Bebelusi de mai-iunie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 3
fran spune:
Buna !
Ciat ai? Si eu cu greu resusesc sa citesc forumul...
Beeeeey, nu va dati seama ce kupii cuminti aveti

Tzumpiloi-masinuta de la chicco e de fapt un fel de tricicleta.
Loreen- primii pasi de la chicco am gasit da' e mai naspa.
Am vorbit la un miniblu, astept sa ma sune daca mi-o pot aduce ai pe aia de la vtech.
Monu-eu am intrebat de fluor si mi-a zis sa nu-i dau, ca dupa ultimele studii ale americanilor face mai mult rau. Ma rog, tot ei lansasera moda...
Margott-noi am facut eco( de 3 ori) la medicover Victoriei, aproape de piata Victoriei, la dr. Stamate. Daca faci acolo sa ceri la el-ca mai sunt si altii-iar mie pedi mi-a zis ca el e cel mai bun pentru bebei. Eu am fost multumita de el. Da' crezi ca se mai vede ceva la bazin la eco? Pana acum oasele s-au calcifiat destul de mult, sa nu fie nevoie de radiografie...
Andreeaatan- "v-a cerut cineva parerea?" Asta e textul meu.La nerfi merge si cu rudele![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Tdi spune:
Buna seara la voi! na c-am reusit sa mai bag un oki pe aici ca tati a adormit pe canapea si pitika face si ea nani...ziceti-mi si mie cum vine treaba asta ca fata mea adoarme pe la 8-9 seara dar se trezeste absolut intotdeauna dupa vreo ora si nu se mai culca decat la ore mici mici
...satula e, schimbata e...tot tacamul, cu toate astea n-am mai pupat culcare inainte de miezul noptii din vremuri preistorice si zau ca sunt
. Sigur am gresit eu pe undeva cu "ieducatzeia copchilului" ...asta e. Ai vostri cum dorm???
Loreen - sa stii ca din cauza ta sotzerul meu e ingrijorat pentru mine
...hai ca-ti explic: citii faza cu kadou' ala de bikini cu palamar in fund si rad de nebuna de cateva ori pe zi cand imi aduc aminte...lui nu i-am explicat ca nu pricepe nici bancurile daramite chestii fine
asa ca banuieste ca m-am dilit la cap dupa luni de casniceala si spalat funduletze profumate
.
Ps. de ziua amorezatilor am primit un buket de trandafiri galbeni brodatzi cu rosu si luuungi (si un parfum de violete de care m-am lipit singura la magazin
)....dragutz!
Beatrice - mie nu-mi e rusine ca-s grasa ca asta e...mi-e ca-s de-o lene urlatoare la cer si de mai bine de 6 luni torturez cantarul si nu vad decat cifre mari...un 68, cand nu sare chiar la 69! Asa ceva!![]()
Va pupacim...banuiesc ca sunteti pe chat
...sper sa ajung si eu intr-o buna zi! Ma apuc de batut netul la cautat casa...moama ce pretze au astia...apropo daca vreti un apartamentutz la Venezia va costa doar 800.000 euroi...fac lista
.
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
patriciaRO spune:
Salutici la fete!
Mai pentru cine nu stie, am gasit un program care nu trebuie instalat messengerul pe calculator ci poti trimite mesaje instantaneu! Atata ca nu poti da add in lista si nu poti intra pe chat
dar e bun pentru fete la serviciu...
Uitati aici: http://www26.meebo.com/
Ca eu seara stau pe laptopul sotului si nu pot intra pe chat cu voi si cand va zic ca stau pe meebo, inseamna ca asta este! Asa ceva...![]()
Io' fusai la sala si am venit super, super obosita, ca a scos profa si mama lui untu' din nou! Vai, vai!
Si acum bagai niste mere la copt scobite cu unt si un pic de zahar si o nebunie! Vai, vai... ![]()
o seara superrr
Beatrice, mami de
Alex pifos
Florentina G spune:

Am culcat si eu cupilu, sotu' umbla creanga prin sat si eu speram sa o punem de un chat dar se pare ca in seara asta nu s-a mai dat strigarea!
Nu-mi ramane decat sa butonez telecomanda poate gasesc si eu ceva interesant de vazut!
Va pup pe toate!
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni
andutzy spune:
Buna seara fetele!
Mai, in primul rand va datorez scuze
ca am tot refuzat invitatii ba de chat,ba de voice pe messenger, dar de fiecare data Dragos imi dadea de furca cu cate ceva.
Sunteti mari norocoase ca v-ati lipit de cate ceva cu ocazia val's day, sotul meu este atat de dragut ca desconsidera si val's day si 8 martie, motiv de frustrare anuala pentru mine in perioada asta. Imi zice ca pentru el astea nu sunt sarabatori(una e de import si una comunista) si daca vreau sa sarbatoresc, sa o fac singura....va dati seama ce e in sufletul meu...

I-am luat si eu lui Dragos olita cu Ghidon de la Miniblu, vad ca ii place mult dar kk tot la pampers inca, momentan il invat cu ea cu pantalonii pe el.
Cat despre carucior, dupa prima zi am descoperit ca nu i se blocheaza pe directie o roata, am fost cu el si fetele de la Miniblu, dragute tare, mi-au schimbat tot carutu. Acum vad ca bara din fata picioruselor e cam haita, maine iar merg cu el, cred ca pana la urma mi-l pun fetele alea in cap...
A, si noua ne sparge un canin! Aproape a iesit, si se vede si al doilea in partea opusa, sus, desi incisivul lateral inca nu a aparut. Cert e ca Piticu e toata ziua cu mainile prin gurita, acum le duce mult in fundul guritei, de uneori ajunge cu ele pe gat...
Va pupacim cu drag,
Andutzy si Dragoselu
poze cu familia noastra:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andra_teodoru/my_photos
gusta spune:
Buna seara.
Deci revin cu niste explicati a chatului din 15 seara.
EU sunt protagonista.Si ca sa intelegeti am sa va explic si personajele ca sa fiu inteleasa.
Juniorul baiatul meu vitreg
Olandezul tata
oficiala preitena reala a juniorului
si una care a gasit-o juniorul sa o aduca pe 15 acasa.
Juniorul s-a dus cu aia sus in camera lui si-au facut treaba ,Eu in timpul acesta le-am spus la fete ce se aude sin camera lui.Si a 2 zi trebuia sa vina oficiala care nu a mai venit.
Sper ca ati inteles .
Asta era explicatie.SCuze nu mai imi cer ca am gura slobada nu am ce sa fac.DAr daca v-am suparat cu ceva nu stiu ce as putea sa mai spun.
Asta e mesajul cu explicatia.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
gusta spune:
Iar mie iar imi este rau numai ce am urcat sus si iar am vizitat baia nici nu stiu ce sa mai cred despre mine.Dar vad ca gluma iar se ingrosa si parca prevad ca nu o sa fiu apta de multe lucruri legate de copil.
gusta spune:
Gata ma duc la nani ca vad ca gluma se ingroasa la mine si nu stiu de ce.
Va pup dulce pe toate fetele ca tare dragi imi mai sunteti,si sper ca nu v-ati schimbat parerea despre mine.
gusta spune:
Neata.
Sa inteleg ca dormiti si eu stau brambura pe aici.
Imi servesc cafeaua de dimineata ca acusi plecla scoala.
Va doresc o zi buna.
SI fetele cu intalneala vreau si eu poze(dar cu comentariile de rigoare).
andreeaatan spune:
Ce poza? Ce intalneala?
TdI-daca castig la Loto, te anunt sa-mi cauti si mine un ap. dar nu la Venetia, ca e prea cu balti, ci la Positano, mey.
Pampasii Happy- I am extremely happy to announce that they suck. Acuma, sa trec la explicatii: io daca imi mai gasesc copilul ud pana la barbie de la pisu iesit din pampasii astia bucurosi, ii sinucid. Asa ca pentru moment, am gasit urmatoarea solutie de compromis: cumpar un pachet mai mic de Pampers si ii pun noaptea Pampers pana gat pachetoiul bucuros. Apoi, ceau si pusi, ca tot la Pampers ne intoarcem ca ma streseaza pisu.
LA MULTI ANI PENTRU TUDOR CATALIN, ELIAN, JULIA ANDREEA, ROBERT!
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici