Bebelusi de mai-iunie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
Androix spune:
Salut fetele
Eu sunt varza cu carne, mi-e cam rau, am dormit prost, sunt mucioasa sima doare in gat. Abia astept ziua de maine sa merg la doctor. Si mai sunt si singura pe de-asupra, mihai imi da vestea ca "s-ar putea" sa vina in seara asta acasa, dar nu baga mana in foc 
Nelia, am vazut la stiri accidentul de pe autostrada si pe langa asta zicea ca e o vreme super naspa la voi acolo. Of, cred ca asta e cel mai mare defect al canadei: e iarna prea lunga frate! Imi pare rau ca a trebuit sa va agitati atata, sotul tau sa munceasca ca un rob ca in final sa fiti dezamagiti de neseriozitatea angajatorului. Nu as fi crezut ca si pe acolo se practica metoda asa. ii spui omului un salariu sa-l agati si pe urma... Oricum daca tin bine minte mai aveati o optiune la un fost loc de munca al sotului, parca, nu? Va tin pumnii sa fie bine, oriunde va fi sa stati, sa va fie bine si sa va linistiti.
Adina, chiar ca sunteti niste frumosi in poze. Mai, da se pregateste primavara sa-si intre in drepturi. Super!
Cloreta, mai ce rau imi pare ca Teo e bolnavioara. Mergeti la doctor, adik ma rog incercati sa suntati medicul vostru sa va dea macar prin telefon o sugestie de ce mai puteti face. Aproximativ pentru aceleasi simptome noua ne-a dat antibiotic ospamox, solutie de desfundat nasul -> pivalone si nurofen. Acum i-a cam trecut dar: ospamoxul cre ca l-a luat degeaba ca il terminasem si el tot mucios, nurofenul nici ala nu a facut cine stie ce, iar picaturile le-am folosit mai rar decat aveam voie pentru ca el nu avea nasucul infundat ci ii curgea. Acum e mai bine, dar am asa o vaga banuiala ca nu de la medicamente. Dar acum s-a ales c-o tuse seaca.
Mai cu fularul, nu la gura sa-l puneti. Ci la gat. Cica e super periculos condensul care se formeaza si prin care respira copilul. Mult mai periculos decat lipsa fularului. Eu ii pun la gat pentru ca la spate i se departeaza hainuta si intra frigul pe la ceafa, si m-am gandit sa-l strang asa cu fularul, dar ca sa vedeti si voi
am facut asta acum dinspre primavara, toata iarna nu i-am pus fular, nici nu aveam. Si cand sa i-l pun prima data nu stiam faza cu condensul si am vrut sa-i pun pe fata, ce-i drept era cam frig in ziua aia. Bai si ce s-a mai zbatut, nu era invatat si cat pe ce sa se puna pe urlat, si am renuntat i l-am pus la gat. Peste 10 minute a adormit si eu tot sa-i trag fularul pe gura daca tot nu e constient. De unde? Asa in somn se zbatea de ziceai ce-i asta
Istet ce sa mai stie mai bine ca mine ce-i face bine si ce nu...
Gata am fugit ca vreau sa-l impartasesc pe pitic si noi avem aici un popa foarte matinal daca ajungem tarziu ne cearta.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip
gabitzam spune:
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69460" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (63)
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei