Bebelusi de mai-iunie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata gasca de mamici si pitici...

LA MULTI ANI Elian,Tudor Catalin,Robert si Julia Andreea...sanatate maxima ...hai repede repejor ca facem anu' acusica...

Aici e o vreme de toamna Bacoviana beton...ploua cu spume...cand ar trebui sa ninga eventua...
Noi ne pregatim de drum...mergem in petit pe plan local...sa vedem frumusete de baiat Stefanu'...
Va povestim cand ne intoarcem eventual ci exemplificam...

Elisor ma bucur mult ca te-am auzit

Gusta mama draga fa ceva ca asa ajungi la nisa si melena...si nu-i bine...nu stiu ce tratament iti dau aia,dar daca este ulcer aici la noi se dau medicamente fara reteta si-o punem de niste pachete sa te faci bine...

GAta acuma plec...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Neatza

Noi ne-am trezit, asteptamsa vine bona dupa care mami o tuleste la sala...Am facut si branzica de veci si bag si un mar copt la microounde si gata micul dejun pt bubulina.

Loreen si a mea se joaca singura cu jucariile cam 10 min dupa care pleaca la prize , sertare si alte chestii periculoase ca jucariile o plictisesc repede...daca as lasa-o pe unde vrea ea sa mishune nu s-ar plictisi....si atunci intervin eu si ne jucam impreuna ca sa nu mai plece unde vrea ea.Ii mai atrag atentia cu o jucarie , dupa care iar se joaca frumos cateva min singura si dupa care iar pleaca sa faca ce vrea ea si tot asa. Ea nu plange ca vrea sa te joci cu ea dar se supara ca nu o lasi sa faca ce vrea...si nu o las pt ca trebuie sa invete ce e voie si ce nu. cam asta cu joaca la noi...

Va las ca i s-a sculat foamea....si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza fetele!

Am vazut ca tot apar intrebari pe chat si confuzii apropo de cine este una sau alta din persoanele cu pricina. Asa ca voiam sa va zic citeva chestii de pe yahoo, poate ajuta pe cineva. La fiecare fata de pe DC pe care o aveti in lista pe YM, dati click si in meniul care apare mergeti la "Contact details". In cimpul "Nickname" puneti ID-ul de pe forum al fetei, cu care sinteti obisnuite. Asaaa.... Pe urma in meniul YM mergeti la Messenger-->Preferances-->Appereance si bifati jos de tot la "Nickname or first and last name" In felul asta in lista si pe chat vor apare numele cu care sinteti obisnuite.

Pentru ca chatul sa se salveze automat mergeti la Messenger-->Preferances-->Archive si bifati sus "Yes, save all my messages". Ca sa vedeti un chat care a fost anterior salvat mergeti la Contacts --> Message Archive. Acolo o sa vedeti in stinga "Conferences", unde puteti vizualiza toate chat-urile salvate.

Sper ca nu v-am plictisit sau pierdut pe drum.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Gusta, esti o persoana extrem de agreabila pe chat, si tonica in ciuda faptului ca nu te simti prea bine. Nu trebuie sa-ti faci probleme ca si-ar fi schimbat cineva parerea despre tine. Si-a schimbat-o cineva eventual in bine. Explicatii erau necesare doar ca sa priceapa si alte fete despre ce vorbim, nu ca ar trebui sa te explici tu de ceva in fata noastra. Sanatate multa, ai grija de tine! Si cum zice si Laura, daca ai nevoie de ceva te ajutam daca putem.

Mergi la inceput

Tzumpiloi, cum faci marul copt la microunde? Cit il lasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTI ANI PENTRU TUDOR CATALIN, ELIAN, JULIA ANDREEA, ROBERT!

O zi buna la toate si imi revin dar mai tirziu

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

TUDOR CATALIN, ELIAN, JULIA ANDREEA, ROBERT! Sa fiti sanatosi si voiosi tot anul!

Noi ne-am trezit pe la ora 8.00 Si acum cafelutza si ma uit pe geam cum ninge marunt ca nu pot nici iesi afara cu copchilul. Asta este! O sa stam pe chat...

Gusta, pentru Mara si pentru tine!

Sa va dau si voua doua bancuri sa radeti nitel!

Un barbat surprins la amanta de catre sot sare de la etajul XX. In cadere
se gindeste: "Nu puteam sa stau acasa cu nevasta... sa maninc un gratar...
sa beau un sprit.... si cine stie poate sa fac si sex." Cade cu noroc pe o
capita de iarba proaspat cosita din spatiul verde al blocului si
imbracindu-si izmenele cugeta: "Doamne cum e omul.... numai doua secunde am
fost in rahat si cate prostii mi-au trecut prin cap..."

La o toaleta publica in State, in dreptul pisoarelor, unul langa altul,
Mohamad Ali si Copilu' Minune.
In timp ce se usura, Ali vede ca Adi Copilu' tot scutura, la intervale
scurte, din cap.
Asa ca il intreba cu compasiune: - Si tu suferi de Parkinson?
- Nu, mancatzash, da' ma stropesti in ureche!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!
La multi ani puiutilor nascuti astazi!

Teodora s-a trezit pe la trei azi noapte si pe urma la patru jumate cand a si inceput sa planga. Trasese paturica si sugea cu ravna la ea, o sacaie rau gingiile mititica. Asa ca a luat micul dejun de lapte la patru jumate. La opt jumate a mai baut unu bibi, s-a jucat - ca a venit tati in dimineata asta - a facut un mare kk si cu greu a adormit pe la zece.
Ma duc sa fac ceva trebi ca nu stiu cat doarme si dupa amiaza al meu vrea sa mergem sa isi ia imprimanta A3.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Multzi ani sanatosi pt aniversati!

Olga, Loreen, multzamim pentru complimente, ne-au uns pe sufletzel! Si mie mi se pare ca-i dragalasa, da' toata cioara isi lauda puiul!

Margot, eu am fost la ecografie la un dr Stamate, la Medlife, undeva pe Grivitei, tel 2094030. Mi s-a parut ok, cu multa rabdare cu astia mici.

Monu, eu ii dau Zymafluor la recomandarea dritei Culcer, sper sa nu aiba nimica. Oricum am inteles ca poate dauna daca apa pe care o ingera are fluor, dar asta din Romania nu are.

Gusta, ce patzisi, mama? Chiar ma gindeam ca s-a adunat o gasca tare misto la mamicile de mai-iunie...

Loreen, ia d'acilea! E cam nashpa ca e roz, da' n-am avut alta gelatina in casa. Eu nu ma omor dupa chestiile cu gelatina, dar asta e pufos si bun, mai ales cu o gramada de fructe...

Tortu' lu' Loreen

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Multumim frumos pentru felicitarile sarbatoritilor de azi.

Sa fie sanatosi , frumosi si norocosi toti bebeii.

La multi ani tuturor!
Simona si Elian

Mamicul lui Elian

Mergi la inceput