Bebelusi de mai-iunie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Seara buna,

A fost super astazi asa ca am stat vreo 5 ore in total!
Sper ca puiu sa doarma bine la noapte!

Vreau sa vad si eu pozele de la petit, Lorreen am pierdut eu sau le-ai pus altundeva?

Mikka, superba bebelina ta! E o dulce!

Gabitza, eu scobesc marul in mijloc ( exact unde este cotorul) si il pun pe o farfuritza in cuptorul cu microunde 2 min la 700 W. Apoi il scot, il las la racit si miezul il combin cu orez fiert sau branzica de vaci si i-l dau asa. Eu iau mere golden pt bebe si sunt foarte parfumate si dulci. Nu pun zahar.

Monu, felicitari pt decizia de a mai face un bb.Abia astept vestea de la tine.

Babygirl si eu vreau un baitzel atat de mult!

Va chatuitzi? vreau si eu!

Ioana, ti-a trecut depresia? Ce mai faci? Hai , treci la raport!

Si bubu a mea face si spune pa...da sa pape la ursuletz si il pune la olitza si dupa ce ridica capacul ( scuzati cacofonia!). Cel mai mult imi place cand zice mama ( doar de o saptamana!) si cand vine sa ma iubeasca. Numai ca mama spune doar cand ii e foame , mai vrea iaurt cu fructe , vrea nani sau schimbata. Imi mai place ca a invatat sa faca nu cu degatzelel , asta pt ca atunci cand se duce in locuri periculoase ii zic nu-i voie si fac si cu degetul nu. Sta cateva secunde nedumirita si vine inapoi.
Cam astea sunt progresele noastre!

Mikka tu mergi ca backup si la dr Culcer? Tie cum ti se para Tanaseasca?

Noapte buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Flore, de unde ai luat cubul carticica cu care se joaca Maya?

Am trecut azi pe la Miniblu si saptamana viitoare aduc primii pasi de la Vtech. ( la cel din Mihai bravu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mai pozele de la petit sunt superbe .Deci aveti niste copii super super.

Tdy nasoala treaba cu uleiul.

Florentina nu m-a miscat deloc .Ca ieri s-a luat de mine debeaba si acuma incearca marea cu deghetul dar asta e.A cheltuit bani aiurea.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Loreen ai o poza in care imi place ce vad.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare, mey! In loc sa stau aici sa dau raportul stateam si beleam ochii la pozele de la petit. Superbe, by the way!
Am o presimtire ca sunteti iar pe chat (de-aia nu am scris aseara) dar nu ma arat pana nu termin mesajul.
Eu sunt bine, mai ales ca vine week-end-ul. Din pacate nu am reusit sa ma elucidez cu carutul pe internet, ba erau site-uri in (re)constructie, ba nu aveau variante multe, ba nu-mi placeau. Asa ca pana la urma tot umblatul e mai sfant.
Am si eu intrebare: cum te duci spre Billa dinspre Stefan cel Mare e un depozit Chicco. E accesibil publicului? Ce magazine cu articole pentru copii mai stiti?
Corni - felicitari pentru iepuras.
Monu - bravo, se vede treaba ca ma iei la capitolul bb2. Dar voi avea ocazia sa vad cum e la tine.
Teddy - nu-i bai, mai scrisese o mamica pe forum ca bause al ei copil ulei de bb si se pare ca nu au nimic.
Florentina - nu-i asa ca e bine la cumparaciuni?
Tzumpiloi - mi-a trecut depresia, ce sa fac. Asta e, pot sa trag doar speranta ca voi castiga miliardele alea la Loto (trebuie sa-mi amintesc si sa joc din cand in cand) si atunci o sa ma satur de bani.
In rest toate bune. Am gasit-o pe ANa in seara asta lata de oboseala, nici sa suga nu a mai fost in stare, de fapt ma sugea si apoi incepea sa urle, iar din cand in cand ma musca cu sete. Bineinteles ca la 8 jumate dormea lemn, am mancat si noi si acum bantui pe aici.
Desi a fost azi femeia la curantie, iar e vraiste in casa, la bucatarie tot felul de vase, prin casa sunt diverse aruncate. Iar maine vin fetele care s-au anuntat si totul trebuie sa sclipeasca. Nu mai zic ca de dimineata, pana in 11 cand vin ele, visez sa dau o tura pana al Plus sa cumpar de-ale gurii ca bate vantul prin frigi. Ei, vad eu cum le rezolv pe toate.
Hotarat lucru, voi sunteti pe chat, prea e liniste. Hai ca dau drumul la mesaj si bag si eu un ochi.
PS Cat am fost si eu acasa de ce nu ne-a venit ideea chat-ului?

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

M-am mai linistit, ioi ce intamplare...pitika mea e mai neastamparata decat prevede legea! cum v-am spus, am vorbit cu o doctora de la centrul anti-otravuri, a verificat ingredientele si a zis ca nu-i nici un pericol da' tot mai am cate-un pitic pe creier. oricum, chestii periculoase n-am la indemana ei prin casa dar cand o sa inceapa sa misune va trebui sa o supraveghez rau de tot!

spor la 'ciat'

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am intrat si eu sa va spun noapte buna, dupa o zi cu dureri de cap si chef de nimic. Am intrat, am citit ce atzi mai scris, dar ... ufff, imi curge nasul, imi lacrimeaza ochii.
Va spun noapte buna. sper sa stau mai bine miine.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am intrat si eu sa va spun noapte buna, dupa o zi cu dureri de cap si chef de nimic. Am intrat, am citit ce atzi mai scris, dar ... ufff, imi curge nasul, imi lacrimeaza ochii.
Va spun noapte buna. sper sa stau mai bine miine.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna!

Loreen, pt. poze!

Nu mi-l mai lauda atat pe Stefanu ca i se urca la cap!

Cat despre "tolomaca", nu i se potriveste absolut deloc apelativul, e spirt. Ii spuneam eu ieri Oanei ca l-am antrenat pe Stefan sa faca fata fetelor, dar mai are de invatat . A si prins ceva de la ele azi si a reusit si el sa se ridice la canapea, la dulap si la boxa . A, cand am coborat cu el dupa repriza de nani, le cauta peste tot. Tare dezamagit ca a ramas singur!

Monu, !!! Succes la facut copii!

Tdi, pupici nazdravanei!

Danelutza, multa sanatate!

Eu ma duc sa fac o baie si azi fac nani devreme!!! Sunt in recuperari.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Monu-bafta si de la noi. Mey, parca am zis acum 1-2 luni pe aici ca visasem ca erai si era fetita. Sa nu te superi, eu de fapt sper pentru mine sa mai fac o fetita, nu un baietel. Ciudat, la Patricia credeam ca e baiat...
Mey eu am o nelamurire mare, cele care mai vreti un bebe, faceti vaccin antirubeola ceva, inainte? Ca acum cu kupil pasibil de a face asa ceva in dotare mi se pare riscant...Parca citeam pe undeva ca dupa vaccinul anirubeola facut copilului e bine cateva zile sa nu vina in contact cu ? Parca ma bate gandul sa-mi fac si eu o data cu Iepu' ROR -sau care o fi pentru adulti? Sau sa fac intai IgG, IgM ?
Iepu' se scoate iar de un cadou-sparg gingia ceilalti doi incisivi de jos-nr.7 si 8 la noi. Asta dupa ce s-au umflat caninii de sus de o luna... si nimic.
In rest spor la chat-ca la noi timpul liber tinde vertiginos catre 0.

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput