Bebelusi de mai-iunie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Nu m-am culcat repede cum am crezut. Am vazut pozele de la puii din Cta, sunte bestiale! Se uita al meu lung la mine ca tot timpul exclamam: pupa mama pe ei, vai ce frumosi sunt etc Ce misto ca va intalniti in gascuta cu copiii.

Tzumpiloi, iti raspund eu de carticica aia. O am si eu in varianta verde cu portocaliu. Eu am luat de la Piciul din City Mll dar probabil ca si la alti pici gasesti. Costa 90-100 de mii, e super ieftina.

Va pup, noapte buna!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tdi cum doamne iarta-ma a reusit?!Sunt ceva copii astia de groaza...dar daca pediatru a zis ca nu-i bai atunci e bine... probabil zilel urmatoare scaunele ei vor fi hidratate si alunecoase,frumos parfumate...

Gusta nu ceda...fii tare ...asteapta zambilele si pana atunci vine si 8 Martie,pe rit romanesc...

Tzumpiloi pozele sunt la semnatura...

La petit...
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Loreen, mai frumoase foc pozulicile, dar si denumirile lor sunt mortale. S-au distrat copii nu gluma. Somnul de frumusete, e mortal! Asa ceva...

Noi ne-am culcat acum ca fusaram asa de agitati ca ne-a vazut pe noi ca ne uitam la film si el repede sa mai stea. Adica ce, pe mine ma culcati?

Hai o seara buna sa aveti ca abia astept maine sa dorm mai mult, ca cica sta tati cu copilul de dimineata asa ca-mi fac si eu somnul de frumusete. Io-te acuma!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Tzumpiloi si eu tot de la Piciul din City Mall am luat carticica. Tot de acolo am luat si niste figurine haioase din plus cu magnet care se pot pune pe frigider sau lipi pe orice bara metalica. Eu i le pun Mayei pe bara de la scaunul de masa si e tare incantata.

Maine nu stiu daca o sa pot intra ca o sa mergem la botez. Speram si eu sa ma vopsesc dar am renuntat pentru ca vreau sa-mi scot negrul din par si asta necesia operatiuni mai complicate si mai costisitoare.

Va pup mult!
Week-end placut!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni

Mergi la inceput

Buna dimineata...

LA MULTI ANI gastii de fete de pe 18 : Alexandra Elena ,Maya Maria,Irina,Alexandra Sophia,Alesia Claudia ...sa cresteti mare...mare...mare...

Ce fac fetele azi?!Bine banuiesc...si noi...o aud pe mandra in interfon ca-i treaza si nu stiu ce balmajeste acolo insa clar se aude "taie"...are o fixatie pentru cuvantul asta...si nu pot sa-i gasesc corespondent...
Aseara ne jucam cu telefonul si are si ea un receptor la Primii PAsi si-l ducea la ureche si spunea "ao"...era foarte patrunsa de convorbire...

Apropo de ureche,daca mai tineti minte ca stiu ca s-a discutat la un moment dat,a inceput si asta a mea sa se scarpine in ureche,parca stanga dar nu cred ca conteaza,pana si-a facut rana...Oare ce ar putea fi?!

La petit I si La petit II
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Somnoroase pasarele
Cuscra ce matinala esti! Io abia am facut oki, acum vreo ora, si iar sunt cu gatul in pioneze. Simteam eu de data trecuta ca nu am invins infectia si am incetat antibioticul prea devreme. Mi-e rau cand ma gandesc ca azi e abia sambata si mai am si maine de indurat iar luni abia merg la doctor ca vreau sa fac un exudat faringian si antibiograma, s-o iau asa babeste.
Fran, nu te stresa cu vaccinul. Fa-ti analiza pentru rubeola, dar mama draga, tu n-ai faut-o cand erai gravi? Mie mi-a dat sa o fac in primul set de analize, la primul control, impreuna cu CMV, toxo, listeria, si RH-ul.
De ce zici Loreen de Delia ca e tolomaca? Vrei sa ma superi? Pai tu stii cat ma caznesc io cu gineri-tu sa-l invat sa zica alo cu telefonul la ureke??? Nu cre ca e bine sa-i invatam ca mai incolo daca ii imprietenim o sa stea numai la telefon sa se converseze, tu-ti dai seama cat o sa platim factura???

Ati citit? A murit o mamica de ian feb 2006 la nastere
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69393&whichpage=1

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola natiune, ne-am trezit si noi acum si urmeaza ca tati sa dea la fata de mancare. nu a vrut sa cotizeze de dimineata la olitza asa ca asteptam. meyy eu ma oftic ... fiica-mea are doar un dinte! nu-i corectasa... de dimineata i-am dat prima doaza de imuno baby.
Loreen problema cu urechile sa stii ca e serioasa. si a mea se tragea de urechi si isi facea rana de cat isi baga degetele in ele. si eu nu pricepeam de ce. ca dupa asta sa ajungem la dr (ultimele vizite) si s-a lasat cu picaturi in urechi si sumamed. nu ar fi rau sa o vada dr. parerea mea!
hai ca a mea musca spatarul de la scaun si tre sa o salvez din ghearele lu'tatsu

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Cuscra las' mama draga ca le facem lipeala pe ciat si-si platesc convorbirile din alocatie...
Vezi ce faci cu gatu' sa nu-i dai si lu' Filipu'...frigei niste leacuri babesti pana luni...

Monu nu se trage de ureche,doar isi baga degetelul in pavilion si se zgarma,si asta am observat cand este concentrata si studiaza intens...reclammele Tv...si obosita fleasca...Nu are nimic de genul otitei ca nu o doare nici in...de ceva sau cineva...

Mai de Stefania si Bumbuta nu mai stie nimeni nimic?!

Elisor un gand bun si o speranta de la noi azi...

Imi pare atat de rau de mamica respectiva si mai rau de copilas insa eu nu mai pot citit despre asa ceva...am avut prea multe intr-un timp prea scurt incat pur si simplu nu mai asimila asemenea informatie...sper sa nu ma transform intr-o stana de piatra...

La petit I si La petit II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dumnezeule, nu ma pot opri di plins! Andrei doarme la mine in brate atit de linistit, eu sint umflata toata de plins si nici nu vreau sa-mi imaginez cum e sa creasca un copil fara mamica lui.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vazut si setul 2 de poze cu pitici, sint atit de dragalaaaaasi!

Loreen, mai bine nu citi ca te darima, e ravasiror de trist.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput