Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
cristinamh spune:
SILVIA!!! si !!!
sa cresti mare si frumoasa, ca mami e tare mandra de tine!!!
io is huhurez azi, a plecat tati si normal ca la 7,30 nu gasea nimic prin casa, trebuia sa ma scoale pe mine sa ma intrebe unde sunt. asa ca hop aici...
pe mine experieta de aseara m-a lasat fara glas... recunosc ca uneori ma gandeam in sarcina ca nu stii niciodata ce se poate intampla, daca ceva nu merge bine... mai aveam si experienta cu extrauterina, cand puteam muri intr-o ora daca perfora... of, nici nu mai vreau sa ma gandesc, ca iar ma apuca plansul...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dordia2000 spune:
Lavi sa-ti traiasca Silviuca si sa te bucuri de ea!!!
Xandra sa-ti traiasca puiul si sa fie sanatos si norocos!!!
Azi imi botez baiatul si nu o sa am timp sa mai intru zilele astea asa ca va pup si va doresc weekend placut!!!
Am citit si eu despre Andreea si...nu am cuvinte. Mi s-a pus o gheara in inima si nu pot spune decat Dumnezeu sa o odihneasca si sa aiba grija de micuta!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
teo_banu spune:
buna dimineata, mamici! La multi ani sarbatoritilor de azi: unul care face luni Vladut al Xandrei, si altul care face anisori Silvia a Laviniei02. Sa cresteti mari sa bucurati parintii!
Eu nu am vrut sa scriu nimik despre moartea unei mamici, indiferent ca o cunosc sau nu. Am mai trecut prin asa ceva cu cineva cunoscut, care a lasat un baietel in urma si o familie sfasiata de durere. Pur si simplu nu am cuvinte.
Teo si bb Stefania Iulia(2.11.2005)
teo_banu spune:
Dordia, sa te bucuri cat poti de ziua asta, ca e UNICA!
Anda77, sa stii ca eu fac "vocalize" cu Iulia. Ma apropii putin de guritza ei si stau in fata ei si am inceput cu vocalele. Sa stii ca incearca sa faca guritza cum o fac eu. Nu ies toate vocalele ... dar pe "a" si "o" si "e" sunt curate. Acum am intrat cu consoane si ne plac "p", "br", "ghiu" si alte combinatii nastrusnice pe care numai ea le intelege. Oricum e distractie, mai ales acum cand rade cu sunet, nu mai e pe mute.
Camelia Daniela sa ne spui cum mai e Alexandra cu piciorusul. Sper ca ati dormit bine!
teo_banu spune:
Abia astept sa scap de examenul de azi. E destul de greu, dar nu imi mai e frica...gata..stiu 85% din materie. Oricum nu mai ingras porcu' in ajun asa ca azi nu mai pun mana pe carte pana la examen. Ma voi uita numai peste grilele care le-am rezolvat si atat.
As iesi acum dupa amasa de pranz cu Stefania. Sa ma oxigenez si eu si ea.
Va pupam! Sa aveti parte de un weekend cat mai placut!
teo_banu spune:
Se pare ca bantui singurica forumul, azi. Helloooo!
Sunteti careva? Sau toate petreceti...
teo_banu spune:
Voi candscoateti bb-ici afara ii dati cu crema?
Stefania are pilea cam uscata si am observat ca tine, s-a intins. Imi recomandati ceva?
teo_banu spune:
Ce parere aveti de crema de galbenele? Eu numai din aceea folosesc, oare e buna si pt ea. Singura crema care imi merge aceasta este si credti-ma ca am incercat tot ce e de incercat de la toate marcile si farmaciile.
teo_banu spune:
Haideti, mei! ce aveti azi? Nu vreti deloc sa ma ajutati! Nici de vorbit nu aveti timp! Astept sa va reveniti!
teo_banu spune:
Hai ca am umplut singura o pagina.
Cristinamh, vroia sa te intreb daca ai atasat la utile si tehnicile de masaj , nu mai stiu exact cine l-a dat. Daca il vrei eu l-am copiat si il mai am, sau ti-l da chiar mama care l-a scris. Eu zic ca e util si am incercat din tehnicile alea...sunt chiar bune. Daca nu ma insel si tu spuneai ca vrei sa incerci una.