Bebelusi de mai-iunie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
gusta spune:
Fetelor venisem cu un chef de gluma dar cand am citit ca a murit mamica aia mi-a perit totul Dumnezeu sa o odihneasca si fetitei ei sa ii dea numai bucurii.Plang ca postru si nu imi pot reveni.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
Androix spune:
Of, imi pare rau, am pus linkul si nu m-am gandit ca o sa va faca rau sa cititi. Si eu sunt cu lacrimile inodate in barbie. Asemenea tragedii te fac sa realizezi cat suntem de trecatori... dust in the wind 
Si eu ma uit la tura II de poze. E mortala aia cu Stefanu aparandu-si masuta! "Mai, plecati mai de aici!"
Mai sper ca lui Filip sa nu-i placa sticla
dar jucaria lui preferata e un pet, de apa e drept nu de bere, dar e ciudat cand il vad cu cata placere il tine in brate si-l iubeste
Pe mine nu ma pupa cu atata foc. Ah, ce ma oftic cand va aud ca va pupa piticii. Fi-miu nu e prea dragastos...
...
Intre timp am dat o tura si pe la baie, mare greseala! L-am lasat pe Houdini in prmergator si l-am gasi tpe jos...
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
gusta spune:
Bine zis cu pozele la pitit sunt superbe .Si fetita Cornelia o adevarata domnisoara.Ce copii mari avem toate .Ce repede a mai trecut timpul.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
Danelutza spune:
LA MULTI ANI ! Alexandra Elena ,Maya Maria,Irina,Alexandra Sophia,Alesia Claudia
Ulala, abia acum am vazut ca azi sarbatorim numai motzate.
Buna dimineatza si de la mine si o zi buna.
Cele care n-atzi citit despre mamicutza disparuta, e mai bine sa nu cititzi, mie mi-a ajuns ca am plins aseara si dimineatza am luat-o de la capat, cu gindul la puiutzul care a ramas fara mamica.
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
loreen spune:
Cuscra cum iese mai din premergator ca stau si ma tot gandesc ...am studiat si premergatorul si tot de pomana nu-mi iese...
La petit I
si La petit II 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Alexandra,Maya,Irina,Alexandra Sophia,Alesia
Neatza si de la noi! Noi ne bauram cafeluta, vreau sa bag o masina de rufe si apoi sa plecam la cumparaturi, ca avem ceva de facut! Hai pupici si un wek excelent!
Beatrice, mami de
Alex pifos
andreeaatan spune:
LA MULTI ANI pentru Alexandra Elena ,Maya Maria,Irina,Alexandra Sophia,Alesia Claudia!
Am citit ceva din povestea femeii care a murit, pentru ca mi-a sarit in ochi linkul de pe prima pagina. Nu am cuvinte, am o furie in mine si sper ca familia va cauta vinovatii si ii va trage la raspundere. Eu asa ma manifest, ma apuca furia si vreau razbunare. Nu e corect sa moara asa tanara si nici sa nu-si vada ingerasul. Ea nu a gresit cu nimic si copilul ei nici atat. Doamne fereste!
Oricum, simt nevoia sa va trimit o floare. 
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
fran spune:
Buna !
Androix-nu mey, n-am facut decat toxo, CMV, listeria etc. Da' astea de rubeola nu mi le-a dat
, au avand abonament medicover am facut la ei gratuit urmarirea sarcinii, si astea de rubeola nu intrau in setul standard
Mie mi-au zis ca daca fac rubeola in timpul sarcinii e evidenta boala si salut sarcina, iar daca n-am anticorpi n-au oricum ce sa-mi faca, ca in timpul sarcinii nu se face vaccin. D'aia ma gandesc sa fac acum...
Loreen- cred ca pur si simplu o fascineaza orificiul respectiv, pana cand la un moment dat devine tic. La noi din cauza ca am pus apa oxigenata ca sa topim ceara -si aia sfaraie in urechi-si-a luat obiceiul sa tot duca mana la urechea aia...noua asa ne-a zis dupa ce a controlat-o in ureche-nu are nimic, da' si-a format obiceiul asta... in cateva saptamani a mai uitat...in schimb la culcare imi baga mie degetul in urechi...
Eu de cand am nascut am realizat o chestie: de frica nu mai scap pana mor. Nu ca inainte am fost cine stie ce curajoasa, da' nu-mi pasa daca era sa patesc ceva. Acu' conteaza: daca mor sau ma imbolnavesc ce face Iepu'? De grija ei nu mai vorbesc- si asta nu cred ca mai trece.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
loreen spune:
Andreea io mai vreau flori ca daca am scapat de matza aia idioata pot sa mai tin si eu in casa o buruiana doua(asa spus eu la flori desi imi plac...ca doar sunt femeie,nu...
?!)
Fran asa incerc si io sa ma gandesc...lasa-ma ca si p emine ma scobeste fii-mea in toate gaurile care le gaseste pana adoarme...in nas are o placere deosebita sa ma caute...si este foarte insistenta cand vrea...
Azi am avut un moment de tandrete,mai mult eu decat ea si am profitat de disponibilitatea ei pentru nou si hai imi zic eu,e momentul sa o invat cum sa mangaie...si ii iau manuta si ma magai cu ea pe obraz spunandu-i ca sa priceapa:draga...draga ...Si drosofila radea de sa crape...la un moment dat isi smulge mana si-mi da de inteles ca vrea sa faca singura ca a priceput fiind "dastupata tolomaca lu' mama"...in drum spre obrazul mai culege niste bale ratacite si incepe: flici-flici...mai da nu-mi da niste palme de sa mor,si cu palma uda sa faca priza...Haoleu imi venea sa-i sparg fatza ca doare totusi...si ea radea de se prapadea...
La petit I
si La petit II 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Andrei face la fel cu palmele, dar cu "mai,mai" in loc de "draga,draga". Si mai nou a descoperit si parul. Noroc ca e strong, ca ma lasa cheala.
Mai cuscra lu' Loreen, cum Doamne iarta-ma iese kupilu' din rotobil?!?
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei