Bebelusi de mai-iunie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 5
Androix spune:
Salut
Mai sunt rupta, am muncit ieri ca un sclav si parca vad ca pana maine e la loc dezordine. Am febra musculara la fund
de zici ca m-am tinut de prostii toata noaptea. Incep sa-mi aduc aminte cum era sa te dai de pereti toata noaptea, nu era deloc placut, te dureau toate alea a doua zi!
Si, va tinurati de ciat si aseara? ceva amuzant, ati mai ras cu lacrimi? Pana duminica seara sunt singura si o sa vin si eu pe ciat, ca barbatul meu s-a gandit el ca a stat cam multe uikenduri p-acasa si ar fi cazul sa mai bage o deplasare. Asa ca iar m-a lasat de izbeliste, intr-un uikend in care imi promisese ca se kk ceva bani si ma duce la munte, si fara kupil
m-a prostit ca pe o liceana.
Sufletzica, si pediatra mea tot la fel cu controlul. Nu se osteneste prea mult. Decat daca ii atrag eu atentia de ceva se uita. 
Cuscra, ciucalata nu facui, ca ti-am zis am smotruit ca de frica mortii ieri. Dar cand oi face o trag in poza si o pun pe net special.
Filip si-a revenit cat de cat la apetit, adik mananca dar nu in cantitati industriale, oricum se pare ca a uitat temporar cum sa-mi scuipe mancarea in par. Ma nerfez ca nu i-au trecut inca mucii desi antibioticul l-am terminat deja si a doua tura nu-i mai dau. Daca o tine tot asa inca fro 2 zile ma duc iar peste pedi si-o iau la intrebari.
Am fost la cardiologie. M-a trimis la Emilia Irza sa-i fac eco la inima. Cica copiii se nasc cu o comunicare intre 2 camere ale cordului, comunicare care se inkide in primele 2 zile. Se pare ca la fi-miu s-a inchis mai tarziu si tre sa faca eco sa vedem daca mai are sau s-a inchis e tot. Oricum m-a linistit spunandu-mi ca "pana la 2 ani se rezolva tot" si sa merg la eco si apoi mai vedem. S-ar putea sa ramana cu un "suflu sistolic discret" ceea ce inseamna ca n-o sa fie fotbalist
nici tensimen, nici inotator doar pictor, cantaret sau strungar.
Gusta,
deci oficiala nu a mai ajuns??? Cineva a pus-o in tema cred...
Andreeaatan, si noi tot cu happy dar nu ne iese pisu, poate nu il strangi tu cum trebe? Eu am laut si un numar cam mare pentru Filip si tre sa petrec cei doi arici unul peste altul ca sa nu iasa pipi.
Deci: am un avocado! Cum procedez?
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
nefertari spune:
LA MULTI ANI ! si de la noi .
Daca folositi meebo - puteti adauga persoane in lista cu click pe icon-ul albastru de sus stanga - deja am devenit experta de cand ne-au limitat accesul la msg.
Aseara am asistat la un show de zile mari a carei protagonista a fost Freya - dupa ce a terminat iaurtul Danonino gigantino era foaaarte nedumerita cum de s-a sfarsit asa repede si tot deschidea gura sa-i mai dau .Radeam si-i aratam paharul gol iar ea ramasese cu gura deschisa si privirea uimita . Cand a vazut ca nu mai e rost a inceput sa se intinda sa-mi ia paharul din mana .Am profitat de ocazie sa-i vad potentialul si l-am plasat departe de raza ei de apucat .Maaaare surpriza am avut cand si-a ridicat fundul grasan si balansa in maini , apoi a ridicat o mana , a prins paharul si s-a asezat la loc .Sa lesin nu alta . Atunci am plusat - l-am asezat mai departe . De data asta n-a mai avut succes si a cazut in cap dar cu fundul in sus .
Dintii abia se vad timid dar nici gand sa iasa . Am citi o chestie tare misto : DACA I-AR CRESTE COPILULUI DINTI DE CATE ORI MAMELE SPUN " E AGITAT COPILUL ,CRED CA-I IESE UN DINTE " ATUNCI TOTI COPIII AR FI CROCODILI !
Si va recomand cu caldura o carte taaare haiosa LEGILE MAMEI LUI MURPHY PENTRU PARINTI .
Cam atat deocamdata - daca nu ma enervez prea tare pana postez mesajul asta o sa revin !
Daca nu : WEEKEND PLACUT !
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
andreeaatan spune:
Androix, ai si tu dreptate oarecumva. Pai spune-mi tu mie care e marimea mai mare la pamapsii fericiti decat 8-18 kg. Si inca o chestie, unde au gasit copil de 18 kg sa incapa in aia, in Somalia?
Chestia e ca parca nu-is stau bine pe fund, ii iese cate o buca afara cateodata si mai tare nu pot sa-l strang ca ii fac urme.
Trec la Pampasi inapoi.
Bine ca e bine cu inima Filip. Acuma nu putem fii toti sportivi de performanta.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
nefertari spune:
Ia uite ce repede am revenit ! Sa nu ma deochi !
Androix - nu-ti face probleme cu "suflul " ala ca asa m-au amenintat si pe mine la ALex - io zic ca are doctorul urechea prea fina . daca tot iesti pusa pe curatenie poate dai o fuga si la mine
ca e casa goala in weekend - dam o fuga la Braila , fara purcelusa .
Ce tot cautati voi prin doctori ? VEzi ce inseamna sa ai prea mult timp liber ? Io abia mi-am luat 2 zile sa-l inscriu pe Alex la scoala . Unde mai pui ca am avut noroc si de stept by step - fara pile fara nimic .
monu spune:

bebelusilor care astazi au mai crescut cu o luna. sa cresteti mari si sanatosi si sa fiti mancaciosi nu mofturosi!
ola fetili, neatza la noi!
ne-am trezit amandoua moatze pe la 10.00 dupa o scurta pauza de bibe pe la 6.00. eram rupte de oboseala. fetitza dupa o sapt de boliciune, iar eu dupa o noapte de pomina cu sotu'
a papat si acum doarme. din pacate tre sa o trezesc sa ii dau antibioticul dupa care papa si pa ca eu plec dupa analize.
androix - avocado - il tai in 2 scoti samburele si razuiesti chestia ai adin interior. zici ca e un pepene galben dar ceva mai uleios. eu i l-am dat amestecat cu putina lamaie sa ii taie din gust si cu porumb si a mers figura.
pupici
si
Alexia Ioana
mikka spune:
Tot vreau sa va intreb de ceva vreme: voi le dati jambon, sunca si alte chestii din alimentare? Io nu i-am dat pina acuma, da' in cartea de bucate am citit tot felul de bazaconii...
&Ioana
ChrisDun spune:
Beatrice sa traiesti multi ani fericiti!!
Am intrat pe meebo si ma bucur asa tare ca i-am shuntat pe-astia cu securitatea lor cu tot! Stiati ca in loc de cifra aceea, 26, care apare la numele site-ului puteti pune alta, spre exemplu 31, sau 33 => e numele serverului ![]()
Iar n-am citit nimica pe aici, in schimb ieri m-am zgait dupa voi pe ym... sa inteleg ca n-ati facut chat? Ce bineee! Ca nu-mi mergea netu' prea bine - nici macar nu mi se incarca pagina DC-ului.
Azi iar frecventez cursuri
, si sper sa ajung dupa 21.30... sa nu ma uitati la ceat, pliiiiiz ![]()
Si daca nu ne cetuim, uichend placut va doresc!
nefertari spune:
Gata , a iesit un pic soarele si ati fugit afara !Sau sunteti la chatuit ????
Mikka - mezelurile nu sunt bune nici pentru noi dar pentru copilasi . Nu i-am dat asa ceva si nici nu intentionez sa-i dau prea curand - mai bine fierb o bucata de carne decat porcariile alea din comert .
Am inceput sa-i dau cate putina mancare "normala" , adica de care mancam noi si n-a zis nu ,ba chiar a hapait cu pofta . Nu stiu cu cine seamana fata asta de mananca in halul asta , ptiu ! ptiu !
Tdi spune:
Ciao fetili
, hop si noi!
Sunt cam ametita ca iar am "chefuit" azi-noapte...inca mai sper sa vina ziua cand pitika mea o sa descopere ce biiiineee-i sa dormi!![]()
Androix - n-am retinut daca ati facut ecografie cardiaca, asta e cel mai concludent examen ca dupa urechile lor nu te poti lua intotdeauna. In viata intrauternina circuitul sangelui lui bebe evita plamanii prin acesta valva care ar trebui sa se inchida la nastere in momentul declansarii respiratiei, la unii nu se inchide si asa apare suflul, adica sangele isi face cursul v-a-a-v dar mai scapa si prin valva dintre ventricole. La Alyssa a fost mediu si s-a inchis complet la o luna, a plans mult de la colici si cica de aia s-a inchis - tratament babesc! Oricum, in primii 2 ani se rezolva cam la toti. Va tinem pumnii!

Noi tocmai am terminat tratamentul de par cu biscuiti linsi, tre sa merg s-o spal pe dominsoara si sa curatz dezastrul!
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
monu spune:
ola amigos!!!!!!!!! sunt super fericita ca analizele de sange de la fundeni sunt bune si dr ne-a dat ok. a zis ca sa iau acid folic si aspirina si sa mai vin la ea cand am echo de 4 sapt
![]()
in rest bb a fost cu maica-mea si a adormit cica pe la 3 dupa ce a refuzat categoric sa mai manance peste(parca dorada e specia) cu cartofi natur. dr a zis ca pot sa ii dau fructe de mare. daca seama acu tati le mananca sigur. oau... sunt super incantata de analize. abia astept sa incepem ... ca aseara a fost doar repetitie
si era sa rupem patul![]()
![]()
hihihihi
pupicioi
si
Alexia Ioana