Mamici de mai-iunie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 6
vivighe spune:
Dana...nu te-am intrebat de taticul lor...e tot ciobanesc?In principiu ma intereseaza,depinde de restul detaliilor.Asa ca ...atunci cand esti gata sa te desparti de ei da-mi mai multe amanunte.
ILDI25 spune:
Cristina LA MULTI ANI !!!
Sarcina usoara in continuoare si bb sanatos.
Felicitari mamicilor de "Martie-Aprilie"

Fetelor azi la 5 merg la eco morfo-fetala sa-mi tineti pumnii sa fie totul in regula.
WE placut tuturor!

Ildi
+
29W
carminabulina spune:
Totusi se pare ca e ceva in neregula la una dintre semnaturi la "evolutie bebe". se pare ca nu pot sa prescurtez asa ci va trebui sa las toata polologhia asta. DAr daca are cineva o solutieeee
...eu astept
. 
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
magghyc spune:
Carmina Bulina,
M-am uitat si io ca baba curioasa la poze, ca de abias asteptam sa te vaz - si nu am gasit decat florile, frumoase foc, dar Carmina ioc!
E lipsa mea acuta de neuroni ori altceva?
Cris bar,
Si io sunt cu Ir-urile marite (intrebarea ar fi cu ce nu sunt eu![]()
) si e prima oara cand aud vreo legatura intre contractii si IR-uri, si sincer mi se pare cam aburita povestea zisa de doctora ta. Adica sunt o gramada de tipe cu contractii si cu IR-uri OK (exemplu personal: cumnata mea, a apapat 6 NO-spa in fiecare zi a sarcinii, IR-uri beton ....
IO stiu ca IR-urile iti arata cat de bine si frumos trece papa lui bb pe arterele uterine. Daca la Ir-uri marite se asociaza o intarziere de crestere a lui bb, adica bb e mai mik decat trebe, se trece la tratament (io nu stiu decat schema doctorului la care sunt si care schema e ...unica
). Daca bb e crescut bine, sanatate si trai pe vatrai
adica nu ai nici o problema!!!
Pun si io cu copy o intrebare - raspuns de-al doctorului T, care contine si ceva elemente lamuritoare pt tine (si asa vezi si care-i schema lui de tratament in cazuri din astea, dar repet , mie nu mi-a dat nimic, fiindca bb creste bine (doar ca in timp ce creste, mama
lui albeste de cate probleme isi face) ...
Crina :: Bucuresti :: (Miercuri, 27 Iulie 2005, 16:49)
Intrebare: Buna ziua,ca sa nu o lungesc prea mult o sa trec direct la subiect.Am 25 de saptamani si la fiecare echografie imi ies valorile IR mari desi fac Pregnyl 5000 UI la 4 zi,valorile scad de la o luna la alta foarte putin.La ultima echo.valorile pe dreapta 0,66 stanga 0,58.Cum influenteaza aceste valori sarcina?Care sunt limitele admise?Au aceste valori legatura cu hipercoagulabilitatea (sper sa fii scris bine)?Gata ca v-am ametit destul
Raspuns: valorile IR-urilor in sine nu sunt foarte relevante (in cursul unui tratament). pregnylul, ca orice molecula biologica, este supus unui proces de metabolizare. in consecinta el isi face efectul o scurta perioada de timp. targetul urmarit cu acest tratament este dilatarea arterelor uterine suficient de mult incat sa permita accesul lui bb la nutrienti si oxigen in cantitati optime. iar acest lucru se evidentiaza prin ritmul de crestere al fatului. daca bb creste in parametri, targetul secundar este normalizarea formei undei (disparitia notch-ului). daca si aceasta se realizeaza sub tratament, ultimul deziderat este imbunatatirea IR-ului. exista cazuri de IR-uri crescute fara retard de crestere si fara hipertensiune arteriala. este o forma particulara de aberatie a fluxului pe uterine care recent s-a pus pe seama unei stari de trombofilie fruste sau latente. in consecinta este bine a va determina tabloul hematologic.
Io ca sa imi vad Ir-urile, placenta cea baboasa si prost asezata, plus mandretea de baiat, ma mai duc o data la Iosup (recunosc, din proprie initiativa, dar ma cam oftic ca la T stau 5 min la eco si de fiecare data uit sa il intreb ceva din multele obsesii pe care le posed). Asa ca pe 27 luna asta avem vizita... Sper sa nu mai imi faca poza cu putza lui bb, il cred pe cuvant ca a vazut-o de 2 ori...
Pup,
Magg
cu bb Nichita 25s+
puiudana2004 spune:
Vivighe si tatal lor e tot ciobanesc carpatin.Se numeste Tommy si e tot al meu.Si unde mai pui,ca o sa mai opresc si un puiutz de-al lor.O sa fie o nebunie in curte.Pai bibilutzii o sa-i dau pe la 1luna si 1/2,ca sa mai creasca un picutz.
pe toate si un we placut pt voi,pt mine mai putin,pt ca ma duc la munca.
Dana
25+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
inaioana spune:
Cris, este vorba de chestii recomandate de dr meu (inclusiv de cel de la eco , care mi-a explicat foarte bine cum sta treaba cu IR-urile pentru ca eu am asemenea probleme si eram cam disperata
)si verificate pe parcursul celor doua sarcini ale mele. De asemenea sunt ras-discutate si pe DC, de cand sunt pe aici am citit d-astea muuulte. Evident, tu poti sa mai intrebi si alti dr si eu iti recomand sa iti schimbi dr daca ai probleme cu ea. Niciodata nu e prea tarziu.
Contractiile sunt greu de avut dar sa nu stii de ele. Totusi trebuie sa stii ca daca ti se intareste uterul (il simti deodata ca e ca un muschi care se incordeaza) si sta asa cam un minut, aia este o contractie Braxton-hicks. Sunt foarte normale dar, daca sunt mai multe de 5/ora, e cazul sa iei un No-Spa pentru ca pot deschide colul. Atat. Daca ai dureri in timpul lor, iei No-Spa, stai linistita intinsa si suni dr imediat.
Daca nu ai aceste contractii, atunci nu e cazul sa iei No-Spa (cred ca orice dr ar fi de acord cu asta) si nu strica sa iei magneziu si vit C. Cat despre IR-uri...mai verifica-le prin trim 3.
Carmina, eu nu cred ca poti lua toxo de la o persoana dar nu stiu sigur. Eu de exemplu am anticorpi de toxo (adica am avut boala mai demult) asa ca nu m-am preocupat prea tare de problema.
Ca sa iti colorezi semnatura colorezi punand-o intre [culoarea respectiva] semnatura [/culoarea respectiva]. A doua intrebare n-am inteles-o...
Ioana
27 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
papadie spune:
quote:
Originally posted by adib
greselile de ortografie de mai sus sint cauzate de experientele traite dupa ce am intrat la mamici de ian-febadi si
ela 26+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
te-a luat cu contractii draghe?
stai linistit ca auzii ca in urma unor studii amanuntite si de actualitate barbatii nu sufera de dureri la nastere:-)))
carminabulina spune:
inaioana as vrea sa apara in loc de " http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png" doar "evolutia bebe" dar sa duca in acelasi loc, adica la ticker. Numai ca nu reusesc, ca imi spune ca nu este linkul corect, de aceea intreb si eu, ca vad ca unele fete asa au...este adevarat ca nu si-au luat tickerul de la tickerfactory.
Multumesc pt. celalalt raspuns, o sa incerc sa colorez ...
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
26octombrie spune:
DianaR, iti multumesc mult pentru informatii!
Amonar, eu eram curioasa cu portugheza. Ce fain trebuie sa fie arborele genealogic de bebe!! Excelent.
CamiM, dadada, la fel e!! Ii spuneam sotului ca s-au mutat arsurile, dinauntru in afara..
Cristina, 
Scriam ieri:
Dragele mele, mergeti si voi la wewewepunctcopilulpunctro si votati, exista un proiect de lege, Cos-bebe se numeste. Nu la noi ma gandesc, nu cred ca stam noi in acel cos, insa sunt atatea mame cu salarii de 4-5 milioane, cunosc eu multe.. Si cred ca un cos cu hainute si cremutze in valoare de 150 lei le-ar ajuta destul de mult la inceput...
Nu radeti de mine, poate n-are nici un efect, da macar incercam!
Acum am scris wewewe in loc de www si punct in loc de . ca sa evit buba cu reclama.
Ce s-a intamplat la mamici de ian-feb, ca mi-e si frica sa ma uit???..
Si unde vad eu puiutzi, ca nu gasesc??!! Vreau si eu sa vad puiutzi!!
Luana si
Hora
Lisboa: http://photos.yahoo.com/luana7312
irinaghita spune:

LA MULTI ANI, CRISTINA!

Uite 

si 

de la mine.
Sanatate, fericire, nastere usoara si un bebel perfect!
Salutari si pupici la toate burticile.
Am o foame in mine... mama, mama... numai la mancare mi-a stat gandul azi.
In rest toate bune si la locul lor.
Irina
22+ cu
Radu Gabriel
poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10

adi si