea de-a lungul sarcinii si sa le adune intr-un jurnal,care sa ajunga la Mariuca ,atunci cand ii va fi dor de mamica ei...la varsta intrebarilor...sa fie cadoul Andreei pentru Mariuca ei:(...
va urez tutuor nastere usoara si fara probleme!

Mergi la inceput