Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 5
simodina spune:
Neatza!
Nicole, spor la invatzat!
Catush, ce dulce e Briana. Sa-ti traisca crestina!.
Miruna si Vladutz, la mai mare! Irina, esti sigura ca Vladutz nu se pregateste sa fuga dupa Miruna? He he!
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
locca spune:
Neatza
Tonnia, tocmai ce-am aruncat cutia de la vaccin zilele trecute. Din cate imi aduc aminte scria Infanrix-IPV-ActHib.
Ioana, misto cu atatea oferte, nasol ca nu e si US printre ele, ca stiu ca tu acolo vrei. M-ar interesa cam de pe unde a primit oferte, ca idee, daca poti sa-mi zici pe mail .
Raluca, multam de info cu salteaua!
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Simodina cred ca spre Iulia pleaca si o ia incet ca drumul e lung . Mirunica e promisa demult si e baiat cuminte nu se baga .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
alinam spune:
neata!
Pitu am mai scris de cateva ori, sper sa nu stresez fetele: de la laptele praf face pete pe fata si pe gat chiar buburutze care trec cam intr-o ora.
Tonia da am tot citit si sper sa scapam pana la un an :).
in legatura cu analizele mi-a zis ca nu se fak la copii asa mici ca nu are rost sa il chinuim ca simptomele sunt clare.
Am cumparat ieri cereale pt 4 luni Nutriben si doar m-am uitat ca tampa la ele 10 min da nu am vazut decat acasa ca au zahar , orikum astia de la nutriben au foarte multe feluri de cereale fara gluten si fara lapte poate au si fara zahar.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
RoxyP spune:
Buna dimineata fetelor
Afara tot frig...oare unde este caldura care au anuntat-o astia? Poate nu la Bucuresti
Simonique si ege, mersi mult pt raspuns. Speram sa nu se imbolnaveasca David. Mie mi-a mai trecut durerea. Oricum eu am amigdalele f umflate si am frecvent dureri in gat din cauza lor. Banuiesc eu ca amigdalita nu se ia. Cred ca primavara asta le scot...
David a fost si el racit cand a implinit 3 luni. Doar nasucul curgea (ca la robinet) si ia trecut in 7 zile. I-am dat nurofen si picaturi de nas Vibrocil. Dupa ce i-a trecut raceala i-am dat Ambroxol, picaturi de tuse, expectorant, pentru ca saracutul incepuse sa tuseasca si sa elimine mucutii care i-a inghitit.
Catush, sa va fie de bine botezul si sa va traiasca Briana. Este frumusica foc
Ioana, mi-a placut enorm poza. Iar Miruna, parca s-a nascut cu chitara in mana. Felicitari si pentru ridicatul in 4 labe. Al meu am sesizat ieri ca isi indoaie picioarele si isi ridica fundul. Mai avem putin si va ajungem
Nanadana, ma bucur ca a fost bine la vaccin. Sper sa nu aveti reactii. Si al meu la 4 luni avea tot 6.500 gr si 68 cm. Tot un lungan si nu prea grasut. Nu imi dau seama cu cine seamana ca eu si sotul nu suntem prea inalti. Un bunic de al meu era mai inalt. Poate o semana cu el.
Alinam, imi pare rau sa aud de alergia lui Vlad. Dar asa cum au zis fetele poate o sa-i treaca cand o sa fie mai mare.
Locca, bafta la doctor. Sa fie totul bine
Irina, felicitari si pentru Vladut
Tonnia, am in fata cutia de la infanrix. Scrie pe ea Infanrix IPV Hib. Daca vrei alte informatii sa-mi spui.
Ma duc la david ca se maraie. De cand se intoarce de pe spate pe burta incepe sa urle ca nu ii place deloc pe burta.
Roxana & David (12 sept 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanacp/my_photos
b_irina_c spune:
Multumesc fetelor de felicitari
Eu mor de somn si piticul nu vrea sa se culce, e treaz de 2 h jumate (ceea ce e mult pt o dimineata la el) si acum gangureste de zor... Si nu vreau sa ma culc inainte sa adoarma el (si daca as vrea nu as reusi, ca mie imi trebuie liniste ).
Poze
alinam spune:
de care calciu dati la bb??? noua ne-a zis sa ii dam calciu si am luat de la pharco, mai da cineva din asta?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
catush spune:
IRINA - si a mea se scoala la 6 mananca si apoi adoarme repede,apoi pe la 8 este ora de kk,o schimb si mai vreau si eu ca omu' sa mai dorm macar 1/2 ora dar nu se mai poate caci incepe ora de vorbit,de ras la carusel si jucarele,de tipat la Alba ca zapada si la piticii de pe pereti
Asta e trebuie sa ne obisnuim....
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
b_irina_c spune:
catush ora 8 e lux, Vladut face kk la 6. Si abia il pacalesc sa doarma pana la 7.30. Apoi gata e treaz de-a binelea...
Poze