Bebelusi de mai-iunie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
patriciaRO spune:
Mai am citit si eu cazul Mamicii care a nascut la Polizu. Nu pot crede!
Vestea a fost data de colega ei de serviciu Gandecelu care zicea asa:
fetele, va dau o veste trista... au fost complicatii la nastere, nu stiu prea multe, cred ca a fost eclampsie... copilul e bine dar...
eu sunt colega cu andreea de serviciu si am aflat acum
nici nu stiu cum sa va spun, nici nu stiu daca e bine sa va spun...
.............................
se pare ca s-au spart vase de sange si a intrat lichidul amniotic in sange si a facut stop cardiac
stiu ca nu e un moment bun sa va spun asta, stiu ca unele va pregatiti de nastere... imi pare rau... mie tot nu imi vine sa cred, o vazusem saptamana trecuta, era zambitoare si frumoasa si buna, ca de obicei
..............
ma scuzati, nici macar nu stiu cum sa scriu, sunt inca in stare de soc...
Este infiorator ce se poate intampla in Romania si totodata la Polizu. Din cate citeam de la fete, or sa se faca investigatii... Ca cica Andreea, ar fi vrut sa nasca natural si din cauza ca sangele i-a invadat lichidul amniotic, i-au facut cezariana de urgenta. Copilul i l-au salvat dar pe ea, nu! Ea cica cazuse cand s-a dus sa se spovedeasca dar cica nu a afectat cu nimic bebelul!
Condoleante familiei. Am plans pana acum!
E nasol! Nu stiam ca in urma unei nasteri poti sa si mori! Defapt nu-mi inchipuiam!
Mai i-am dat lui Alex acum niste lapte de vaca cu 0.5% grasime, ca mi se terminase NAN2. Sper sa nu-l deranjeze la burtica. Vre-o 100 ml si l-a baut pe tot. Asta nu sesizeaza diferenta de gust. Pot sa-i dau orice, alb sa fie! Asa ceva!![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
Androix spune:
Da Fran, asa e n-au ce-ti face, da macar esti pusa in garda, te feresti de copii, de aglomeratie etc, pana mea io asa vad situatia asta...
Mai deci cum iese Houdini din premergator: se apleaca pana cade in cap!
Apoi se stramba putin se ridica si pleaca. A facut deja primii pasi de unu singur, de-a lungul canapelei si pe dinafara premergatorului, sprijinit de el. S-a dus linistea mea, daca vreau un pipi tre sa duc copilul in patul lui, cat o mai fi si asta sigur. Si inca nu alearga 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
corni spune:
Eu nu sunt un partener bun ptr. chat pentru ca nu reusesc sa fac fatza mai ales ca la ora aia la mine este activitatea in toi, adica papa,caca, spalat,etc ca suntem foarte nocturne, dar tot nu ma las![]()
Am vizionat cateva din pozele cu Stefan,Delia, Alex si Maria si mi-au placut la nebunie dar si comentariile sunt pe masura,Loreen ai talent ce mai![]()
Cu scobitul in ureche si noi avem acest tic, pana da sangele ptr. ca avem unghiutze nu gluma.Cu palmuitul la fel,la fel ma mangaie si pe mine Timeea, cu palme sanatoase.Am invatat-o taica-su unde sunt ochii,nasul,gura si cand o intreb si eu ea se uita la el de parca eu nu asi avea asa ceva in dotare.
La noi cand a venit in vizita fetitza prietenei mele Timeea a fost incantata dar nu stiu cum a reusit sa o traga de ureche pe fetiza,sa va pun cateva poze.
Tdi,fatza cu uleiul e o lectie de atentie la neatentzie si ptr. noi dar ei sunt asa de rapizi incat nici nu realizam.Pupam o fetiza pofticioasa.
Vestea tragica m-a terminat si pe mine,n-am cuvinte, incerc sa fiu tare la vesti de genul asta dar nu reusesc pe deplin. E groaznic.
monu spune:
ne cerem scuze dar am uitat sa zicem sarbatoritilor de azi LA MULTI ANI sa cresteti mari si sanatosi si sa jucam la nunta voastra pui mici si dragalasi!
pe mine m-a apucat frica.
pentru copilasi nevinovati si mamici curajoase. 

si
Alexia Ioana
Danelutza spune:
Fetelor mi-am lasat barbatu' cu kupilu pe olitza, se screm amindoi, nu stiu care face primul ![]()
Loreen am vazut pozele, da' va pricepetzi la petzit nu gluma. Vroiam sa te incurajez, si ploada mea imi baga miinile in nas, ma mingiie de-mi dau lacrimile, se apleaca sa-mi dea pupic si ma musca cind de un obraz, cind de altul, imi smulge parul din cap, ca daca nu stau atenta deschid un subiect, unde gasesc peruca blonda-castanie.
Iar seara, de vreo patru zile, urlaaa dupa ce o pun in patutz, si pina n-o tzine mama in bratze, nu adoarme. Tre'sa ma mingiie, sa-mi gaseasca nasul, apoi adoarme linistita. 
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
andreeaatan spune:
Am uitat sa spun ceva: foarte frumoase pozele de la Constanta, fetelor. Bravo, aveti niste copii f. f. frumosi.
Stefan este flacau mare, e sigur mai mare decat Thomas cum arata.
Delia-are o figura jmechera si niste mutre. Loreen o sa ai de furca cu drosofila ta, ca e numai o smecherie in ea.
Alexandra este o frumusete desavarsita, asa ca mamica ei.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
loreen spune:
Multumim de aprecieri...toate avem copii reusiti, destepti, inventivi...sa de Dumnezeu sa fie si sanatosi,si noi pe langa ei si de ce nu si norocosi ...
Ma bucur ca ne putem intalnii,mi-ar placea sa o putem face mai des si cu toatele...ca le face bine si lor ...dar si noua...
Apropo e intalnituri...mai voi astea din Capitala de ce nu va adunati macar odata pe luna?!Suntem multe multe si chiar pacat zau asa...Daca erati pe-aici ce va dadeam adunarea eu cu Oana ...
Cornelia lasa nu mai fiti modesti si fii sigura ca nu va deochiati...toata stima pentru tine si mama ta...sunteti de un calm mai tare decat cel englezesc...eu una urlam si racneam de se auzea pana in Constanta...
Androix cuscra vai de capul tau ce te-asteapta...o sa fie o minunatie...acuma cand ma duc la wc las usa deschisa sa ma auda si ma trezesc cu ea peste mine foarte contrariata de ceea ce se petrece...
Andreea cred ca fii-mea cunoaste bancul ala cu mutu' si cu pamantul ca exact asa se comporta...da ma bucur ca mi-a mostenit frumusetea si dasteptaciunea( si modestia evidamo') si de la barbate-miu doar numele
Corni ce mai ai fata receptiva...incerc sa ma gandesc mai departe putin si sa ma intreb daca va invata ceva vreodata drosofila...
La petit I
si La petit II 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
corni spune:
Loreen,ma omori cu "aprecierile" la adresa drosofilei.![]()
Dupa ce am vazut pozele voastre cu bebeii mishunand pe jos am zis sa fiu si eu mai curajoasa si sa o pun pe Timi sa se desfasoare la sol, eu pana acum nu am lasat-o pe jos ptr. ca imi era teama de curent, praf, etc si astazi am aruncat o pilota pe jos , am inchis usa la dormitor, i-am pus si un sul sa nu vina corentul si hai pe jos. Nu iti spun ca din fetitza mea fasneatza am descoperit ca era total stangace si derutata, vroia sa se arunce pe jos cum o face in pat,se ridica pe marginea patului dar se lovea de tablie,statea in fund si deodata zbang pe spate, a trebuit sa stau numai langa ea,deci nefiind obisnuita nu stia sa se comporte .Am tinut-o de maini sa incerce sa mearga singurica si se lasa pe vine, sus-jos,sus-jos ,chiar se enerva si de altfel in patutz sta cu orele in picioare si in premergator la fel alearga de izbeste tot in jur.
Deci eu raman la concluzia mea,cu putin stimul ei isi dau drumul usor, usor la toate activitatile.
Eu o sa va invit la mine cand ne mutam la casa ca acum apartamentul nostru tare-i mititel si nu avem loc nici noi,sper ca acolo sa avem mai mult spatiu si inauguram casa cu o invitatie la pitici si mamici.
monu spune:
mai fetelor, nu stiu ce are a mea da' nu mai vrea sa manance nimik. o fi de la dinti sau de la antibiotice? dupa amiaza a mancat putin spanac dupa aia a dat un jet afara cu apa si spanac ceea ce nu e stilul ei. nu stiu ce sa mai cred.
si
Alexia Ioana
monicica spune:
Salut
ma bag si eu neintrebata in vorba, Loreen are foarte mare dreptate, ar fi extraordinar daca v-ati putea intalni undeva si asa fel incat bebelusii sa se poata juca impreuna, este foarte bine pentru dezvoltarea lor....daca as mai fi si eu in Bucuresti as fi prima care m-as inscrie.
Multumim pentru urarile de ziua lu' bebe.
Intr-adevar ce tragedie cu acea mamica...Eu oricum am auzit in ultima vreme atatea prostii intamplate la nastere, spre exemplu, va zic si voua ca eu am ramas masca cand am auzit, o tipa a avut cordonul omilical prea scurt si la contractie se vede capsorul si apoi se ridica la loc si tot asa, ea credea ca moare si doctorii nu pricepeau ce se intampla...pana la urma i-au scos-o cu ventuza aia...si pe ea au facut-o ferfentita...in fine totul a avut totusi happy-end.
gata v-am pupat we frumos
p.s Andreeaatanam gasit tshirtul ala si e asa micut o sa il pun intr-un plic d-ala cu bule la posta si ti-l trimit, te rog trimite-mi pe pm o adresa postala ... si sa nu iti faci vreo grija, e placerea mea :)
Monica