Bebelusi de mai-iunie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Monu spor la treaba si sa vii repede cu marele anunt.
Am inceput de aseara dezvatatul de mancat noaptea si la 2.30 cand s-a trezit l-am pacalit cu niste ceai, dupa urlete si leganari pe picioare, in brate pe la 3 a adormit pana la 3.30 cand a inceput iar sa urle si i-am bagat un bibe. Dar nu ma las ma chinui in continuare cu el poate reusesc sa-l dezvat sa se scoale noaptea, ii dau si calma baby sa vedem ce o iesi, daca intr-o saptamana nu-mi resuseste cred ca renunt.
Auoleu l-am pus in premergator si a venit aucm la mine cu rujul in gura.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tdi, multumesc pentru explicatii. Saptamana viitoare ajungem si la eco. La cardiologie i-a facut un EKG si a iesit bine si mi-a povestit cam acelasi lucru dar cu mai putine detalii
Monu, bravo mey, deci voi va puneti pe treaba! Ce analize ai facut la fundeni si mai ales de ce ti-a dat doctorul aspirina?
Nefertari, treci mai des pe la noi. Ne lipsesti
Afara soare si cald si am stat ca porucsorii in parc doua ore jumate. A fost super, si daca nu venea ora mesei cred ca mai stateam. Of, abia astept sa vina primavara de-adevaratelea, desi ziua de azi nu a fost departe deloc.
Avocado, l-am facut dupa o reteta din carticica de bbei: amestecat cu banana si lapte. Trimit mesajul si-mi incerc norocul cu acest amestec misterios... Oricum multumesc de sugestii, mai spuneti daca mai aveti retete ca eu acum l-am descoperit pe avocado asta si presimt ca o sa ne imprietenim.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Vai ce ciulangeala cronica pe-aici...mai da se poate?!

Noi cum bine stiti am fost la petit...da ce sa petesti ca trebuia sa stam de paza sa nu calcam pe bebelusi misunatori si taratori...ca am ramas muta cand am vazut doi bebelusi adorabili,ALex si Stefan care au un mers de 4 labe veritabil nu ca drosofila mea taratoare efectiv...taras pe coate ca se vede ca-i fata de militari get beget...Stefan un dulce efectiv.Cand le-am vazut pe cele doua care au speriat vestul a inceput sa planga insa nu pentru mult timp...apoi fiecare a inceput sa se joace in legea lui cu ce-i venea la mana...Au mancat,au dormit iar noi am ras de-am capiat...MAria saraca era putin disperata ca erau mai multi Stefan pe metru patrat decat stia ea dupa calcule.Mai rau a afost cand astia mici au atentat la bucataria ei ...Pana la urma desi a amea era cea mai mare era cea mai tolomaca...pai cei doi faceau pa,fiecare in alt fel,Stefan chiar spune si pa si este atat de haios de nu va puteti imagina,cand am vazut ca Stefan mai si vorbeste,gen pa-pa cand se mananca,ham la catel si mama catre Cornelia am inlemnit...a...si bravo ceea ce face si Alex numai tolomaca mea o dadea cu "taie" de m-a capiat...o iau peste ochi de dr. cand ma duc de nu ma vad...Oricum am ramas foarte placut impresionata de Stefan si nu are nici o legatura cu acel bebelus despre care povestea Cornelia acum ceva timp...uimitor...
Cert este ca cei trei s-au inteles minunat nu s-au paruit,desi Alex ar fi avut de suferit,nu s-au batut,cu toate ca Stefan cam atenta la pampersul Alexandrei...a fost o desfatare pentru ochi...incercam sa-mi imaginez viata cu trei asemenea bebelusi si m-am lasat pagubasa...
Cand o sa scap de drosofila pun si pozele...

Monu pai da-ti bataie....insa sa inteleg ca ai inceput repetiile de-aseara...asa ca lasa cetuirea si dai bataie ca acuma e sezonul deschis la bebelusi...

Mikka uite unde era telefonul meu...dar tortul este chiar bataie de joc pentru cura mea de slabire si papilele gustative...reteta

Tzumpiloi daca ai vedea-o pe Delia pe unde umbla,vai... vai...insa o las si sunt cu ochii pe ea si cand ajunge la sectorul interzis incep cu interdictiile ...dupa 2-3 zile nu mai trece pe-acolo...asta imi lasa de inteles ca deocamdata pricepe despre ce-i vorba...

Cuscra vrei la munte la nebunii...acasa la cratita ca de-aia ai vrut copii...ce-i destrabalarea asta...io ma gandeam azi ca dupa o vizita de dimineata ma duc la plimbarea saptamanala la Selgros si cand colo ma suna al meu sot sa-mi spuna ca nu mai sunt bilete la autocar si ca si maine pas ca-i de servici ...sa-i sparg fata...si ce folos...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

androix, nu as vrea sa va plictisesc cu problemele mele. pe scurt cica am o chestie sindrom antifosfolipidic care in timpul sarcinii se manifetsa prin coagularea prea mult a sangelui. adica blocarea placentei si sufocarea embrionului ca saracu numai ajunge fat. sau se pune la 5 sapt? oricum tre sa fac heparina injectii toata sarcina ca asa am avut-o si pe alexia. nu imi este frica dar doar putin!

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Am fost si noi la cumparaciuni, nu am chiulit, Loreen.

Nici noi nu facem Pa-Pa, nici nu zicem ca suntem nesimtiti si nu ne intereseaza cine pleaca cine vine. Sa nu mint, a facut Pa-Pa lu' sora-mea si de atunci pauza.

Mama zice si asa de dulce e, ma topesc. Zice si papa=mancare, mai rar, ca e cu gura plina si nu se vorbeste. Cand il bag in vanita, zice apa.
Mai bucur ca v-ati intalnit si v-ati distrat, m-as intalni si eu, dar cu cine?

Monu-eu stiu ca aspitina este pentru subtierea sangelui, pentru arderi mai bune. Tu pentru ce arderi ai primit aspirina?
Arde-l, fata.

Thomas a mancat azi chiar bine, dar numai sub urmatoarea forma: cu lingura mare si direct din cratita. Ciorba a mancat-o cu instrumentele lui si la felul 2 i s-a casunat pe el de facea motoreta cu gura. Si am incercat la sictir sa-i dau din cratita si a ras cam 80% dintr-un file de merlucius si o gramada de orez cu spanac.

Am cumparat si eu Ricotta, mai ce buna e si are numai 153 calorii/100 gr. A mancat si Thomas 4 linguri si a zis ca mai vrea.

Inghesuita intre o migrena, o durere de spate si una de burta, m-am facut ghem si voi citi Academia Catavencu pe post de workout!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Monu,gata te apuci de facut bebe? Ce dragut!
Loreen, cum zice ma Stefan ham si pa? Ce tare e Cornelia cu puiul ei.
Noi am avut azi nasica in vizita si pentru ca nu se vazusera de ceva timp Teodora facuse o fata plangacioasa semn ca nu o recunoaste printre cunostintele ei. Numai ca nasa e experta cu puii astia si a zapacit-o imediat. Pe urma s-au jucat o gramada, radea moaca cu gura pana la urechi. S-a culcat pe la patru, era franta de pboseala drept pentru care nu a mancat prea bine.
Aaa cu ocazia vizitei am vazut-o si eu pe Teodora intainzand mainile spre mine si zicand un timid ma

Pozele mele

Mergi la inceput

exact andreea, pt subtierea sangelui. ca cica daca iau de acum pregatesc organismul pt "shocul" sarcinii. mai sotul meu s-a plans ca {scuzati expresia} l-am "violat" azi noapte!

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

andreea cum ai afcut spanacul cu orez? ca incerc si eu maine niste spanac.
si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cloreta pur si simplu...l-a intrebat Cornelia cum face catelul si Stefan : ham...iar cu pa este mortal...parca-i setat sa faca pa cu mana cand aude...ne povestea Cornelia cum statea Stefan,la cineva la o petrecere,langa usa si l-a vazut cum facea si spunea pa la oamenii care veneau si plecau...si Stefan cum auzea cuvantul pa...spunea si facea...imi venea sa-l mananc...cel mai haios era sa-i vezi pe amandoi,el si Alex...BESTIALI...

Monu vezi ca-i mai bun Aspenterul...este aspirina imbunatatita si nu nenoroceste stomacul...

Andreea cum naiba e ala orez cu spanac...io numai cand vad verzatura aia in varfurie si deja parca ma vad vara la mare intr-o garla plina cu alge puturoase...are ceva gust sau pentru cei mici nu conteaza?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Loreen eu nu am tras chiulul.Am fost la scoala sa invat cuvinte noi sa va zic si voua.
Am chatui oleaca cu fetele si am facut nanita o ora ca sa am putere diseara de chat.

Androix mai visezi munte chestii ,of ce as visa si eu.

Monu asa calare mama pe situatie.

Dar eu azi am o dilema mare .Ca mai nou eu sunt fata cu intrebarile,dileme si zambilute.

Ma duc sa mai bag oleaca de joaca cu domnisoara.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput