Mamici de mai-iunie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
carminabulina spune:
Gata, am pus pozele de la cununie, pe cele de la sfat ca alea de la petrecre mai dureaza. Noi am uitat sa punem baterii la aparatul foto si am facut foarte putine... dar nu cu noi
. Asteptam sa le luam de la prieteni si cam atat.
[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Amonar spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
Inaioana, eu merg f des la Picolo Mondo, in ultimul an am fost de cel putin 10 ori (protocol firma). Intr-adevar, se mananca tare bine. Eu nu l-am recomandat pentru ca mi s-a parut nitel cam scump dar, mai ales, pentru ca am avut niste experiente foarte enervante cu maniera de servit pe care o au. Am asteptat si jumatate de ora pentru o bere, comandand-o si improspatandu-i memoria de 3 ori !!! Acum nu stiu ce sa spun, poate la mese mai mici sunt mai prompti, noi mergeam tot timpul 10-12 persoane. Poate avem acum mai mult noroc! In orice caz, ar fi bine sa rezervam separeul de la et.1, are o masa de 10-15 persoane, e tare dragutz. Iar, e posibil sa ii facem praf, cand om aparea noi, bilutze toate...
Abia astept sa mergem!!
uff, iar mi s-a facut pofta de papa arabesc!! salatele cu patrunjel, cele cu lipie putin prajita si rupta bucatele mici.... lesin aici, fetelor...
Help! M-am luat si eu dupa explicatiile voastre cu tickerul, a functionat, semn ca mi-am schimbat linkul la pozele din Lisabona (la care nimeni nu s-a uitat.....), insa la ticker imi da invalid ticker!! ce ma fac ? daca merg cu linkul acela imi deschide pagina, cum il incorporez in semnatura, cum imi da incorrect....
Luana siHora
Hora Lucia
Lisboa 2005
BA SI EU M-AM UITAT!!!!!! Tot imediat cand le-ai pus...Si pt faptul ca si eu am fost in Portugalia dar nu la Lisabona ci in Algarve...unde plaja este de o frumusete.....si la FARO, cel mai vestic punct al Europei de Sud unde se intalnesc oceanele....sigur ca m-am uitat!!! Oricum cladirile si anturajul este asemanator cu Spania, doar oamenii sant mai "linistiti"....
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
inaioana spune:
Carmina, sunt superbe pozele. Tare sunteti frumosi (bine , asta stiam deja dar nu ma pot abtine sa spun din nou!
)!!! Sa fiti fericiti si sa aveti o familie minunata!

Luana, pai eu zic sa mergem, sa rezervam din timp si sa facem scandal mare daca nu ne servesc cum trebuie. Dar cred ca vor fi atat de impresionati de atatea burtici incat vor roi in jurul nostru!
Dar trebuie sa chemam fetele la apel ca sa aflam pentru cate persoane facem rezervarea.
Prin urmare: cine vrea cu noi la Picolo Mondo???
Ioana
27 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
Luana, si eu ti-am vazut pozele. Sunt foarte frumoase!
Cat despre ticker, vezi daca nu cumva are site-ul cu pricina probleme daca zici ca iti da eroare. Eventual fa-ti ticker pe alt site de tickere...
Ioana
27 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
26octombrie spune:
Lyly,Ramona,

si ce, eu n-am voie un pic de paranoia de sarcina??! ma simteam si eu nebagata in seama..
apropo, azi-noapte, la unu si jumatate, m-a umflat plansul ca eu nu pot dormi si ce fac asa, noaptea, cu ochii in tavan (daca as fi continuat sa citesc iar nu dormeam). asa ca... l-am trezit pe sotul meu, ca prea dormea dus si i-am bocit bine, pana s-a trezit de tot. apoi am adormit..
partea proasta e ca eu cunosc vreo doua persoane care sunt asa tot timpul. eu macar imi spun ca pleaca hormonul si-mi trece!!
asa: eu m-am hotarat! astazi, peste fo' doua ore, mergem, eu si sotul, in recunoastere la Abu Abdu!
Ca prea mi-ati facut pofta! Si daca e fain, il voi recomanda. Daca lasa de dorit, probabil ca vom merge in Picolo Mondo, nu? Si facem rezervare cu o saptamana inainte, sa fim sigure :-)
Lyly, nici eu nu sunt impotriva, ma gandesc ca poate avem noroc si ne servesc frumushel de tot, cum si meritam!!

Va scriu maine dimineata, sau poate chiar asta-seara cum a fost!
O sa fiu atenta si la aerisire, si la preturi, la tot.
Si, in fond, ce-o sa fie daca o sa avem un serviciu mai slab, sau decoratiuni mai saracacioase. Importanta e intalnirea noastra!
A, nu mai aranjam una, mai incolo, in martie, la babyexpo??? caci banui ca toate vom merge pe acolo, nu vom rezista departe, nu??
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
carminabulina spune:
Papadie si inaioana, am inteles perfect indicatiile voastre care au fost foarte calre si multumesc dar nu vrea in nici un fel. Imi apare acolo ca pot sa accesez dar nu mi se deschide nimic. CA atare ma las pagubasa.
Acum am si eu o alta problema si e mare rau de tot. Vad ca s-a decis sa se mearga la un restaurant chinezesc sau arabesc. Eu nu prea fac fitze la mancare, adica manac orice (mai putin oaie, miel berbec si carne de vita daca nu-i preparata cum trebuie), insa dupa ce am citit ce a scris LYLY meniul ala mi-am dat seama ca eu nu pot ingurgita asa ceva, pur si simplu nu ma tenteaza de nici un fel. Pe de alta parte pe mine nu ma intereseaza sa-mi puna mult in farfurie si sa nu pot manca de cat de mult este dar sa platesc pe masura cantitatii ci prefer sa platesc exact cat mananc. Asta a fost o paranteza, problema ramane totusi cu specificul restaurantului.
As putea veni doar sa fac act de prezenta si sa manac bine acasa insa...nu-i frumos.
Asa ca daca majoritatea decide sa se merga totusi aici eu ma retrag si vin la o intalnire care sa aiba loc intr-un spatiu cu mancare, cel putin pentru mine, "normala".
Va rog din suflet sa nu ma intelegeti gresit, dar chiar nu-mi place.
Am vazut ca s-a tot vorbit despre asta dar am crezut ca va veti razgandi, dar acum se pare ca treaba este serioasa asa ca...eu, multumesc, dar nu-mi trebuie
nici arabesti nici chinezarii.
[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
VoichiV spune:
Carmina, am vazut pozele de la cununie si sunt f frumoase...
Ioana, Lyly, Luana, orice alegeti, merg pe mana vostra si ne vedem pe 25 
VoichiV
25+
poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
VoichiV spune:
Fetele, va doresc un sfarsit de saptamana cat mai linistit!
VoichiV
25+
poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
inaioana spune:
quote:
Originally posted by adib
Chiar v-am speriat?
nu e nimic de groaza
sint discutii intre proaspete mamici. discutii care pa mine ma emotioneaza la gindul ca mai e putin (dar asa mult) pina vom ajunge si noi in aceeasi situatii.adi si
ela 26+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
Ceea ce ai scris tu mai sus nu e valabil deloc.
Avertizez pe oricine sa nu intre la mamici de ianuarie-februarie. Si daca cumva intra, sa nu discute aici despre ce e acolo respectand decizia celor care nu vor sa intre si sa vada/auda lucruri tragice in timpul sarcinii.
Va multumesc!
Eu pentru ca ma linistise Adib, am intrat. Rau am facut. Nu faceti ca mine.
Am tinut sa va avertizez pentru ca si mie mi-ar fi placut sa ma avertizeze cineva. Eu prefer sa evit asemenea lucruri in perioada asta.
Ioana
27 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004) pozici
26octombrie spune:
Carmina, draga mea, nu-ti face probleme! Intotdeauna, la un restaurant cu specific, exista si mancare normala, gen cartofi prajiti cu friptura de porc, pui etc. Asa ca nu trebe sa vii papata si nici sa pasezi, Doamne, fere! Uite, o
, sa nu mai fii suparata pe noi.
Si ca sa fii sigura, iti spun ca la Picolo Mondo stiu de asta, avem si noi un coleg ce nu papa toate prostiile (ca noi!), iar la Abu Abdu intreb asta-seara!!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005

adi si