Bebelusi de mai-iunie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Asa am plecat noi imbracate la cumparaturi.Ca cantarul mi-a facut o surpriza dimineata

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/detail?.dir=7780&.dnm=f56cre2.jpg&.src=ph

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Asta mi-am luat

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/detail?.dir=7780&.dnm=6189re2.jpg&.src=ph

Numai de prostii ma tin nu-i asa.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gusta ...ce sa-ti spun felicitari...in ritmul asta curand o sa trebuiasca sa-ti facem ADN-ul ca sa ne dam seama ca esti tu...

La petit I si La petit II
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Urez si eu acum ca este deja miezul noptii la voi!

La multi ANI! Iulia Nicola (Crissu), sa cresti mare si sa fii ascultatoare!

Eu ma duc la nani ca sunt frunta de oboseala. Maine vom merge la bazinul de inot cu Alex si apoi la un chef. Asa ca mai toata ziua o sa fiu pe drumuri...

O seara superrr! Chatuiti si pentru mine!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Intrasem si eu sa va mai spun una-alta, dar mai bine nu intram... ca am citit despre Andreea si despre Maria si asa am plins... Of!

Nici nu as avea mare lucru de spus, doar ca sintem bine, dar derutati. Nu stim daca ne mutam in Burlington, pentru ca la servici la sot sint niste neintelegeri in ce priveste banii negociati si cei luati... Nu e suma e vorba, ci de corectitudine si de incredere. Asa ca, abia luni poate aflu daca ma apuc serios de impachetat sau nu. Sotul zugraveste casa de acolo (saracu' baiat, asa mi se rupe sufletul de el, ca e obosit si stresat la maxim si singur pe deasupra) ca sa fie curata daca ne mutam si, daca nu, sa-i intoarca macar asa serviciile administratorului de acolo, o doamna care a fost mai mult decit draguta cu el si a sarit la fiecare nevoie a lui in ce priveste acea locuinta si nu numai. Dar vestea buna este ca, luni seara va fi acasa. Sper sa ajunga cu bine, pentru ca aici o vreme nasoala rau de tot, nu am prins de cind sint in Canada asa o iarna. De doua zile stam in casa, ca mi-e frica sa ies singura cu fetele, pentru ca bate un vint de 90-100 km/ora!!! Si sint -20 de grade. Va vine sa credeti ca ieri dimineata, cind am iesit sa duc sacii de gunoi, m-a luat vintul cu tot cu ei si m-a lipit de un copac!?! Am zis ca nu-i adevarat. Si daca si eu sint asa de usurica sa ma ia vintul... Si am citit acum pe subiectul Canada si, daca ieri mi se parea exagerat ca nu am iesit de frica, astazi m-am linistit... am citit acolo ce a fost in Montreal si pe autorute, accidente, caruturi luate de vint si rasturnate cu tot cu copii, masini derapate, bucati de acoperisuri care zburau... De groaza, nu alta! Miine as avea cursul de gimnastica al Agatei si de facut niste cumparaturi, dar voi iesi numai daca se opreste vintul asta turbat.

In rest, tot incerc sa citesc din cartea aia pentru test si abia am reusit sa parcurg jumatate, ca toata ziua de ieri am facut curatenie si mincare, am spalat si astazi am calcat. Dar dupa-amiaza am dormit toate trei vreo doua ore, asa ca acum sintem fresh cu toatele, desi e 21.30. Si eu ziceam ca citesc din carte dupa ce culc fetele!

Nu stiu cind mai apuc sa va prind pe chat, dar ma gindesc ca poate se indura una dintre voi si salveaza undeva conferintele, cind voi avea timp sa le citesc si eu in diagonala.

Am vazut partea a doua a petitului si pozele din Herastrau. Supeeer! Vreau si eu plimbari, soare, primavara... Va pup si va doresc sa aveti parte de o saptamina de vis!

Cornelia, deAgata si Tudora
www.nelia.photosite.com si www.AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimineata si multumim mult pentru urarile de ieri. Are mama fata mare acum, am fost la doctor si la 9 luni are 10 Kg si 73 cm. Nu stiu cum se face, da n-a mai crescut de luna trecuta ( sau nu a masurat-o bine atunci). E totul in regula, dar ne-a recomandat sa mergem la un ortoped sa se mai uite la piciorusele ei, pentru linistea si siguranta noastra. La capitolul dinti tot stirba suntem. Ne-a recomandat sa ii dam Ca natural sau Pharco 10 zile/luna, Fe 20pic/2 ori pe sapt si sa-i marim doza de vigantol . In rest, vesela, taratoare, cataratoare (dupa cum ati vazut si in poze), face vocalize pe muzica, nu sta o clipa, numai MAMA nu zice.
Am uitat- ne-a mai spus dr sa-i dau seara cereale cu lapte, ca mi se parea ca nu mai suge suficient.
Multumim mult Corneliei ca ne-a gazduit si suportat vineri, a fost distractie pe cinste. Loreen, ca intotdeauna, super comentariile tale!
Eu azi impachetez pentru munte, abia astept sa plecam. O sa stam impreuna cu o alta fam., de aceeasi varsta cu noi, care au o fetita de 6 luni. Sper sa nu iasa mare balamuc, ca apart in care vom sta e destul de mic. Si sper sa fie zapad, ca i-am luat Alexandrei saniuta!
Va pup acum ca maimutzica mea sta atarnata de patutz si cere atentie

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!

Teodora e bolnavioara si ma ia nebunia. N-a fost de ajuns ca aseara in clipa in care am atipit mi-a venit in gand necazul cu mamica de pe DC si n-a mai fost chip sa adorm. M-am chinuit toata noaptea, cred ca m-am intors de o suta de ori de pe o parte pe cealalta.
Dimineata mi-a batut mama in perete pe la ora 7 ca nu mai putea saraca. S-a trezit Teodora de la oua azi noapte si s-a chinuit pana dimineata cu somnul, a plans si s-a agitat.
Biata mama nu mai stia ce sa ii faca, i-a facut ceai de musetel, a leganat-o in balansoar, a stat langa ea.
E super mucioasa, ii curge apa din nas. I-am mai bagat niste Humex de dimineata si i-am dat Calpol ca era putin fierbinte. A baut tot laptele si am incercat sa o adormimdupa medicamente, olita, joaca. De doua ori a adormit in balansoar si cand am pus-o i patut s-a trezit si a inceput sa planga.
Are mucisorii pana in gat si cred ca atunci cand nu poate respira pe nas incearca pe gura si se ineaca si se sperie.
Ce sa ii mai dau fetelor?

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu ajung in Herastrau astazi, probabil in jur de 11-11:30, si sper sa ne vedem pe acolo cu Adina si Ema.
Este atit de soare si frumos, se vede primavara pe geam.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

LA MULTI ANI pentru Iulia Nicola!

Cloreta, nu prea ai ce sa-i faci decat nasul pompat, Humex sau ce ai si antitermic daca are febra.
Pentru somn linistit si ca sa stea cuminte ziua, Pulmex baby si Karvol. Astea doua impreuna fac minuni.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

De Pulmex uitasem.
Saru mana Andreea.
Gabitza, o zi frumosa sa aveti. Eu am iesit ieri cu Teodora pe vntul ala turbat si radeam de mamicile care pusesera fular la gura copiilor.
Si na sa imfi fie invatare de minte.

Pozele mele

Mergi la inceput