Bebelusi de mai-iunie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Monu, nu ne plictisesi stai calma. te-am intrebat pentru ca banuiam ca despre asta ar fi vorba si vroiam sa iti zic o faza. Ca o fi asa ca n-o fi eu iti spun tu vezi cum te mai documentezi, ce mai intrebi medicul etc. Tutunaru cu care am nascut eu nu are deloc incredere in rezultatele de la fundeni care indica aceasta afectiune. A avut multe paciente care au fost diagnosticate dupa ce au facut analize la fundeni si erau pasibile de a face injectii cu clexane zilnic toata sarcina, si dupa ce le-a pus sa repete analizele la inst. de hamtologie de pe dr. Felix, aproape de p-ta Victoriei, s-a dovedit ca nu aveau nimic, si au dus sarcinile la bun sfarsit fara nici o injectie. Nu mai spun cat costa tratamentul asta care nu se compenseaza. Asa ca daca ai diagnosticul asta, nu are ce-ti strica sa repeti analizele dar nu la fundeni ci la inst. de hematologie. Sa nu te superi pe mine ca mi-am permis sa iti zic Oricum, abia astept sa vii cu vestea cea mare. Cred ca esti prima din grupul nostru care s-a apucat de treaba!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Nefe, nici eu nu-i dau salamuri si alte sunci, dar am gasit multe retete in cartea de bucate si ma gindeam ca poate is io exagerata.

Loreen, ce telefon, bre? Reteta ti-o scriu miine, ca acuma is cam dusa... Asteptam pozele de la bairam.

Monu, sa fie cu ochi luna urmatoare! Si vezi ca pt viol = 7 ani de pushcarie .

Bey, nu's ce m-a apucat, dar mi-a venit chefu' de gatit... carnatzi la capac .

Am vorbit azi cu Simonaeus, pt cine si-o mai aminteste... sunt foarte bine fetele, Anna are 7.5 kg si 69 cm, merge in 4 labe si in picioare sustinuta, maninca bine, zice mama, baba etc. Nu s-a intors inca la serviciu, poate prin septembrie. Astept poze de la ea.

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mikka asa arata si telefonul meu furat in noiembrie de la posta...

Monu nu le asculta cu violul ca nu se pune in familie...tu continua cu infractiunile ca nu se pune,mai ales ca violezi legea...sa fie cu folos si cat mai curand...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Androix, stai calma ca nu ma supar. stiu povestea cu tutunaru, cu fundeni, stiu cat costa clexanul si innebunesc ca nu se compenseaza si mai stiu ca eu una nu ma incadrez la fete diagnosticate gresit pt ca mie mi-au murit 2 bb-i care aveau cam 7-8 sapt.stiu ca erau tare mici dar eu tot bb-i le zic pt ca le-am vazut inimioara batand.
Mikka, rabdare ca acum repetam si din luna mai ne apucam serios de problema ca cica tre sa astept un an batut pe muchie ca am cezariana!
Loreen, eu nu iau aspenter ci thromoass (baby aspirine).
si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Orez cu spanac-e bun si usor de facut, dar orezul cu urzici e si mai bun, abia astept sa-i fac lui Thomas.
Pai e simplu, iei ceapa, o calesti usor, pui orezul (care a stat in apa calda macar 30 minute)si il calesti si pe dansul. Le fierbi cu curaj si pui usturoi si la sfarsit il pui pe nea spanacu' si gata. Are un super gust. Bine, sare la cei mari.

Sunca-dr. zice sa-i dau sunca, dar eu zic pas. Eu mananc sunca din an in pasti, barbatu-meu e cu sunca. Nu cred ca le trebe la prunci sunca acuma. Retetele din cartea pentru bblusi aia ce se vehiculeaza - imposibil de conceput pentru mine ca i-as face lui Thomas asa ceva.

Monu, repet: arde-l. Mai, ma minunez sincer ca ai chef de facut bb 2, esti tare.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Uitati ce am primit azi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/detail?.dir=7bf1&.dnm=3da1re2.jpg&.src=ph

Dar tot nu capata nimic,asta e.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Avem primul dintzisor,ieri a aparut.
Brusc ne-am amintit si noi astazi ca stiam sa spunem "pa" deci era undeva stocata acolo informatia si eu imi faceam probleme ca a uitat si trebuie sa reincepem lectia de lb.romana.
Am fost astazi afara, super frumos dar nu mai tine fara carutz ma dor mainile de mor si se mai si inconvoaie, se da pe spate si opune rezistentza, are o fortza.Abia astept sa ma mut la casa

Aseara n-am putut participa la conferintza ptr. ca aveam casa plina de acte si tot felul de hartii si daca-l lasam singur pe sot isi prindea urechile chiar mi-a zis sa nu care cumva sa-l las singur printre hartii , asa ca am ratat chat-ul dar l-am prins pe cel de azi.Hai sa fac pe psihologul putzin, eu am observat si simtit pe pielea mea si din stilul vostru de a scrie ca dupa sedintzele de chat-uit ne-am apropiat si mai mult, a mai simtzit cineva chestia asta?

Loreen,pai tu ii lauzi numai pe Stefan si pe Alex si pe drosofila o faci tolomaca, pai eu nu ma ma joc
Multzumesc de raspuns PM si despre retzeta , da, snitelul se face inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

gusta, chiar nu ... pe bietul om????

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Monu imi pare rau sa aud asta. Bine totusi ca stii care-i baiul si exista tratament. Cu atat mai mult esti de admirat ca te incumeti la bb 2. Imi dai si mie aripi

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Monu, ce frumos..! Iti doresc ca visul tau sa se indeplineasca cat mai curand. Te admir pt decizia ta si ma voi bucura pt tine cand ne vei da vestea.

Vai, stiti ce mult imi doresc un baietel?! Dar nu stiu..nu cred...Deocamdata e doar un gand.

Corni, felicitari pt iepuras!!!

rasuplansu

Mergi la inceput