Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 6
pischi2003 spune:
Neata
La multe luni bb-ilor de Cristinamh, BB Alinus, Anamari si Tania
Mai stiti ceva de Felicia, cum se simte Ilincuta???????? Abia astept vesti bune-bune.
Cristina, pai sa te "vacantuiesti" fain. Poate la intoarcere n-or fi vreo 20 pag. la un subiect. Noroc de Lavi, tura asta.
Chiar, Lavi, imi pare rau ca iar ai patit-o cu galma - sa-ti treaca repede-repede de data asta si sa fie ultima.
Teo, bafta multa la ex.
Dordia, nu inteleg. Daca el papa 180 gr., cum sa nu ia nici un gram????????? Poate facuse mult kk-pishu pana la cantar. Ca de mancat, mananca f. bine, zic eu, e in grafice... Plange de foame, de ce te ingrijorezi?
Joy, mi-am salvat ce ai spicuit din reviste cu diversificarea ... Tu cand incepi? Luam startul impreuna? Glumeam, fiecare bb cu ritmul lui...
Noi inca suntem la lap-lap 100%. Am avut indoieli de multe ori ca nu e suficient, da' se pare ca mergem inainte tot asa, iar falcutzele si sunculitzele au ramas la locul lor.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
bb_alinus spune:
Uitasem:
Cristina, sa ai o vacanta placuta si relaxanta! Unde mergeti?
Teo, bafta la examen! Dar chiar in fiecare sambata ai unul?
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi feb 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
teo_banu spune:
BB_alinus, eu gauresc tetina din silicon cu acul inrosit in foc si apoi sterilizez tetina, dar trebuie sa faci chestia cu acul de vreo trei-patru ori si sa rotesti pentru a largi gaurica. Oricum eu am niste tetine incapatanate din silicon (foarte tare) si abia, abia am largit pentru suculetzul de fructe, ca la bibe am trecut la tetina de niv 2.
Cristina, dupa cum ai facut chestia cu utile si multe altele eu zic ca nu e deloc obosit neuronu' ala de care te vaiti
Teo si bb Stefania Iulia
tania-z spune:
JOY acum 2 zile cand ma dadeam de ceausl mortii ca bebe refuza sa suga la san si puneam vina pe suzeta (ce coincidenta tampita a fost!) m-am muls si eu vreo 30 de ml si i-am dat din bibe. I-a mancat dar greu, cu maraieli, deci nu ca de obicei vand papa lapte din bibe, mai ales ca cel de la mine ii place tare mult (isi suge buzele de placere!) Pe urma una dintre fete mi-a spus pe conferinta (cred ca madau, nu mai stiu) ca se poate sa fie ceva modificari hormonale. E, eu zic ca sigur a fost ceva de genul asta, pentru ca daca mi-ai vedea fata mi-ai da dreptate. Am niste cosuri oribile, aparute din ziua aia, iar unul, pe barba e IMENS, nu am avut in viata mea asa ceva! Deci ceva furtuni de hormoni cred eu ca or fi fost pe acolo.
ALINA, Amalia e o mignona tare scumpa! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa. Si sa mai puneti poze cu peisaje de-alea de la voi, sa mor de oftica din nou!
Noi azi mergem la vaccin . Doamne-ajuta!
LA MULTI ANI Liam Edward si Iris a Cristinei!
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
pisi-si-boscu spune:
Joy, programul include 7 ore si 45 plus 1 ora si 15 min in pauze de-a lungul zilei... asta pt trupa, ca sefii care sunt cam inceti in decizii fac si "ore suplimentare" ...
apropo de diversificarea descrisa de Joy. Stiti ca eu EXACT asa am procedat ? Via Capraru, poate un pic mai alert decat recomanda ei acolo ( eu de ex. am inceput cu sucurile la 6 sapt. ) dar identic !!
sa-l vedeti pe bb cum sugea supa cu morcov trecut prin strecuratoare din bibe...
Dar intradevar, dupa fiecare masa din asta, indiferent daca sugea 200 ml supa, tot mai vroia 30 ml de lapte...asa de gust !
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
teo_banu spune:
Pischi2003, multumesc pentru incurajare!
Bb_alinus, da, chiar am catte unul in fiecare sambata pana pe 11 martie si am inceput din 21 ianuarie. E bine ca le am numai sambata (pentru ca fac a doua faculta la ID), asa am si timp in cursul sapt sa invat ceva mai mult, mai ales ca noi nu avem cursuri, numai din carti-cursuri invatam si dam examenele on-line. Multumesc si tie pentru incurajare.
Cristinamh, sa ai o super vacanta si sa vii odihnita si gata pentru "noi scutece".
Teo si bb Stefania IUlia
proadelina spune:
Buna! Inca o data multzumiri pentru urarile de ieri.
La multzi ani! pentru Iris, Amalia, Liam si Stefan - sa creasca mari, frumosi, sanatosi si destepti, sa se bucure mamicile lor de ei.
TEO - multa bafta maine la examen!
Am inceput si noi cu suc de portocala si de mar. Se pare ca prefera portocala. Le preparam si noi prim metoda clasica storcator/ razatoare, apoi strecuratoare.
Azi-noapte iar a adormit pe la 3 si ceva, dupa ce a dat un show de pomina (mai ales pentru vecini). Gata somnul, s-a trezit iar eu trebuie sa ma execut!
Adelina si bb Albert (16.11.2005)
teo_banu spune:
Stefania e culmea! Cand sa terminam si noi tratamentul de diaree ea imi face acum al doilea kk pe ziua de azi. Daca nici acum nu am respectat cu super strictete indicatiile medicului, apoi eu nu stiu ce sa mai zic.
Plus ca azi vroiam sa ies cu ea afara ca azi e frumos, e soare! Are ceva ? ce ziceti?
Teo si bb Stefania Iulia
pisi-si-boscu spune:
Dordia, intrebare, nu sfat: nu cumva ti s-a defectat cantarul?!
Desi cred ca lui bb nu i-a placut lapticul tau, poate de la ceva care ai mancat sau o fi avut si el vreo afta in gura: atentie, de la laptic se fac fff des afte, a nu se confunda cu candida albicans care e mult mai grava ! si abia acum cand a luat 180 ml sa fii supt cum trebuie...
Atentie la strecuratoare ! Gurile rele spun ca nu e bine sa fie atinse fructele de ceva metalic, pt ca vitaminele ar fi distruse ( principii chimice ) . Eu foloseam un storcator manual pt porto si ii dadeam cu tot cu pulpa, ca doar nu ii ramane in gat. Evident ca nu invarteam portocala acolo sa ii cada si chestiile alea albe...ramenea suc sa o pot manca eu dupa aia ( reciclez, fetelor... )
Gandacel, apa dn prostioarele alea nu e safe, dar ideea e ca nu pot fi strapunse prea usor... "degustatorul nostru sef" a incercat cu varful foarfecii si nu a reusit decat sa zgarie fata jucariei. Nu spun ca a incercat sa o muste....
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
proadelina spune:
Pisi - noi avem o strecuratoare faina, emailata.
Bleach, nici mie nu-mi plac strecuratorile alea metalice.
Adelina si bb Albert (16.11.2005)