Mamici de mai-iunie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

inaioana as vrea sa apara in loc de " http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png" doar "evolutia bebe" dar sa duca in acelasi loc, adica la ticker. Numai ca nu reusesc, ca imi spune ca nu este linkul corect, de aceea intreb si eu, ca vad ca unele fete asa au...este adevarat ca nu si-au luat tickerul de la tickerfactory.
Multumesc pt. celalalt raspuns, o sa incerc sa colorez ...

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

ca sa-ti apara asa"evolutie bebe"

scrii asa: [ url=" adresa de la tickers cutare apoi inchizi ghilimelele!!! si apoi paranteza patrata]"evolutie bebe"[/url] NU UITA la inceput unde e paranteza patrata url sa scoti pauza!!!
sau, mai simplu, da cu quote ce ti-am raspuns eu si ia cu copy paste semnatura cu evolutia lui bb

bre poate e vreuna dintre voi mai limpede ca mine la esplicatiuni ca vedeti bine ca sunt cu capu vraiste:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Carmina, scrii chestia asta de mai jos, fara nici o pauza. Eu am bagat multe pauze ca sa iti apara ce am scris. Dai vizualizare inainte ca sa vezi daca a iesit. Am impresia ca nu poti colora. DAr poti alege caracterul dorit si daca sa fie bold sau nu.

[ u r l = " http : // tickers. tickerfactory. com /ezt / d / 1;20719; 104 /st/20060516/dt/ 7/ k/2312 / preg. png " ] evolutia bebe [/ url]

Ioana 27 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Papadie, hai din cei doi neuroni obositi ai nostri...o intelege Carmina ceva. Nu de alta dar stiu sigur ca e fata desteapta!

Ce-i , mai frate, la ianuarie-februarie ca daca sunt chestii tragice io nu vreau sa citesc...va rog spuneti-mi si mie daca sa intru sau nu, nu ma lasati sa ma zbat intre curiozitate si incertitudine!!!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Scriu repede ceva ca sa tin pasul cu voi!!!!

Lena
Simpatic din partea ta.... Eu sper sa nasc la termen si nu inainte....adica pe la vreo 40 de saptamani, inceputul lui mai. Mai avem atatea de facut! Trebuie sa vopsesc mobila de camera bb..am cumparat-o de pe Marktplaats si mi-a placut modelul dar nu culoarea. Pana acum de abia am raschetat-o (geschuurd) si acuma trebe sa dam cu vopsea...si trebuie sa fac imbracamintea pt cosulet (wieg). Aia cred ca ma va termina...ca eu nu le prea am cu croitoria, am primit ceva tipare dupa care pot sa ma iau.
Cui termometrul nu stiu ce sa spun..cotul am auzit ca e bun..eu nu am termostat la dus. Dar mi-am amintit ca mai trebuie sa cumpar:
- aparat de incalzit sticla
- sacul de dormit (asa cum ai spus tu)
- ??? iar am uitat, dar mai sant ceva lucruri

Raluca
Incantata de cunostinta!!!! E frumos la voi! Si felicitari cu apartamentul! Ce liniste trebuie sa fie la voi in zona....

Cristina LA MULTI ANI !!!

carmina
Si eu am vrut sa vad poze..dar numai flori...

26octombrie
Mersi!!

Adi
Nu am timp sa caut subiectul emotionant de care spui tu..nu ne spui pe scurt care e sau sa ne dai linkul aici?? Mersi!

Fetele din martie-aprilie FELICITARI cu primul bb!!!

Cu dormitul!!! Aoleu..pai eu am de vreo 2 luni probleme cu spatele si cu muschii si ma apuca si mai tare cand ma duc la culcare.... Si ma apuca o invarteala si suspine....pe spate pot sa dorm si eu cel mai bine..cu toate ca ma scol cu dureri de spate, umeri...ce mai..ca o baba ma simt...Pe o parte si pe alta merge dar nu ma simt asa de bine. Am incercat si cu perina intre picioare, dar ma tot iau carceii. Azi dimineata am suspinat si mi-am zis...de abia astept sa pot dormii pe burta iarasi!! Asa de mult tanjesc la asta..sa simt si eu ca ma odihnesc si eu putin. Ma scol destul de obosita de fiecare data. Poate ca imi lipseste ceva in corp de ma dor asa muschii..eu mananc foarte putina carne, pt ca de fapt sant vegetariana, dar de cand sant gravida mai mananc din cand in cand carne de pui. O fii asta ma gandesc....cu toate ca am luat vitamine.

Doroti
S-ar putea sa vorbim de acelasi holding....Olandezii de obicei investesc in multe chestii. Am citit si eu pe Internet despre un scandal ceva la firma aceea din Azerbaidjan, ceva cu directorii care ar fi corupti si chestii din astea. Sa inteleg ca tu acolo lucrezi? Sper sa nu te atinga valul de reduceri de personal!!!

Eu azi am realizat ca de maine schimb prefixul!!! Incepe saptamana 30!!! Incep sa am emotii din ce in ce mai mult!!! HELP!!!

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

quote:
Originally posted by ILDI25

Cristina LA MULTI ANI !!!
Sarcina usoara in continuoare si bb sanatos.

Felicitari mamicilor de "Martie-Aprilie"

Fetelor azi la 5 merg la eco morfo-fetala sa-mi tineti pumnii sa fie totul in regula.

WE placut tuturor!

Ildi + 29W

Succes la eco!!!! Vizionare placuta si sa ne aduci vesti bune!!!

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Chiar v-am speriat?
nu e nimic de groaza
sint discutii intre proaspete mamici. discutii care pa mine ma emotioneaza la gindul ca mai e putin (dar asa mult) pina vom ajunge si noi in aceeasi situatii.

adi si ela 26+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png

Mergi la inceput

Fetelor, Lyly a propus pentru intalnire, dupa cum stiti, restaurantul libanez Picolo Mondo la care a fost ea chiar acum cateva zile. Si iata ce scrie despre el ca raspuns la intrebarea mea daca e atat de piperat incat sa nu ma satur de 500 000 lei (avand in vedere ca papa muult):

Inaioana, eu zic ca te saturi comandand de 500.000 lei. Bine, depinde ce comanzi
Ca sa-ti faci o idee, eu si sotul am comandat:lipie cu seminte, humus cu muguri de pin, zacusca de dovlecei, salata din laptuci si patrunjel (n-am retinut denumirea, e ceva traditional la ei), chiftele de legume, frigarui de pui (sunt delicioase), pulpa berbec, salata verde cu rosii si usturoi (alta specialitate), bere, ceaiuri. Cost: cca 125 ron Jumatate a ramas in farfurii, caci era prea multa mancare! Deci, ti se pare ok?? Servirea este impecabila, si sunt mai mult straini pe acolo, n-ai sa vezi mutre ca la fastfood-uri! Si sa vezi cate feluri de lipie au, iar cand o aduc, arata grozav.

Pe mine m-a cucerit. Asa ca astept si reactiile voastre si sa refacem lista cu intalnirea ca se cam apropie....

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Inaioana, eu merg f des la Picolo Mondo, in ultimul an am fost de cel putin 10 ori (protocol firma). Intr-adevar, se mananca tare bine. Eu nu l-am recomandat pentru ca mi s-a parut nitel cam scump dar, mai ales, pentru ca am avut niste experiente foarte enervante cu maniera de servit pe care o au. Am asteptat si jumatate de ora pentru o bere, comandand-o si improspatandu-i memoria de 3 ori !!! Acum nu stiu ce sa spun, poate la mese mai mici sunt mai prompti, noi mergeam tot timpul 10-12 persoane. Poate avem acum mai mult noroc! In orice caz, ar fi bine sa rezervam separeul de la et.1, are o masa de 10-15 persoane, e tare dragutz. Iar, e posibil sa ii facem praf, cand om aparea noi, bilutze toate...
Abia astept sa mergem!!
uff, iar mi s-a facut pofta de papa arabesc!! salatele cu patrunjel, cele cu lipie putin prajita si rupta bucatele mici.... lesin aici, fetelor...
Help! M-am luat si eu dupa explicatiile voastre cu tickerul, a functionat, semn ca mi-am schimbat linkul la pozele din Lisabona (la care nimeni nu s-a uitat.....), insa la ticker imi da invalid ticker!! ce ma fac ? daca merg cu linkul acela imi deschide pagina, cum il incorporez in semnatura, cum imi da incorrect....

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Luana, ce anume n-am vazut?? Pozele le-am vazut pe toate de cand le-ai postat prima oara! Ai uitat ca te-am intrebat pe unde esti, ca am vazut mai mult cladiri? Bine, te-am identificat eu, dar ziceam si eu asa...
Ma gandeam la ce-ai scris referitor la "serveala" de la Picolo M., eu nu tin sa mergem neaparat acolo, chiar daca mi-a placut; mai asteptam si alte sugestii, dar pana pe 24, caci trebuie sa facem rezervare, sambata este aglomerat peste tot.

Lacri 24+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

LA MULTI ANI CRISTINA!

Mergi la inceput