Mamici de mai-iunie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
inaioana spune:
Luana, ce veste minunata.
Ca trebuia sa renuntam la arabesc ca doar nu era sa nu ne vedem cu Carmina. Dar asa..ea papa papa normala si noi prostii d-alea buneee! Ok, Carmina?
Ioana
27 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
LYLY809 spune:
Inaioana, mai bine ca ne-ai avertizat, m-ati facut si curioasa, dar mai bine stau in banca mea.
Luana, multumesc de ajutor
Eu comand ciudatenii pentru ca am pofte
. Carmina, fa si tu o propunere,ba mai multe, dar sa fie un loc deosebit, ca doar vrem sa ne rasfatam, nu???
Lacri 24+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
Amonar spune:
Inaioana
Ca bine ai zis..da uite ca eu sant mai incapatanata..si cand cineva spune "nu fa"..eu fac....si mi s-a facut pielea gaina...Fetele care stau prost cu hormonii si nu suporta socurile, nu va duceti o vreme la mamici ianuarie-februarie...brrrr
Iar la mamici martie-aprile sant deja doi bb prematuri..la 31 si 34 de saptamani....
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
inaioana spune:
Lyly, cu placere. Las-o naibii de curiozitate, abtine-te! Cat despre restaurant, si eu am pofta de ciudatenii si daca au si papa normala pentru Carmina eu nu as renuntza la arabesc. Cat despre Abu Abdu, asteptam vesti de la tine, Luana. Si verifica daca au si mancare romaneasca pentru Carmina ca io fara ea nu merg nicaieri.![]()
Lista intalnire 25 februarie 2006
1.Lyly
2.Carmina
3.VoichiV
4.Luana
5.Cristina
6.Io
Cine mai era (am senzatia ca am uitat pe cineva
)???
Haideti si mai inscrieti-va ca mai e putin si se dau toate biletele!![]()
Ioana
27 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
quote:
Originally posted by Amonar
Inaioana
Iar la mamici martie-aprile sant deja doi bb prematuri..la 31 si 34 de saptamani....
Lasa sa fie ei sanatosi ca nu-s asa mici si sunt convinsa ca sunt absolut in regula. Veve are o fetita perfecta, strengaritza si frumoasa, o bombonica nascuta la 26 de saptamani. Si acum are 5 ani , vorbeste si romaneste si engleza si e o dulceatza de fetitza!
Nu mai zic de Catrina a Papadiei care e alta dulceatza cu oki de peruzea (sper ca ati vazut toate pozele ei) care e nascuta la 33 de saptamani! Si e la fel de agera si frumoasa de pici!
Ioana
27 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004) pozici
CamiM spune:
Uffff.. ca mare pacoste mai e si curiozitatea asta.. bineinteles ca de cum am citit ceva de mamici de ianuarie-februarie m-am si dus sa vad personal despre ce era vorba... big mistake!!!

Singura consolare (daca o pot numi asa) este ca dupa am intrat sa mai vedem cine a nascut la martie-aprilie si acolo vestile sunt toate super si parca m-am mai inseninat.
[teal]Cami 28+
"eco bebe"[teal]
inaioana spune:
Fetelor, haideti sa nu starnim curiozitati. Eu am vrut sa va avertizez ca sa evitati. Daca totusi intrati, va rog mult sa pastrati impresiile pentru voi ca sa nu facem curioase si alte mamici care totusi au reusit si s-au abtinut pana acum. Parerea mea!
Ioana
27 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
raalucutza spune:
VIRIGI TOATA VIATA MEA MI-AM DORIT SA AJUNG IN KOREEA ;JAPONIA;CHINA:::MA PRIMESTI LA TINE???
RAALUCUTZA
26+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
raalucutza spune:

CRISTINA 1702 LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!

RAALUCUTZA
26+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Cristina1702 la multi ani!!