Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
ela27oana spune:
salutare,
TEO,bafta la examen,eu o dau pe dariuta cu crema cand iesim,crema de fata pt bebelusi bubchen
ela si oana daria
catutza spune:
La multi ani Silvia si Vladut Andrei, Diana asteptam poze si sa ne povestesti cum a fost la botez.Se pare ca aveti vreme frumoasa azi ,petrecere frumoasa!
Eu inca nu-mi revin,biata copila....biata Andreea...am inteles ca urmeaza sa vorbeasca cu sotul ei sa vada daca accepta vreun ajutor,ar fi bine sa contribuim si noi cu ceva.
Uitati ce a scris ea :
"Giova - multumesc. Asadar: la eco a iesit fetita (Maria), are acum 33++,voi naste la Polizu, cu dr. Alina Dascalu. Nu stiu inca in ce fel.
La eco 3D placenta era inserata jos, la 1 cm de col. au inceput durerile de spate si de solduri (cand dorm). luna asta tb sa termin cu bagajul si camera bebelusei.mai am o multime de cumparat, de aranjat, de lipit etc. Sper sa reusesc si sa nu ma prinda bb nepregatita.
Arsuri am rar, s-au umflat doar degetele de la picioare (pana acum). Pentru lista mai trebuie alte informatii?
AndreeaC si bb Maria 33++""
Se pare ca totusi avea probleme iar medicul ei a lasat-o sa nasca natural.
Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)
teo_banu spune:
Stefania e de groaza, nu se rostogoleste, ea vrea sa stea direct in fund...si culmea e ca atunci cand o ridic, ea isi slata fundul...
Teo si bb Stefania Iulia(2.11.2005)
Morgano spune:
Fetele cu bebici cu ten sensibil/problematic.
In afara de tratamentul, eventual, pe care vi-l prescrie medicul, va recomand ce folosesc eu de 2 zile si fata mea are din nou ten matasos si perfect: Atoderm (varianta fara zinc). Evident, recomandat de pediatra si fte laudat de farmaciste. Aveam probleme cu ten fte uscat, si ca tampita dadeam de 2 ori pe zi cu crema de fata Bubchen!!! (aviz amatoarelor) care ieri am aflat ca E SUPER-OK MAI INCOLO, DAR LA COPIII MICI USUCA TENUL! Asa ca mare scofala faceam eu cremuind fatape fata cu ceva care nu-i priia.
E destul de scumpa crema Atoderm - 425.000 (e drept ca 200ml) si se gaseste ceva mai greu, dar e naturala, fara parfum, si vad ca reactioneaza super pielea Anei la ea. Daca nu gasitit atoderm, mai sunt cremele pt bebici de la Aven (nu Avent!), Mustela si Klorane. La fel de bune.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
Gogolos spune:
Noi tocmai ne-am intors de la o plimbare de 2 ore prin centrul orasului nostru si a fost o vreme incredibil de frumoasa, 8 grade!
Am si eu o intrebare la voi: voi cum spalati hainele bebeilor? Ca eu le dau un ciclu normal de spalare la masina, dupa care clatesc suportul de detergent si ii mai dau un ciclu fara detergent sa se clateasca bine. Din pacae hainutele lui sunt cam ferfelita, si sunt hainute de calitate, cel putin asa s-ar spune dupa pret Oricum eu sunt tare dezamagita de ce haine sunt pe la noi prin magazine. Toate hainutele de baietei sunt asa de plictisitoare, de un albastru sters, parca sunt de culoarea halatelor mecanicilor auto. Daca nu gasesc ceva cat de cat frumos in curand o sa ii cumpar hainute de fetite, macar alea sunt mai vesele. Ca si asa i-am luat carucior rosu de ne zice toata lumea: Sa va traiasca fetita!
Gogolos si Printisorul
teo_banu spune:
Ripley, merci de raspuns. Caut si eu crema recomandata de tine.
Gogolos, ia linistita hainutza si de la fetitze. Eu chiar caut cate ceva si mai inchis la culoare, as vrea si cu albastru, dar nu prea gasesc. Oricum pe hainutza nu scrie daca sunt de fata sau de baiat. si eu am carucior albastru cu portocaliu, si daca vroiam nu gaseam rosu.
Am venit de la examen si am luat un 9, de fapt era 93%. Sunt multumita, e pe drept luat.
Teo si bb Stefania Iulia(2.11.2005)
ela27oana spune:
RIPLEY EU CRED CA DEPINDE DE PIELEA FIECARUI COPIL
EU AM FOLOSIT KLORANE SI NU A DAT REZULTATE ,AVEA DARIUTA FATA MEREU ASPRA,DAR DE CAND CU BUBCHEN ESTE FFF FINA
ELA SI OANA-DARIA
proadelina spune:
Buna si LA MULTZI ANI! tuturor celor care fac un numar de ani sau de luni.
Bb Albert al meu este cam agitat de ieri, isi mananca pumnul in disperare, are numai balutze pe la gura, e mofturos la mancare... el care de obicei e un fomist si jumatate. Febra nu are si ma gandesc ca este cam devreme sa-i creasca dintzisorii. Poate totusi asta o fi...
De povestit, avem ce avem cu litera g... cat mai lung cu putinta. Uneori e chiar griiiii... iar odata a spus revoltat maaaa.
Crema folosim Nivea Baby dar si din cea de galbenele, cand a avut pete rosii pe fatza (in privintza asta o mosteneste pe mami).
Teo cum a fost la examen?
Adelina si bebe Albert (16.11.2005)
teo_banu spune:
uite ce am gasit eu...
http://www.romedic.ro/medicina/pediatrie/indici_antropometrici.htm
incercati
Teo si bb Stefania Iulia