Bebelusi de mai-iunie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
andreeaatan spune:
Monicica, trebe sa o spun si public: asa surpriza mi-ai facut ca abia astept sa-ti returnez surpriza. Sub orice forma posibila si oricand. Multumesc inca o data.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
corni spune:
Fetelor, mi-a venit o idee in legatura cu tragedia de pe DC dar mai intai am zis sa o impartasesc cu voi sa vedem ce parere aveti si voi si apoi sa scriu la subiectul deschis special ptr. mamica care a plecat de langa fetzita ei fara voia ei.
Nu stiu daca permite si regulamentul sa i se arhiveze toate postarile si sa fie salvate undeva pe un CD sau listate si oferite familiei, pentru acum cred ca va fi si mai dureros dar pentru mai tarziu cred ca va fi un balsam ptr. sufletul fetitei care nu a avut norocul sa-si cunoasca mamica si sa creasca langa ea, asa poate si ea afla trairile mamicii ei dealungul sarcinii, am citit printre ultimile ei postari ca se gandea sa faca botezul odata cu cununia ei religioasa.
andreeaatan spune:
Fetele de la mamici de ian-febr. fac deja asta.
Mai am o revelatie despre pampasii fericiti. Au o putere de absorbtie mai mica si chiar daca noi efectuam toti kkeii la olita si niste p..u tot asa, trebe schimbati in total 6 fericiti ziua. No, cu Pampasii oiginli nu ieseau atatea la sococteala, poate 4 se consumau. Asa ca nu mai exista pentru mine nici o justificare economica. Pe bune, pachetoriul de fericiti este aproape gata si abia l-am luat de o saptamana.
De ce ma chinui cu ecuatii despre pampasi? Probabil ca ma plictisesc, ca azi nu fuse chat deloc, da' nici un piculet de chat. Si aseara n-am stat mult ca eram obosita. Ioi si vai.
Mai, ce cald se facu afara, o caldura de ma gandeam ca trebe sa-i cumpar lui Thomas o geaca de blugi, ca sa se asorteze cu tricoul Motorhead (Monicica,
) si pentru ca vine primavara.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici
babygirl spune:
Salut!
Tocmai am terminat si eu de citit subiectul despre AndreeaC. M-a foarte intristat. Cum se curma o viata fara sa-ti lase ragaz sa iti traiesti visele abia implinite...Bucurati-va azi de ce aveti...! Suntem atat de norocoase! Gabi mi-a dat ieri sa citesc o poezie. Ce se mai potriveste cu momentul acesta trist..Gabi, da-le-o si mamicilor, te rog.
Azi noi am fost in Herastrau. Superba vremea. Lume multa in parc. A mai fost cineva? M-am tot uitat in stanga-dreapta dupa fete cunoscute, poate-poate.. Azi,pt prima data, Ema n-a ripostat cand am pus-o in carucior. Aleluia! Era ce-i drept si ora ei de somn, asa ca a adormit la a doua alee. Si a dormit, nu gluma. O ora si un sfert am tot batut aleea principala, care era mai insorita, pana s-a trezit papadia. La trezire n-a mai fost, bineinteles, la fel de multumita ca se afla in carucior, asa ca am luat-o in brate la un set de poze. (vezi mai jos).Mergem si maine de pe la 11:00. Mai vine cineva la ora asta?
As vrea sa vad si eu pozele cu Delia,Alex si Stefan. M-ati facut curioase si am ratat link-urile. Loreen, Oana, Cornelia...:)
azi in herastrau
patriciaRO spune:
Corni, ideea e buna, dar eu cred ca nu le mai vine in astfel de momente de asa ceva... Nu stiu! Trebuie vorbit cu fetele de unde este ea inscrisa, poate face cine chestia asta!... Vezi ce zic si ele!
Noi fusaram afara si este foarte placut. Tot ne-am mai fi plimbat! Si acum m-a luat un somn rau de tot!
Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Defapt am citit acum la mamici de ian-febr si se apuca sa stranga toate mesajele date de Andreea... Vai ce tragedie... Off!
Beatrice, mami de
Alex pifos
gusta spune:
Noi acuma am ajuns de la cumparaturi si ghiciti voi ce mi-am cumparat?
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
loreen spune:
Corni sa sti ca nu o depreciez pe drosofila ci doar are alte atractii si preocupari...
La inceput cand am lasat-o pe Delia pe jos era la fel de disperata cum spui tu de Timeea...se ridica si apoi in cateva secunde era jos,cu putin "noroc" si cu capul pe jos...apoi si-a dezvoltat tehnica ridicarii in fund si aceea a lasarii jos si uite asa acum este experta in taras pe coate...dar mai scapa si ea cate un cap din cand in cand...aseara chiar a dat o capatana zdravana de parchet...insa nu o mai multumeste taratul si acuma pleaca prin casa cu jucaria primii pasi,ia viteza si nu-si da seama ca odata cu mainile trebuie sa-si miste si picioarele...si ramane in niste pozitii ciudate...
Pana iti termini casa puteti veni la mine...incingem o hora intre fete ca baietii sunt liberi doar vinerea...chiar sunt curioasa cum ar reactiona fetele in trei ca binenteles ca vine si Alex...
Monu ce-ai facut bun de papa?!Am uitat sa-ti spun ca antibioticul scade pofta de mancare...am furat-o si eu cu Delia cand a facut prima oara rosu in gat si i-am dat biseptol...
Adina pozele sunt la semnatura mea...
La petit I
si La petit II 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Gusta ce-ai cumparat mai fara mine?!Zi-mi repede ca iau foc si nu pot face baie la copil
La petit I
si La petit II 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"