Bebelusi de martie - aprilie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 3
zuzunaki spune:
mamanati,
multi pupici si de la noi!La burtici am citit sporadic dar sincer abia apuc sa scriu aici dar si acolo...Plus ca aici sunt obisnuita cu fetele
andrruzza,
bine ca n-am avut milionu ala naibu
.Io ziceam asa,ca instinctu meu de fata mare nu ma-seala![]()
mamacita,
multumim de complimente

rocs,
dpn ul meu e 01.08.2006 desi s-ar putea sa vina putin mai devreme bb mic.Cum vrea el,numai totul sa fie ok.
tuturor!
adrianafedorca spune:
fetelor va urez noapte buna ...merg la nani , hai ca mi-am facut si azi portia de mesaje...asa ca maine daca nu apuc sunt iertata
la toata lumea, mamici si copilasi
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
ligia13 spune:
Buna seara si de la mine!
Nu am prea apucat sa citesc decat pe sarite, dar incerc sa recuperez in seara asta. Si cum am si eu o varsta
, o sa comentez pe masura ce citesc, pt ca altfel uit tot!
Sa va spun despre noi. Suntem bine, a venit caldura si la Brasov, asha ca nu ne mai plingem, dar asta dupa 2 zile de -10 , in care normal Raducu a iesit afara dim , ca sa mergem la bunica. Manca-l-ar mama de rezistent. Adevarat ca-l imbrac cu toate hainele din dulap, si incalzesc si masina, dar tot am emotii.
Acum suntem 2 zile numai amdoi, iarasi. O sa mergem la Bran la sora-mea , si sper sa fie frumos ca sa putem sta in curte.
Deplasarea sotuli se pare ca e pe sfarsite. Ar mai fi o saptamana daca avem noroc!
Saptamana asta Radu a reusit sa faca un cucui, a estimat gresit distantza pana la dulap. Dar a trecut, doar saraca soacra-mea avea emotii sa nu ma supar pe ea.
In rest papa bine , se joaca frumos, toata ziua vrea sa mearga, de manutza sau pe linga mobila, a invatat cat de cat sa mearga si incaltat in niste ghetute, dar nu-i plac.
Ce mai, e un simpatic si mi-e drag de nu mai pot. Abia astept sa vina tati sa vada ce flacau mare, frumos si destept avem, si ce mama modesta are
.
Hai ca citesc si mai scriu!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
mamacita spune:
Deci asa ceva depaseste si autocritica pe care si-o facea lorelai:absolut la fiecare mesaj am dorit sa spun LA MULTI ANI lui David si Emei,dar de fiecare data am reusit sa uit!!!
Am luat azi niste paste steluta de la Barilla.Cine a dat paste la (aproape)10 luni,de care si cum?
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
Dantje spune:
Buna mamici multumim tuturor pentru urari si pt cele care s-au interesat de noi.Suntem bine noi,tati nu prea.Am mai primit in dotare dintisorul cu nr 5.
Mama eu i-am dat paste lui Martijn,nu ceva special,paste normale.I-am dat si paste chinezesti si le adora.
pupici la mamici si la pitici
Dantje & Martijn
ligia13 spune:
Am vazut ca deja va ganditi ce meniu veti face la aniversarea unui an . Noi mai avem pana atunci, prea chef de agitatie nu cred ca o sa am. Oricum admir pe cele care se baga la chestii complicate, cum ar fi tortul ala propus de adriana.
rrox, ideea ta cu 2 torturi e excelenta, cred ca o voi imprumuta.
Am vazut linkurile de la mamacita. Prajiturile cu morcov nu-mi surad deloc, asha ca la fructe si brinza de vaci cred ca voi ajunge!
am admirat un Brien absolut superb si grasan. Ce dragalas e el. Si mai daria, lasa copilul in pace ca nu e nici clapaug, nici cu parul rar, are doar o mamica prea pretentioasa.
Eu am un par deees, aspru si neeegru, stralucitor, ce mai , nu ma laud, da e superb. Sotul are 3 fire blonde cu zeci de vartejuri!
Ei, ce fel de par crezi ca are Radu?! Da mami il iubeste asha cu 3 fire si cu vartej in frunte!
Am vazut si un cezarica frumos, care sta pe olitza in varful patului. Tot mai frumos e lunganul tau adrianafedorca
Rp, cam suferim de dorul lu tati, eu cel putin. Pupam pe nora
Mara.
A, era sa uit. Pt sf lu aprilie, dupa taierea din motz, am organizat o excursie. Cred ca radu va ramane la bunici si noi vom merge 3 zile la Praga si 2 la Budapesta. Am rezervat deja. Abia astept! Am auzit ca Praga e super! Asha ma recompenseaza tati, ca a lipsit atata!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
ionela_r spune:
Buna seara mamici
Somn usor si linistit la pitici.
NIKA scrie datele fetei si rrox3 este draguta si va trece si pe voi in lista.
mamacita si eu am pus rosiile tot la congelator, problema este ca se cam termina proviziile mele.Sper sa ne descurcam pana ies celelalte.Eu i-am dat Dorei paste normale (fidea) amestecate cu branzica facuta de mine si 1/2 lingurita de smantana sau unt.
Ne bucuram ca vine primavara.Azi am fost la plimbare.
Pupici
Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE NOI CU DORA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos
ligia13 spune:
dariaevelin, ideea cu ravasele e buna, dar e poate prea subiectiva. Adica daca alege creionul de exemplu, poti interpreta in mai multe feluri, ca va fi pictor, grafician sau ca-i va place scoala, etc. Cred ca de-aia se pun obiecte.
Eu cu sotul radem, ca daca Radu va fi pictor sau muzician, e clar, ni l-au schimbat la spital
, nu-i al nostru, noi fiind antitalent!
Nika, bine ai venit. Am vazut-o pe Bianca. Are motz in frunte ca si Radu. 
Aproape toate mamicile au scris astazi. Inca nu am terminat de citit!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
ligia13 spune:
andruzza, bine ai revenit. Am vazut pozele cu rares, e un dulce! Si ce mare s-a facut el cavalerul!
gegea, ce ne mai spui de Daria? sau acum mergeti la plaja deja, de nu ne mai scrieti asha des!
connie, am vazut si eu o parte din poze. Aia cu gingis han e super. Bucalatul de Calin e taaare simpatic. Izti vine sa pisti de bucutele alea ale lui!
zuzunachi, bine ca esti bine. Chiar ma ingrijoram, mai ales ca au sa intru si la supermamici nu mai apuc!Am vazut pozele cu bubu. Mi se pare o combinatie intre tine si sotul tau. In unele poze seamana cu tine , in altele cu tati.Oricum, e frumos ![]()
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
Lorelai spune:
adriana, si eu le dau cartof dulce, e delicios cu pui. merge si in combinatie cu alte legume si cu alte carnite.
mamacita, eu incerc sa le dau mincare bio si aici se gaseste un singur fel de brinza crema bio. nici nu m-am uitat ce scrie pe ea. e sigur importata dar nu stiu de unde.
paste le-am dat de la 10 luni, din borcanas. paste facute de mine cu lapte sau brinzica le fac de curind dar nu prea le plac. asta spune multe despre talentele mele culinare
.
Dantje, buna ideea cupastele chinezesti. poate au mai mult success, le voi incerca.
ligia, la Praga e absolut superb. eu si sotul am locuit acolo 2 ani, in urma cu ceva timp, de fapt acolo ne-am cunoscut. ne intoarcem mereu cu drag, de cite ori avem ocazia. daca vrei ceva idei despre ce e de vazut/incercat/mincat in oras sau in imprejurimi, let me know. mi se face dor de duca acolo cind ma gindesc.
va doresc un weekend placut la toti si toate. nu cred sa am timp sa intru pe forum de acasa cu maimutele calare pe mine.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
*** pt poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala) ***