Bebelusi de mai-iunie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 8
gusta spune:
Monu asta e se mai intampla.Dar ma bucur ca te incumeti pentru bebe 2 si sper ca visul tau si fie cat mai repede realitate.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
patriciaRO spune:
Marilena, foarte misto buchetul... Saracu' tati... l-ai pus la cheltuiala!![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
Tdi spune:
Ajutoooor...ce belea pe capul nostru!!!

a baut pitika mea ulei de bebelusi, din ala de dat pe piele dupa baie
...tremur toata si nu mai pot, m-am mai calmat dupa ce am vorbit cu pediatrul si cu centrul national de anti-otravuri de la milano. au zis ca nu pateste nimica, sa stau linistita. acuma se hlizeste la mine si-mi trage ragaituri parfumate
banditul asta de copil, e clar ca 2 oki nu-s de ajuns, cred c-o s-o leg! cum s-a intamplat: o schimbam de pampers si, ca de obicei, a insfacat ceva din sertarele masutei de infasat, am lasat-o ca altfel nu-i chip s-o schimb si sigura ca n-are cum sa deschida capacul la sticla...ei, vezi sa nu! intr-o clipa si-a pus dintii la treaba si am prins-o tragand de zor la maseaua lipsa
, ba s-a si suparat pe mine cand i-am luat delicatessa
. Am primit o lectie ieftina dar importanta!
Trebuie sa avem grija si sa stam cu ochii pe ei mai rau ca pe butelie!!!
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
monu spune:
fetelor va multumesc din suflet pt sustinerea morala! in seara asta
voi fi
intr-un
ca tot incepe we si nu mai are cum sa intarzie sotul la munca!
si
Alexia Ioana
loreen spune:
Corni felicitari...bravo iepurasului...
Ce sa laud drosofila ca-i paralele cu bunele maniere...chiar ii spuneam Corneliei ca o sa merg joi la consultatie si dupa o ora de stat acolo,din care 50 de minute in sala de asteptare,imi face observatie ca nu stie plodu nimic si mai stau si cu el acasa...(dar mie mi se rupe)...
Mi-a facut creierii ciulama..."taie"-n sus,"taie"-n jos...la oricine si orice spune "taie" ce naiba o fi aia nu stiu...aia mare o alerga acuma spin casa si ii spune "te prind -te prind" si asta mica fuge,adica se prelinge prin casa...si pisica...asa ca am o gradina zoologica in toata regula...
Ma duc sa spal animalutul si sa-l culc...
P.S. ...la semnatura gasiti pozele de la bairam
La petit...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Aoleu, Teddy, ce pitica neastimparata! O sa faca un kkutz uleios si parfumat! ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei
Florentina G spune:
Salutare!
Gusta, foarte frumoase florile! Hai recunoaste, chiar nu te-a atins la corason? Saracu' sotu tau s-a prezentat cu flori inflorite ca nu mai are rabdare sa infloreasca zambila! ![]()
Corni, felicitari pentru dintzisor! Stai ca acum apare si al doilea!
Monu, ma bucur mult pentru tine! Abia astept sa vi cu vestea cea mare! Mi-e dor sa vad simbolul
la semnatura!
Gabitza am pus o poza cu acvariul aici , planta care va face floare este cea din dreapta, din colt. Cica se numeste "echinodorus".
Astazi Maya a facut prima boacana din sirul celor care vor urma. Statea la mine in brate si s-a intins la un pahar cu suc de pe masa, l-a ridicat si l-a aruncat pe jos. Asta intr-o fractiune de secunda ca eu nici nu am apucat sa-mi dau seama cand m-am trezit uda leoarca pe pantaloni si inconjurata de cioburi.
Mey azi m-am facut cu tinuta nou nouta pentru botez si pantofi pe deasupra! Ce bine ma simt ca am luat si eu ceva pentru mine! Mie mi se pusese pata numai pe o pereche de pantofi pe care ii vazusem in Plaza dar cum sotu a fost mana larga dupa "ciorba de limba" pe care i-am facut-o aseara am profitat si eu cum am putut! Iar cand am venit din oras s-a pus Maya pe un plans cand m-a vazut... nu suporta sa stie ca cineva a fost afara fara sa o ia si pe ea, numai cand ne vede imbracati incepe sa planga! Si a prins prostul obicei sa le dea peste maini celor care vor sa o ia in brate impotriva vointei ei! Ce ma asteapta cu taurasul asta mic... nici nu vreau sa ma gandesc!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni
monu spune:
sorry, ame gresit mesajul.
tdi, imi pare rau sa aud ce ai patit cu fetitza si sa speram ca nu va avea nimik grav. stiu ca la adulti se da lapte da la bb habar nu am. cred ca trebuie sa cam face curatenie generala prin casa pt bb adica sa ridic tot ce e la nivelul ei si sa blochez usile cu sticle de curatat diverse chestii.
si
Alexia Ioana
mstroie spune:
Am vazut pozele de la petit, ce copii frumosi si ce de jucarii si Stefan are niste ochisori superbi, fetele cazute la datorie sunt mortale. Hai ca ma mai uit o tura.
Mari si DAVID
Androix spune:
Mi-e rauuuuuu!!! Fi-miu e DAVID Coperfield! Daca asa s-o scrie 
Tocmai a evadat din premergator si s-a suit pe mine, care stateam pe canapea. Acum stau la pisiu si el in picioare pe marginea canapelei si tot ridica un picior in incercarea disperata de a se sui. Vorba unei clasice in viata: asa ceva...![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip