Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
Gandacel spune:
'neata la toata lumea!
Cristinamh, ieri am dat "cotatiile" pentru bebe al meu la 3 luni. Trebuie sa le trimit pe e-mail? Sau uite, le mai trec o data aici si eventual spune-mi, te rog, daca de aici inainte le dam pe e-mail. La fel si pentru poza de la 3 luni pentru panou. Deci: greutate 6,900 kg, lungime 63 cm.
Zici ca la diversificare nu o sa se scoata complet o masa de laptic? Am vazut ca ai zis ca se mai da si lapte, la sfarsit. La sfarsit obligatoriu? Si daca amesteci fructe cu lapte nu se intampla nimic.. exploziv? La urmatoarea vizita as vrea sa stabilesc si eu cu doctora strategia asta. Dar nu vreau sa ma duc complet nepregatita.
Am putintica treaba, dupa care ma apuc sa citesc mai sarguincios articolele despre diversificare pe care le-am vazut in mailul comun si daca mai am intrebari, sar cu ele pe forum.
Va pupic pe toate.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
cristinamh spune:
eee, joy, stai ca inca n-am plecat.. anunt eu cand scapati de mine. pana una alta, te-am citat, la "utile", am inceput sa pun cate ceva... ba m-0am citat si singura din exces de zel
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
cristinamh spune:
gandacel, bbii alaptati numai la san renunta f greu la obicei. o gura doua tot cer dupa ce au mancat. ceea ce nu cred ca e f rau (am doua prietene care au mers asa si n-au patit copii nimic). schema mea, pusa acolo, a fost aplicata pe andrei dupa ce n-am mai avut piept. uite ca in contul comun nu m-am uitat dupa articole, sa am timp si le pun la locul lor...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Gandacel spune:
Hei, cristinamh, la link-ul pe care am intrat acum, din mesajul tau, vad ca bebeul meu apare cu datele pentru luna a treia! Eu acum am vazut pentru prima oara pagina asta frumoasa. Excelenta! Si de ieri am vrut sa-ti spun ca ai aranjat superb datele despre dezvoltarea piticilor nostri. Bravo! Felicitari!
Aha, m-am prins si cum intru direct in link de acum inainte! Sunt incantata...
dordia2000 spune:
Buna ziua fetelor!!!
La multe luni cu sanatate doresc tuturor bbilor sarbatoriti azi!! Si multa sanatate mamicilor Cristinamh, BB Alinus, Anamari, Tania_z si sa se bucure de toate relizarile puilor lor!
Am si eu o problema cu suptul!!! Baiatul meu de 2-3 zile dupa ce trage 3 min dintr-un san il scuipa si plange rau. Aseara l-am cantarit si mi-a dat cu virgula asa ca azi dimineata l-am cantarit iar si....asa e. Copilul meu de marti pana azi nu a luat nici un gram!!!! Ceea ce ma duce la concluzia ca nu ii mai ajunge laptele. Azi la 9 cand a papat dupa ce l-am cantarit a papat 180 gr. Deci...nu mai inteleg. Poate ma luminati voi!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
joy04 spune:
Pai CRISTINA, nici nu vrem sa scapam de tine....
Chiar vroiam sa te intreb daca as face undeva o pagina ceva sa pui linkul, dar vad ca mai bine ai aranjat tu...esti ca de obicei o comoara....
DORDIA...chiar ma pui in dilema si pe mine!!!!!
Pai ori ti-a dat cu virgula la cantarirea saptamanala, ori la proba suptului...ca nu cred ca-i dai apa - adica laptele tau este apa chioara si nimic mai mult - sa nu i-a intr-o saptamana nimik, dar la proba suptului suge 180ml....
Eu m-am mult aseara si azi noapte dupa ce a mancat el si dimineata dupa ce a supt, cand am vazut ca refuza sanul dar il ia, il arunca si face pe nebunu' am incercat sa-i dau laptele din bibe..dar nu l-a vrut!!!!! Si cu BIBE i-am mai dat laptic...rar..de 2-3 ori cred si l-a mancat !!!
Nu stiu ce sa mai zic ....
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
dordia2000 spune:
Joy nu era cantarirea saptamanala. L-am cantarit Marti la 3 luni si avea 5.900 si azi dimineata tot 5.900. deci in 3 zile nu a luat nimic. Dupa ce l-am cantarit i-am facut proba suptului ca sa vad cam cat trage si...stupoare ca a tras 180 gr. o sa continui cu prb suptului sa vad ce lapte produc! Si mai insist si cu cantarul sa vad cat ia in greutate!!! Cred ca o sa intru pe galactogil.!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
Gandacel spune:
Hai, ca am inceput sa caut pe net, ca sa-mi fac o idee, jucarioare care pot fi mestecate, pentru dintisori. Am vazut ca majoritatea ai lichid in ele. Sunt "safe"?
Si apropos de lichid, am vazut ca pe forum se face o confuzie mare: se spune ca pentru biberoanele bebeilor sa se foloseasca apa plata, iar voi includeti aici ape de genul "izvorul alb". Apa pentru bebici trebuie sa fie necarbonatata si neminerala!!! Adica fara "bule", dar si fara minerale. E foarte important, pentru ca din cate stiu eu, nu au voie minerale cand sunt atat de mici. Ori, apele despre care vorbiti voi contin minerale! Apa plata pentru bebei este apa simpla, "de masa". Aveti grija la etichete!
tania-z spune:
fetelor mi-e o rusineeeeeeeeee! Adica voi i-ati urat lui Stefan "la multi ani" si eu am stat pana acum gura-casca! lasa ca recuperez eu, voi fi mai atenta!
DORDIA nu stiu ce sa mai zic si eu cu cantarul...simie imi face figuri. de exemplu acum la 10:30 a papat la san 90 ml (asa imi arata la cantar - electronic!) si apoi a mai bagat in el 60ml si cred ca mai baga daca ii mai dadeam. Pai el manca maxim 120 ml pana acum, iar acum 150?! - ceva da cu virguka, vorba ta.
CRISTINA super site-ul, ai muncit ceva...dar a iesit tare frumos! . Nu te mai intreb cand....
NOKI - ce mai face blondina cu suptul?
ALEXANDRINA, INA - ce mai faceti fetelor? mi-e dor de voi...!
A...noi azi am implinit doua luni si...ne-am cumintit. Nu-mi vine sa cred ce baietel am! Sta in cosulet de vreo ora, gangureste si se joaca cu Fifi (un maimutoi atarnat). Asa da!
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
bb_alinus spune:
Neata si la noi!
Multumim frumos pt urari, sanatosi sa fim cu totii!
Am citit doar pana la postarea Cristinei, si ca sa nu uit, vroiam sa o intreb - sa va intreb pe toate de altfel - cum mariti voi gaurile la tetina? Ca eu am incercat cu un ac mai mare dar nu a mers cine stie ce. Ma refer si la tetine de cauciuc si la cele de silicon! Merci.
Cristina, ziceai ca bbii inghit orice pana nu mai au loc in stomacel, oare a mea o fi exceptia? Ca dupa 10 min de san, poti sa vii cu pikamerul si tot nu ii mai deschizi gura! Oara asa stomacel mic sa aiba? Al doilea san nu il mai ia sub nici o forma!!!
Si uite asa iarasi am luat putin in greutate - numai pediatra e multumita, ca la ea graficul e bun
Deci poti sa treci si la noi in tabelas, la 3 luni 5960g si 58 cm ( cred ca suntem cele mai micute in lungime, dar e normal, ca si mami e la fel!)
Alina si Amalia 17.11.2005
Poze noi feb 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii