Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Gandacel, sa sti ca ai dreptate cu baby monitor. Am cautat cutia si am vazut ca a costat 1995000 lei La cat de ametita eram cand am iesit din spital, eu am retinut numai partea cu un milion
Noi am avut program de povestit azi dimineata, de la 4 pana la 7, cu mici pauze... Eu seara ii dau din ambii sani si ii mai dau si cam 130ml Milumil completare si aseara isi sugea degetele dupa bibi in disperare, in plus a mai si urlat de numai, de abia l-am culcat. Oare sa nu ii fi fost de ajuns????? Eu nu mai stiu ce sa fac, pediatra mi-a zis ca ii dau cam mult de mancare, dar el urla in ultimul hal dupa ce ii iau bibi din gura!!! Voi ce ati face in locul meu???
Gogolos si mancaciosul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

A si sa nu uit ceva:
nu va lasati amagite de etichetele de pe sticlele de apa; mineralele continute sunt infime, apa "imbogatita" de asemenea contine minerale f putine, asa ca e "safe" orice apa, ideea e ca producatorul sa respecte regulile de asigurare a calitatii si sigurantei alimentare... Deci nu conteaza daca e apa de masa, plata, etc, ideea e sa nu aibe dioxid de carbon, deci sa nu fie CARBOGAZOASA.
Si apa PLATA e tot apa minerala....

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Si eu ii fac bibe cu apa plata care sigur contine mai putine minerale decat cea de pe teava de la robinetul nostru! Noi stam intr-un bloc vechi de 40 de ani, instalatia nu a fost niciodata refacuta, dar am avut ocazia sa vad interiorul unei tevi odata, cand a fost schimbata si mi s-a facut parul maciuca!!!

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Gata! V-am pupat fetelor, noi plecam la plimabarica!

Adelina si bb Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Gogolos, da-i mancaciosului sa manance ! Imi pare rau ca nu am poze de la 3-4 luni sa il vezi pe Boscu' dar poti sa te uiti la 1 an si 4 luni cum slabise de tare, si ce slab e acum. La 4 luni era OBEZ, manca continuu, pediatra mi-a zis sa incep sa ii dau cereale pt ca nu se satura din lapte chior si tot ea mi-a zis ca daca ii dau se va face ca o gogoasa, dar sa nu tin copilul nemancat. Eu care sunt grasa de pe la 22 de ani, mi-am calcat pe suflet dar nu am tinut copilul nemancat...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

alinus, plecam o saptamana la bunici, eu si copiii. nu stiu cat o sa fie vacanta, ca ma indoiesc ca in afara de gadilat copiii ai mei vor face ceva...

teo... neuronul meu se relaxeaza facand altceva... ca saracu' de schimbat scutece si hranit copii toata ziua e satul. ma bucur ca va place

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

mai, cu "izvorul alb" eu sunt sigura ca e ok; dealtfel, am primit si o brosura in care se recomanda folosirea acestei ape la papa bebelusilor.
teo- lasa fata sa faca kk, dom'ne ! pai ce, e om mare sa faca numai odata pe zi ?!?
noi ne rahatim la greu; dar asa a fost mereu, lucuta mea e o maaare kkcioasa, si seamana cu taticul ei.

poate va intrebati ce-i cu iconurile astea ca nuca in perete : incerc sa fac mai multa miscare ....

si un pic de d-asta, si p-orma gata, mai dam si cu d-astalalta , ca am obosit, ce naiba !?!

asta asa, ca nu gasesc mamici in zona, sa iesim cu carucioarele ... si singura mi-e o lene ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Fetelor, intru in graba, galma mi-a trecut singura spre marea mea bucurie.
Catutza multumesc de urarea pt Silvia!!!

Sunt f f fericita de aniversarea asta, imi amintesc ca acum 4 ani ma uitam la JO de la Salt Lake City si asteptam sa nasc. Acum ma uit la JO de la Torino si am iar bb mic!!!

Am vorbit cu felicia e mai bine Ilincuta dar sta pana luni-marti sa termine tratamentul in spital. Felicia e linistita sufleteste, chiar spre vesela, Ilincuta are pofta de mancare si conditiile in spital sunt OK iar personalul isi face treaba. Le !

Am intrat sa citesc pana alaptez si vreau sa va zic ceva de apa plata daca e minerala sau nu.

Trebuie sa comparam la nivelul de minerale apa plata si cea minerala.
Ne uitam pe eticheta (pe care o consideram cinstita, ca altfel...)
Luam ca exemplu sodiu care e cel mai important sa nu fie mult - incarca rinichii. Datele sunt in mg/l:

Herculane plata: 1,22
Izvorul alb: 0.9
Harghita, apa minerala (la sticla de sticla): 86.7

Pe astea s-a nimerit sa le am in casa.
Daca va uitati la Dorna, Poiana negri, au peste 100, Borsec (minerala) are tot vreo 80 parca - asta va zic din memorie. Le-am studiat cand eram gravida cu Silvia.

Deci o fi apa plata - minerala necarbogazoasa, dar NU SE COMPARA la compozitia in minerale cu apa propriu-zis minerala la cantitatea de minerale. Asa ca puteti da linistite bebicilor apa plata.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Cristina , sa ne traiesti 100000de ani! Super SITe-ul! Vacanta placuta!

La multi ani ! ptr toti sarbatoritii nascuti intr-o zi de 17

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Lavi, tocmai vroiam sa te compatimesc ptr gilma dar tocmai ne-ai dat o veste buna ca scapashi se ea! Bravo!

Gogolos, da-i puiului sa pape , ca are el timp de dieta!

Simon al meu a inceput sa pape mult mai bine, mi-a luat 200g in 5 zile, dar binenteles ca era si timpul sa recupereze dupa greva foamei din prima luna de viata!E un scumpic, cuminte foc, doarme aproape instantaneu dupa ce papa.
Bietul de el, respira aseara asa de greu si stranuta de 3-4 ori consecutiv, dupa ce l-am doftoricit in nasuc cu ser fiziologic a iesit un ditamai mucul! Inca mai respira asa greut , dar asta in special dimineata, poate nu e destul de umed aerul si ii usuca complet mucoasele!
Nu mai stiu cine intreba de stranut: da, si al meu stranuta la greu, acum nu stiu daca-s semne de raceala sau e doar sensibil la praf si alte kestii ce le respira!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput