Mamici de martie-aprilie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 15
Tina_Welsh spune:
FETELOR UN NOU SUBIECT.VA ASTEPT SA POSTATI www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69618" target="_blank"> AICI
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
ile77 spune:
IleanaMarius,cum adica nu ti-a zis data nasterii la eco???Pći la eco in functie de marimea bb iti calculeaza data nasterii.
Nu ai primit nici o foaie de acolo ,unde sa fie trecute masuratorile facute bb-lui, termenul si alte date????
Control ginecologic nu se face daca totul merge bine cu sarcina .In caz ca apar probleme te trimit de urgenta la spital.
Cu tine nu treb sa iei prea multe, pt ca primesti cam tot de la spital.
Treb sa iei:papuci, un capot de zi, o pereche de pantaloni de trening, cosemticele, aparat foto si hainute la bb ,cu care sa-l imbraci la plecare.
Mie moasa mi-a zis asa: nu ar fi bine sa folosesti hanutele luate de acasa pt bb. Si asta pt ca atunci cind asistentele med il schmiba pe bb pun hainutele la spalat impreuna cu hainutele spitalului, si se pierd.
Deci , sa folos pt bb hainutele din spital.
In Norvegia ,cezariana se folos numai in cazuri exceptionale.
Asa ca ,daca nu apar probleme , vei naste natural.
Bineintels sa ceri epidurala, daca vrei.( incearca sa profiti si de baie, de gaz si de orice metoda care sa-ti faca durerile suportabile pina ti se face epidurala).
La spital treb sa te duci atunci cind contractiile sint la 5-10min.
Oricum toate astea le vei auzi de la moasa.
Intreab-o tot ce te framinta.
Helsekort for gravide, este acea foaie pe care o primesti de la dr de fam si in care sint trecute toate datele despre sarcina de-a lungul celor 9 luni.
Aceasta foaie treb s-o iei cu tine si la spital.( f important).
Mie mi se pare mai usor sa discut despre sarcina cu moasa decit cu dr de fam.
Moasa iti explica mai pe indelete totul.
Bafta si sa-mi zici cum a fost.
ile
38+