Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

irina, cred ca s-au vorbit. Felicitari si voua.
moki, si eu am practicat multi ani, dar n-am ajuns la etapa cu spectacolele, din motive de continuitate.
Bianca, eu imi imaginez Dubai-ul ca fiind un Israel mai fain - si mie mi-a placut la nebunie in Israel.
Alina, mama Anyei, ma bucur ca ai gasit.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Multumesc mult pentru felicitari, va pupicesc pe toate (mamele) si pe toti (bebeii)
Data viitoare cand mai ajung pe acasa am sa adaug si poze de la restaurant ca acum de aiurita ce sunt am uitat cablul de usb la bebe,la mama mea acasa...Eh ce sa fac daca am atatea case...
Deabea astept sa vin cu tot cu kupil aici la mine acasa,dar dupa cate vad eu mama nu mai vrea sa-mi dea bebela...Mi-a zis ca doar cateva zile/saptamana.....
O sa fac o proba sa vedem cum ne descurcam,in privinta spatiului e nasol ca nu avem dcat o camera(garsoniera).....

Daca ne ajuta Dumnezeu ne facem o casuta ca pamant mai avem putin si finalizam actele si tranzactia.....

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Seara buna la fete !
Catush, felicitari pentru botez, frumusica bebelusa ta !
Fetelor, in Romania cand se incepe diversificarea, nu e si grisul pe listuta? Ca aici e in mare voga, se gaseste in pliculete si se face cu apa. Scrie ca e ok de la 4 luni, da pe voi nu v-am auzit. Intreb ca vreau sa incep si eu diversificarea saptamana viitoare si am niste astfel de plicuri in casa, primite ca reclama ale firmelor producatoare si vreau sa aud si parerea voastra.
Copilul meu ma scoala noaptea de trei zile,la 2,30 si apoi la 6, desi nu a mai avut din prima luna de viata ŽapucaturiŽd-astea. Ce-o fi cu el? Mananca precum spartul si adoarme la loc.
Va pup, noapte buna !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Intru repede ca de la pranz vreau sa scriu 2 lucruri:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Tonnia, ai o dulceatza de baietzel. Nu crezi ca merita un link la poze la semnatura ?! Hihi!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Eu nu pot sa tin pasul cu voi pentru ca incerc sa invat. Incerc pentru ca inca nu mi-am intrat in ritm, daca oi mai avea asa ceva. Citesc si ma trezesc ca am citit degeaba, de fapt ma gandesc la altceva.
Noi tot mucioase suntem, dar nu am facut febra. Nu am mai spalat-o de trei zile. Oare pot sa o spal maine daca nu ii trece?
Catush felicitari pentru botez. Frumoasa printesa!
Ioana, Miruna mai cere un fratior. Asa se zice cand merge in patru labe. Faina poza cu Miruna, tatal si rock-ul. Stelutele mie imi lumineaza cateva minute si apoi trebuie sa le incarc iar.
Simonique f. frumusel baiatul tau.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

quote:
Originally posted by Carmi
Fetelor, in Romania cand se incepe diversificarea, nu e si grisul pe listuta?

S-a constatat ca folosirea in exces a grisului duce la distrofie si rahitism prin faptul ca impiedica absorbtia Calciului.Acuma,normal ca n-o sai dai zilnic,deci e ok o data ,de doua ori pe saptamana.Dar daca e prea grasut,mai asteapta cu cerealele.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Simodina, multumesc! Nu merita ca nu mananca bine!

Ioana, te somez sa-mi spui, ce scrie exact pe Infanrixul de 4 luni?
Sau poate stie altcineva!

Karmenutza, pe unde te preumbli?

Si eu stiam ca la alergia la proteina...se da lapte de soia, nu HA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Catush, sa va fie de bine botezul! Frumoase poze. Norocul ei ca nu a incaput cu totul in cazan. Mi-a placut si de nasa (cred ca nasa era...)
Nanadana, bine ca ati trecut cu bine de vaccin, sa speram ca asa va fi si la noi
Alinam, imi pare rau de alergia lui bb, dar vorba fetelor, cat o fi de sigur asa doar la ochi, fara analize?
Ege, noi nu am luat ospamox ci amoxicilina, 4 zile
Ioana75, b_irina, felicitari pt progresul cu 4 labe. Il trimit si eu pe Mario la intalnire
Moki, multumim pt aprecieri, asteptam poze sa vedem asemanarea
Anya20, multumesc pentru raspuns, acum sa vad cum ma decid
Nicole74, pt aprecieri. In legatura cu mucii si baia, cred ca nu e nik dak astepti sa ii treaca toate simptomele. Mie asa mi-a zis dr..

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!

Nicole, eu in iarna, cand ii curgea nasul nu i-am facut baie vreo 5 zile, dar luam lighianul si o spalam cu un scutec de finet (si eram si la Vatra Dornei unde era mai frig). Aaaa, si spor la invatat!!
Azi vreau sa merg cu ea la expozitie (constructii), dar nu stiu cum sa o imbrac. Sa ii dau e gecuta care sa i-o dau jos cand intram? Vreau sa o duc in marsupiu.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Carmi , Nicole mersic mult pt urari va pupicim pe toti

Simonique - nasha e cea frumoasa....,eu sunt cea cu ochelari si mai grasuta..........

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput