Bebelusi de martie - aprilie 2005 (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

lorelai, mai aproape de plecare o sa te rog sa-mi dai ceva hinturi despre Praga. Distractie placuta cu maimuticile in weekend

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am zis ca merg la nani..dar ma tot fatzai de colo colo...si zic stai samai citesc odata inainte sa inchid calculatorul...si citesc mesajul lui lorelai..asa mult imi place cum vorbeste ea de fetitele ei si cum le alinta ...maimutele mele...offff si uite asa imi vine cheful de inca un bebe... cred ca e asa frumos sa le vezi pe amndoua calare pe tine...sa vezi cum se joaca....hai ca ma duc la nani ...

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Dragele mele

Si ptr ca vine week-end-ul si bb-ei nostri incep sa faca rand pe rand 1 anisor ..as vrea ca fiecare dintre voi sa spuneti intr-o fraza ( cat mai scurta) ce inseamna Specialii si supermamicile lor ptr voi !!!! Asa ca si cum i-ati prezenta lumii pe Speciali si Supermamici.

Cele mai frumoase ganduri vor fi premiate !!!!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Mama m-a īnvatat sa APRECIEZ UN LUCRU BINE FACUT:
"Daca aveti de gānd sa va omorāti unul pe altul, duceti-va afara – abia ce am terminat curatenia!"

Mama m-a īnvatat RELIGIE:
"Mai bine te rogi sa nu ramāna murdar covorul."

Mama m-a īnvatat LOGICA:
"Pentru ca am spus eu, de-aia."

Mama m-a īnvatat IRONIA:
"Continua sa plāngi ca īti dau eu tie motiv sa plāngi."

Mama m-a īnvatat despre stiinta OSMOZEI:
"Taci si manānca-ti supa!"

Mama m-a īnvatat CONTORSIONISM:
"Te "uiti" vreodata la murdaria de pe gātul tau!"

Mama m-a īnvatat despre REZISTENTA:
"Vei sta aici pāna termini tot spanacul."

Mama m-a īnvatat despre VREME:
" Parca a trecut ciclonul prin camera ta."

Mama m-a īnvatat IPOCRIZIE:
"ti-am spus o data, ti-am spus de un milion de ori - nu exagera!"

Mama m-a īnvatat CICLUL VIEtII:
"Eu te-am adus pe lume, eu te omor."

Mama m-a īnvatat INVIDIA:
" Sunt milioane de copii mai putin norocosi īn lume care n-au parinti asa de buni ca tine!"

Te iubesc, MAMA!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Of reusesc si eu in sfarsit sa intru pe dc.

LA MULTI ANI!!!ALEXANDRU
Sa cresti mare,sa fi intelept,frumos ,sa ai mult noroc in viata si sa fi fericit alaturi de familia taa!!!!

ANDRRUZZA bine ai revenitRares e asa de dulce,ce-mi place fetisoara lui!

ALESSIA esti formidabila,esti plina de idei!
Ma voi gandi si voi scrie ce va ,dar nu acum ca e tarziu si de abia mai vad sa tastez.

ZUZULE ma bucur ca esti ok tu si bb,frumoase poze de la Paris,iar Bubu e tare scump,s-a facut baiat mare!

ELIBUI ma bucur ca sunteti bine.
Mai voiam sa mai scriu o multime dar mi s-au incurcat gandurile,ups.
Alicia a fost tare maraita azi ,de fapt a tot facut crize de plans isteric ,de nu stiam ce sa- mai facem ,la schimbat de pampers ,la imbracat ,la mancat.Poate o doare ceva ,saraca cum nu stie sa zica.

Sa aveti o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

sper sa nu uit pe nimeni, nu ma omorati daca totusi se intampla..

multumim Alessia, ca am uitat randul trecut..., oanamaria luiza, dariaevelin, Gegea, An-k, carmenduta2003, pisicuta si matei, Zuzunaki, CatXO, mamanati, Caramella.

inca o data daca am uitat pe cineva sa ma trageti de maneca.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

La multi ani!!! pentru David Andrei - Smmiha, Andrei - Infofun, Calin David - Calimend.

Lorelai nu am mai urat si fetelor.... ca am promis ca mai "stresez" lumea cu asta doar pana la 1 an... si ele au facut anisorul.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

fetelor nu as vrea sa va intristez,insa azi o fetita a ramas fara mama ei care a murit la nastere!
desi nu o cunosc plang de cand am aflat,imi pare atat de trist...fetita sa nu fie alaturi de mama ei sa o iubesca si ocroteasca,iar mama nici macar nu a putut sa isi vada puiul...cata suferinta.
dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa-i dea sanatate puiului mic sa ajunga mare!
aici aveti link-ul:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69393

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

pisicuta si matei am vazut si eu subiectul... cred ca s-a intamplat de fapt acum 2 zile... dar nu stiu daca e bine pentru fetele insarcinate sa citeasca... au si asa destule temeri... Sper sa nu te superi pe mine ca spun asta

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

La multi ani! Mihai Alexandru - esti acum un copilas in toata regula, 1 anisor frumos iar cei ce or sa vina ti-i doresc inzeciti mai frumosi si fericiti alaturi de parintii tai dragi!
Nino-imi cer scuze ca am intarziat cu urarile, chiar mi-esti tare draga cum urezi tu tuturor! Dar,culmea, iar m-am imbolnavit, gripa+bronsita asta pacatoasa care a revenit pe capul meu!
Ieri am fost la dr. si iata-ma in CM.
Sper ca va distrati acum tot week-endul pt. ca aveti ce sarbatori. De-abia astept sa ne povestesti cum a fost cu taiatul motzului...

Corina si Vlad(11.03.2005)
Amintiri

Varsta lui Vlad:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Mergi la inceput