Mamici de martie-aprilie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Salutare, salutare
Mai, fetelor, am asa o oboseala si o lene in mine, de nedescris!!Adevarul e ca am si profitat de zilele astea insorite si am mers pe jos mai mult.Si il am si pe tatal meu internat si a trebuit sa ma deplasez si pe la el...oboseala mare, ce sa va mai zic, cu dureri de picioare de nu mai pot sa le misc.Si nu are cine sa-mi fac si mie un masaj, ca sotiorul e plecat pt 3 zile .M-am saturat sa am nevoie de el si sa nu fie acasa.Pe cuvant ca m-am saturat
Ameluta, tu te plangi ca ai niste vergeturi rozalii?Pai esti o norocoasa, la mine pe sani sunt niste balarii vinete, asa urate, ca mi-e si scarba sa ma uit la ele.Si m-am dat cu crema de la Avon antivergeturi(pe care nu o suport ca mi se pare ca miroase tare naspa) si cu crema hidratanta, tot de la Avon, acum ma dau cu ulei pt bebei de la Nivea.Daca aflati de vreo crema buna pt estomparea vergeturilor, pliiiiiiiizzzzzzz sa-mi spuneti si mie, ca sunt disperata.Numai sotul meu se uita cu drag la ele si-mi spune las' ca trec.E tacanit.Cum m-o fi suportand???
Ile 77, sa-ti dau o veste proasta, dupa nastere nu ai voie sa mananci portocale, daca alaptezi, ca dau colici la bebel.Asa ca, pune-ti pofta in cui
Acum va las, ca am asa o indispozitie.MA apuc si eu acum sa citesc despre Andreea.Sunt nebuna, in loc sa citesc ceva mai vesel.
Pupam mult de tot noile mamici si bebicii.

Simona 32+ si Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

SERJ,eu am facut o mastita,care a revenit si de aceea am trecut fata pe lapte praf si se trezeste singurica fix la trei ore chiar si la patru si mananca 120ml,uneori mai raman 10-20ml in sticla!dar acum ii dau si san din nou,intai o pun la san si apoi ii mai dau si lapte cam 90ml si papa tot!
de ce intrebi, fata ta nu mananca tot???

ILEANA_MARIUS,fata mea a facut icter si a stat 7 zile cate 8 ore la fototerapie si tot nu se vindecase total cand am plecat acasa,deabea acum a inceput sa nu mai aiba ochii galbeni,ca pielea nu mai era galbena mai de mult!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Ema.72, sa imi mai dai si mie nr tale de telefon,ca nu stiu unde le-am notat!!Mii de scuze!
Ameluta,felicitari pt bebe Mihaita.Sa creasca mare si voinic.AM sa ii trec datele pe listuta!Iar cu vergeturile,eu am frumuseti din luna a 2 de sarcina.SUnt pe toata burta parca m-a taiat cineva cu lama,si m-am dat cu toate cremele pozibile.Se zice ca daca esti expusa,n-ai ce face.
Edutu...multumesc de date..dar de ce nu ne mai scrii nimic despre tine?Cum merge cu sarcina?
Danielaneda,felicitari pentru bebelina maricica.Dar tu,daca numai ai acces la itnernet,da-mi un nr de telefon la care poti fi contactata,sau noteaza numarul meu de telefon care este pe prima pagina a forumului si da-mi un sms cand e momentul mare!
Tcelen,cu intarziere,LA MULTI ANI pt ANA-MARIA.SA va traiasca si sa va aduca numai bucurii in viata.Felicitari pentru grasuna!SAnatate maxima si sper sa scapi de mastita asta cat mai repede!
Andreea G,super lucrusoarele Theei!SI super burtik,si super mamica!Pot sa dau si eu comanda de una bucata paturica?
Diana1968,tinem pumnii pe 10 martie!Tu mi-ai dat numarul tau de telefon?
Anairda,ti-as trimite cu mare placere gogosi!DAca as putea!Iti dau reteta de vrei!
Nshiro au iesit bune.Vrei reteta?Si ce spital frumossssss ai!WOW!
Delia,hai capul sus ca mai e putin!Multi la plangacioasa!
Ceela,felicitari pentru mini-verisoara!
Ttitinutza,felicitari pentru grasun.SI totusi mie nu mi se pare asa de mare la 31 de saptamani.AL meu avea la 32 2535Grame...si inca nu stim ce este!Cred ca doctorii astia cauta motive sa ne ingrijoreze serios.
Pispirica,ma bucur ca acum este bine.Tine fata la caldurica!SAnatate multa!
Irina71,Doina Cel,Lumysti,Cali,BitaB,Batentian Dana,Diana1968,FlorentinaE,Liliprejbeanu, si restul fetelor al caror numar de telefon nu am,cum facem sa tinem legatura si sa aflu de voi daca nu imi dai numarul de telefon?

Va si o saptamana placuta va urez!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagheera1975 spune:

In primul rand le salut pe toate mamicile si pe cele in devenire. Eu nasc pe 27 februarie, desi initial era stabilit pentru 6 martie. O sa nasc la Municipal, prin cezariana cu rahi/peri. Nu pot face anestezie generala deoarece am deja un stop cardio respirator la activ si nu mai vreau sa aud de anestezie generala. Plus ca imi doresc sa vad baietelul din primul moment. Nu vreau sa pierd acele clipe pentru nimic in lume. Nastere normala la mine nu se poate din mai mult motive. Imi e destul de frica de operatie dar sper sa decurga totul ok. M-am speriat un pic citind despre Andreea. Dar mi-am facut griji pentru ca in cazul meu nu am un sprijin asa cum Andreea l-a avut pe Tudor ci sunt singura doar cu parintii mei. De la tatal copilului nu pot astepta prea multe. Incerc insa sa alung orice ganduri negre si sa ma linistesc, mai ales ca nu mai am mult pana luni. As putea spune ca sunt pe ultima suta de metri. Doctorita mi-a spus ca este colul aproape sters si trebuie sa stau cumintica ca sa nu ma trezesc ca ii fac pofta lui bebe sa iasa mai devreme. Abia astept sa imi vad bebelusul. Sa imi tineti si mie pumnii sa mearga totul struna. Eu nu prea am avut timp sa scriu foarte mult pe aici pentru ca am tot stat pe la birou si acasa ajung franta, dar am sa incerc sa va dau de stire cat pot de repede si sa va povestesc despre nasterea lui Marc.
O zi buna tuturor.
Alice si bebe Marc Alexandru 38saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

si uite si ceva asa de voie buna...sper...

politicieni si campaniile electorale.
moare un tip si ajunge sus in cer, il primeste s petru si zice : eu nu
prea stiu ce sa fac cu tine, nu stiu unde sa te trimit. asa ca te las
pe tine sa alegi. te duci 3 zile in iad si vezi cum e si apoi 3 zile in
rai. dupa aceste 6 zile tu decizi unde ramai, dar ce ai decis este pt
todeauna, nu mai ai voie sa-ti schimbi parerea. pleaca tipul in iad si
acolo ce sa vezi: femei, bautura, macare, discoteci, distractie si iar
distractie. se pune tipul pe chefuiala si dupa 3 zile obosit mort de
atata mancat , baut si dansat se urca in rai. in rai ingerasi care cantau
la harpa, nori pufosi, doarme omul nostru 3 zile intregi. il desteapta
sf petru si zi-l inteaba: acum ca ai vazut cum este in ambele locuri
tre sa alegi? sta tipul si se gandeste si raspunde: frumos in rai ,
liniste si pace dar parca tot mai frumos e in iad, cu toata distractia.
pleca omul nostru si ia directia iadului, cand intra acolo, surpriza: draci
cu furcile n mana, cazane cu smoala peste tot, niste flacari infernale,
nu mai era nimic din cea ce fusese cu 3 zile inainte. opreste un drac
si-l intreaba ce e cu toata vrajeala asta, unde sint femeile, bautura,
mancarea? la care dreaqu se uita la el pe sub sprancene si raspunde:
ATUNCI ERAM IN CAMPANIE ELECTORALA, ACUM DEJA AI ALES.

un puiutz de moldovean

burtici burticoase si alte poze mumoase...noutatzi noi

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

si continuam in acelasi stil...

!!!!! atentie !!!! exista ceva si pt fetele care au soacre!!!!

Horoscopul pe luna urmatoare:
Sanatate: astrele iti surad.
Bani: astrele iti surad si mai tare.
Dragoste: astrele deja se caca pe ele de ras.

Discutie intre 2 blonde:
-Ce i-ai cerut anul asta lui Mos Craciun?
-30$ ca la toata lumea!

Reclama la o agentie de turism din Germania:
"Go and visit Romania.....your car is already there!!!"

Romanii la olimpiada.
In prima zi au luat o medalie.
A doua zi au mai luat una.
A treia zi i-au prins.

Pacientul: D-le doctor, cat mai am de trait?
Doctorul: 10!
Pacientul: 10 ce? Saptamani, luni, ani?
Doctorul: 5...4...3...

Intrebare: Cand te uiti cu un singur ochi la soacra ta?
Raspuns: Cand apesi pe tragaci...

Soacra in vizita la nora.
Nora: Mama soacra, cat stai pe la noi?
Soacra: Atat cat voi fi bine primita!
Nora: Nici la o cafea nu stai?

In avion pilotul catre copilot:
-Motorul din dreapta merge?
-Mergeee! sosi raspunsul promt.
-Motorul stanga merge?
-Merge si mai bine, tocmai ne depaseste!

Doua blonde mergeau pe strada.
La un moment dat una dintre ele ii zice celeilalte:
- Ala nu e fostul tau prieten?
- Ba da.
- Fa-i cu mana.
- Nu, las sa-si faca singur.

Aviz pe usa unui cabinet medical:"Nu bem flori si bomboane."

Un betiv povesteste altui betiv:
- Si cum mergeam linistit spre casa, deodata simt ca cineva ma calca pe
mana!

- Serviti mormoloci in acest restaurant?
- Servim pe oricine! Luati loc!

Un negru cu un papagal pe umar intra intr-un bar...
Barmanul: Ba da misto arata, de unde-l ai?
Papagalul: Din Africa, acolo sunt multi...

Un indian emigrat de 3 luni in Canada scrie unui prieten de acasa:
- Bai, tara asta e ciudata rau. Pe vecinul meu din dreapta il
striga toata lumea "Little Joe" si el are 2 metri si 250 de kile.
Vecinului din stanga toata lumea ii spune "Big Jim" si el are un metru
jumate si 48 de kile. Iar mie care fac dragoste cu nevasta-mea o data
pe luna imi spun "fucking indian"...

Barbatul: Nici nu stiu pentru ce porti sutienul, si-asa nu prea ai ce
pune in el!
Femeia: Doar si tu porti chiloti...

Cum se cheama un alergator pentru un canibal?
Fast-food.

Din seria "Bond, James Bond..."
Un trecator il intreaba pe James Bond cat este ceasul.
Acesta ii raspunde: - Zece, unu fara zece!

Doua babe pe banca in cimitir:
- Auzi, cati ani ai?
- 99.
- Si mai pleci acasa?

Un om mai maruntel sta trist intr-o crasma, cu o bere in fata. Intra un
barbat zdravan. Il bate pe cel micut pe umar si-i bea berea. Micutul
incepe sa planga...

- Hei, ce te smiorcai asa ... pentru o bere?

- Uite... azi-dimineata m-a parasit nevasta, mi-a golit contul la
banca... mi-a lasat casa goala! Pe urma m-au si concediat! Nu am mai
vrut sa traiesc...m-am asezat pe sina de cale ferata si trenul trece pe
langa mine! Am vrut sa ma spanzur si s-a rupt franghia! Am vrut sa ma
impusc dar s-a blocat revolverul! Si acum, imi cumpar o bere din
ultimii
bani, torn otrava in ea...si vii tu si mi-o bei

Intr-o zi Adam vorbeste cu Dumnezeu.
-Spune-mi Doamne,de ce ai facut-o pe Eva,asa de frumoasa,cu asa frumos
par lung si blond?
-Ca sa o iubesti,Fiule.
-Si de ce ai facut-o asa de vesela si cu asa corp splendid?
-Ca sa o iubesti,Fiule.
-Atunci de ce ai facut-o asa de proasta?
-Ca sa te iubeasca,Fiule!

un puiutz de moldovean

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Bagheera1975,bine ai venit.Tinem toate pumnii la cezariana.Am si eu o rugaminte la tine.SPune-mi te rog,Um-ul(prima zi a ultimei menstre),Spitalul la care vei naste,doctorul,data nasterii a ta,posibila data nasterii a lui bebe,sexul si numele il avem deja,si da-mi un numar de telefon la care te pot contacta.SAnatate maxima si tie si lui Marc (Mark este numele sotului meu) si imi place la nebunie numele!Asa a fost si mama mea cu tatal meu,dar o sa vezi ca Dumnezeu iti va da o tarie si iti vei creste bebelusul cu mare dragoste si vei avea multe reusite!CApul sus!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

bagherooooooooooooo.............tu nu ai ce face acum decat sa gandesti negativ???????? norocoaso, i-a gandeste-te ca peste nici o saptamana o sa il tii pe bb in brate si o sa il alintzi si o sa il pupi de o sa il albesti...nu are nimic rau ce sa se intample...daca ai intrat pe forum ai vazut ce scriu fetele de fiecare data: doamne-doamne iubeste mamicile si copiii....asa ca fruntea sus si curaj.
cat despre tata, daca nu vrea sa fie tata e pierderea lui nu a voastra...nu o sa aiba ocazia sa afle ce inseamna frumosul, iubirea unui copil..asa ca: it's his lost!!!!
Gandeste-te ce experientza minunata te astepata alaturi de puiul tau.
Hai, pupici si nu te mai gandi la lucruri rele...

un puiutz de moldovean

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Andreea Georgiana cel mai tare ma enerveaza o "prietena" care a nascut acum 12 ani, la 8 luni, o fetita tare micuta pentru ca ea a fumat tot timpul sarcinii si atata se mira de burtica mea de zici ca n-a vazut in viata ei asa ceva.
Mda nshiro cred ca asta o sa fie cel mai bun indiciu, contractiile regulate ca ruperea apei nu e sigura ca se produce.
Cristina bine ca nu a fost preeclampsie si esti ok. Si eu am asa un gand ... pentru ca mi s-au umflat si mainile si un pic ochii, nu stiu cum stau cu tensiunea ca am o porcarie de tensiometru dar abia astept sa ajung azi la medic sa vedem.
Vai catrinuta pe tine te doare si eu rad ca proasta de mi se zguduie bebe in burtik. Cred ca nu mai sunt normala...
Pispirica ai patit si tu ca si mine numai ca eu nu am stat decat cateva ore in spital si de atunci tot iau pastile, aici se numesc terbutaline. Daca le iei numai seara (asa am facut si eu cat timp am lucrat) o sa-ti fie rau de fiecare data. Acuma le iau la 6 ore si s-a obisnuit organismul cu ele ci nu mi-o mai ia inima razna chiar asa tare.
Bagheera nu fii speriata de cezariana, multe ar prefera-o in locul nasterii naturale. Cat despre tata ... imi inchipui ca ti-e greu dar probabil ca e mai bine fara el decat cu el, macar si-a facut datoria si ti-a daruit o minune in burtik. O sa fie bine. Sa ne dai vesti dupa ce nasti.
Fetele eu nu mai stiu ce sa fac cu mainile astea ... incercam sa mananc niste alune si nu prea pot sa le apuc ofofff sper sa nu fie un simptom de preeclampsie, abia astept sa ajung azi la medic.
Imi simt burtik tare ciudat, parca e ceva separat de mine, ca o piatra care sta sa se rastoarne si e greeeeea de numa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Salutare fetelor!

Mariana si Loriana, felicitari pentru bebeii vostrii!

Serj, bine te-ai intors acasa si iti multumesc pentru raspuns. Iti doresc sa mearga din ce in ce mai bine cu alaptatul. Eu am alaptat 1 an, dar si eu am avut probleme la inceput. Si ii dadeam cam juma san-juma biberon. Dar cam in decurs de 1 luna ajunsesem sa dau numai de la san.

Eu am avut saptamana trecuta un control si am constatat cu stupoare ca puiul se instalase bine mersi in poponet, chiar alunecase bine in jos si nu prea mai dadea semne sa schimbe pozitia. Am zis ca innebunesc. Cezariana scria pe mine, si asta cand eu incerc sa o evit pe cat pot.
Asa ca am luat legatura cu moasa mea care mi-a organizat pentru azi o programare la unul din medicii renumiti pe aici pentru intoarceri manuale. Si asta am facut azi.
Am ajuns dis de dimineata in clinica unde lucreaza, mi-au luat sange, mi-au bagat perfuzie cu o chestie care relaxeaza complet muschii burtii, ca sa nu incep sa am contractii. A venit medicul, s-a uitat la eco unde e puiul si sa nu aiba cordonul in jurul gatului si a inceput manevrarea. A durut ceva, dar in 20 minute terminase. Apoi eu am ramas inca vreo 4-5 ore in clinica, au mai facut vreo doua verificari la eco, tot cam asa la pulsul lui bebe, mi-au luat sange sa verifice daca nu cumva a ajuns sange al lui bebe in sangele meu (ca un indiciu de ranire a placentei, ce ar fi insemnat cezariana imediat), si apoi am revenit acasa.
Simt clar cum capul lui bebe a alunecat bine in jos si s-a cam fixat acolo, asa ca nu prea mai are cum sa schimbe pozitia din nou, ca e maricel bine. Ii simt si picioarele sus in coaste.
Pentru maine aranjasem si o programare la un control intr-o clinica care face nasteri la bebei care stau in pozitia "gresita", dar acum nu mai e nevoie. Eu sunt oricum tare bucuroasa ca a decurs asa bine si ca exista si astfel de alternative.

La control s-a constatat ca am colul deschis 2 cm si ca e moale. Asa ca pot naste oricand, si azi, dar si in 2 saptamani.

Catrinel, tu pe unde mai esti? Ai facut cursul de pregatire?

Cat, abia astept sa povestesti in detaliu cum a decurs nasterea!

Fetelor, eu va pup pe toate, sa ramaneti sanatoase si sa auzim numai vesti bune!

Ariadna, 38+

Mergi la inceput