Bebelusi de mai-iunie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

fetele scuze ca am iesit atit de brutal din chat aseara, da mi-a tras MAtei de cablu la computer, de mama ma-sii de cable si am adunat laptopul de pe jos. numa ca dupa aia nu mai vroia sa intre pe net, asa ca..... acum am ajuns si am mai umblat la el si uite ca vad ca deocamdata merge.
GUSTA; LOREEN ati fost bestiale, un pic timid Androix. ma dureau falcile. cine are chat bagati si la mine.
am o mare curiozitate Gusta, cei doi din camera de sus, au ajuns la jos???? sau s-a trezit MARA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Margott, eu i-am facut lui Andrei ecografie la sold la Centrul Medical Unirea, ca am card acolo. Dar se poate si cu plata. Se poate si la sediul din Bdul Unirii 57 si la cel din Amzei. Tel. 316.58.76.
Poti suna sa intrebi, sint foarte amabili si dau informatii.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Gabitza mersi frumos de informatii!

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Sufletzica, despre Stanciu nici eu nu mi-am format o parere inca, astept sa vad verdictul final in ceea ce o priveste pe Maya. Citeste www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67995" target="_blank">aici sau www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57595" target="_blank">aici unde s-au dat mai multe amanunte despre el.

Mie mi s-a facut rau de la cat Finetti am bagat in mine. Am inceput de dimineata cu niste bezele cu Finetti, apoi am mancat direct din cutie cateva linguri si acum am culminat cu clatite cu Finetti. Se pare ca n-am avut limita, acum nu-mi mai trebuie nimic. Si cand ma gandesc ca peste o jumatate de ora trebuie sa iau antibioticul (Zinnat) si mi-a zis dr. sa mananc bine si inainte si dupa ce il iau, imi vine sa .

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mikka multzumesc, revin cu un p.m.

Florentina beton chestiile cu bebelushi, am ris de ma dureau falcile.

andreea las ca si aici se trezeste cite o baba trancanind fara sa gindeasca. Eu am patzit-o intr-un magazin cind o tipa in virsta de vreo 50 de ani ma intreaba, "e a dvs. nepotzica", la care eu "e fiica mea", acum nu ca oi fi eu prea tinara, dar parca nici de bunica nu sint. Imi venea s-o intreb daca si fiica ei are nepotzei.

Fetelor dar de ce facetzi ecografie la bebei ?! Intreb si eu ca sa stiu. Eu i-am facut Isabellei la sold cind avea o luna, pentru ca a stat in pozitzie podalica si spuneau sa nu aiba probleme la mers.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mikka inca astept poze cu tortul ca pe mandra ta imi vine s-o mananc...sincer va spun ca abia astept sa vina 26 februarie sa halesc singura un tort mare tiramisu ca nu mai pot...cand intru in sevraj ma mai uit putin la poze...balesc doua zile si-mi trec daca vreau sa arat gigea la botez...

Florentina am uitat sa-ti spun ca si eu am bube la tiroida insa am mari indoieli pentru ca pana acum ar fi trebuit sa explodez...si-apoi echo la care merg eu in cta in mod curent este facut de o dr. care are perioade de diaognostic...vreo 3 luni toate femeile au chisturi si piatra la fiere,altele 3 luni probleme cu tiroida si inca 3 luni sunt sterile...sunt tare curioasa la barbati tot asa le-o spune?!

Olga

Elisor

Tdi uelcombac pune neaparat poze cu italianca vero...

Danelutza eu nu mai pun botul la nimic din ce aud la teveu ca-s satula de minciunile mele d-apai de-ale lor...cum mi-o fi norocul,oricum cat pot de mult am sa feresc copii de tot ceea ce are actiune nociva asupra lor...

Cuscra sa-mi dai si mie ciucalata sa vad daca ne mai inrudim...si-a revenit Filip la apetit?

Drosofila mea este disperanta se face 7 seara si face un scandal monstru ca-i este somn...si trebuie neaparat cel tarziu la 8 sa sforaie...io nu stiu ce-i cu ea...bine ca doarme toata noaptea altfel nu stiu ce-i faceam...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Sufletzica asa-i spun si eu lui Corni: "bravo ce doctorita daspteapta avem" ca amantrei ,si ea si eu si Cornelia avem acelasi pediatru,insa noroc cu Corni ce mai aflu si eu una alta...cu mine face ca si cu tine dr.

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Loreen eu ii cred in ceea ce priveste ingrasatul, am vazut in Italia cind am fost la mare niste copii 12-13 ani, doamne parca erau umflatzi, mergeau cracanatzi de grashi, mai rau decit purceii, aveau in jur de 70 si mai mult de kg. Imi aminteam cu drag ca eu la 14 ani aveam doar 38 de kg, nu vroiau sa ma primeasca la liceu, era un liceu agricol, cica nu ajungeam la pedala sa conduc tractorul.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Cine a vrut sa ma bage in lista de messenger este rugata sa revina ca nu stiu ce s-a intamplat, daca am refuzat a fost o greseala.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola, fetili, am ajuns si noi pe acasa. am fost la tanti dr sa se uite la bubele noastre si avem dermatita atopica si am primit cadou reteta pt unguent ca free nu l-am primit. in rest se pare ca satm mai bine cu gatul si urechile iar cu antibioticul am mai primit cadou inca 2 zile ca sa faca tratament de 7 zile. am uitat sa intreb daca sa ii dau fluor pt dintisori. voi le dati la iepurasi fluor? oricum sunt franta si maine incepem o noua zi cu o groazade chestii de facut. m-am hotarat si i-am cumparat imuno baby. sa vedem daca are ceva efect si sa nu mai raceasca. cam atat pt moment
pupici

si Alexia Ioana

Mergi la inceput