Mamici de mai-iunie 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Inaioana ok!! Sunt total de acord, din pacate eu am citit prea tarziu avertismentul tau!!

Ildi25 tinem pumnii stransi sa fie bine la eco!!Asteptam vesti si poze cu bebe grasunel!!!

Carmina am vazut pozele de la cununie.. super!! Nici nu zici ca esti .. doi porumbei dragalasi!!

Atatea discutii despre mancaruri apetisante ca nu mai pot de foameeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si azi sunt si claustrata in casa ca e furtuna la noi cu vant putrnic si viscoleste.. asa ca o sa ma tratez cu o ciocolata!!

Cami 28+"eco bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

La multi ani , Cristina! Sa fii fericita si sa ai un bebe perfect!

Si te asteptam la intalnire. Esti pe lista asa ca nu scapi de responsabilitate!

Cami,

Ioana 27 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

La multi ani Cristina 1702!!! Sa fi sanatoasa si nastere usoara.

Fetelor aici a fost un vant azi noapte (si inca mai este). M-am trezit de la 5 dimineatza. Am zis ca ia blocul pe sus.
Azi nu ma duc la munca. Yuppi.

Weekend placut.

Va pup.

Diana 25+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

ceva e in neregula aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Cristina la multi ani fericiti, nastere usoara la termen, bebelus sanatos si mancacios si toate cate ti le mai doresti sa ti se indeplineasca.

Diana79 eu stiam ca daca dormi pe spate (si eu tot asa as vrea) copilul nu se oxigeneaza bine. Dar si mie mi se mai intampla sa ma trezesc pe spate, nu cred ca e tragedie...

Vivighe nu mai stiu daca tu intrebai, scuze, referitor la sforait. Mie mi s-a intamplat la prima sarcina, si asa bine sforaiam ca ma trezeam si eu si realizam ca sforaiam... VAd ca acum inca nu, ma gandesc ca e vorba de modul cum e asezat bebe si pe ce apasa el pe acolo, da nu stiu daca o fi asa.

Bun venit noilor burtici, sarcina usoara si nastere si mai usoara, bebelusi sanatosi! Scuze, ca nu mai stiu numele, daca se scrie asa mult, abia citesc cat de cat...

Fetelor noua ne-au prins si ne prind bine betisoarele de urechi pentru bebelusi (din alea speciale, mai umflate, cu mai multa vata varf). Evident ca se pot confectiona si acasa, da sunt mult mai comode si usor de folostit. NOi de spalat am folosit Baby Johnson baby head-to-toe, in felul asta n-am avut nevoie de sampon si de sapun separat si Danut n-a avut nici o problema cu pielea. La capitolul imbracaminte, am folosit foarte mult body-urile. POate nu-s asa elegante, ca au avantajul ca tin spatucul bebelui acoperit si nu se trag in sus si in jos...Chestie de gusturi cum zicea Inaioana...
Iar perna de infasat (ca n-am luat masa cu totul, doar perna pusa pe o comoda, si era mai bine asa ca era mai intalta si mai usor de schimbat copilul) eu am folosit-o pana pe la 8 luni, Danut a fost mai lenesel si nu sarea, nu fugea, cum pateau alte mamici, iar mie mi-a fost mai comod decat patul.

Pupici la toate si numai bine

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 30+ saptamani

Mergi la inceput

mai fetelor am scris si eu un mesaj si chiar asa?! El nu apare...hm, pe unde o fi nebunaticul? Ca de trimis l-am trimis.

[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

OK, hai sa rescriu...
inaioana si LYLY va multumesc pt. intelegere si acum ca mi-a trecut "nebuneala" (a se citi stare febrila) cred ca pot exista compromisuri la mancare...doar sa nu fie laptuci sau "tzunami" d'ala.
Multumesc de-asemenea pt. complimente, astept si eu pozele profesioniste facute de fotograful primariei, sa vad si eu ceva clar.
Intr-adevar parca eram 7 pe lista si acum suntem 6.
Cat timp am fost bolnava/racita m-a batut copilul asta in burta mai ceva ca Mike Tyson. Credeti ca l-a deranjat starea mea?

[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Buna,chiar daca scriu destul de rar,citesc tot timpul ceia ce scrieti.Raalucutza foarte frumos tortul,eu cand am ramas insarcinata am dat comanda de un tort pe care era o barza cu bebe in cioc,au scris "vei fi tatic"si i lam dat sotului meu,a fost f.f.f.fericit,mai ales ca bebe la noi sa cam lasat asteptat.Cand am vazut tortul tau mi-am adus aminte de acel moment f.frumos din viata mea.
Azi am fost la echo,bebe are 1,470kg lam tras pe caseta,nu prea se intelege dar vroiam sal am si asa,el e bine,pentru a patra oara nea spus cai baiat nea facut si o poza ca sa nu avem indoieli,ma bucur ca bebe e bine ca eu am anemie si nisip la rinichi si am luat 12kg,contracti mai am din cand in cand,acum am si racit,dar bine ca el e bine
Vape toate
28+Robert in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Va recomand sa intratzi pe acest link:

http://health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html

Este super...interesant.

Diana 24+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

DIANA 79 INTR-ADEVAR INTERESANT!AM SA MA UIT CU SIGURANTA!

RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput