Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Io stau si ma gindesc,ca o nebuna, la oribila tragedie ce a dat peste familie Andreei.Doamne,sa nu iti vezi nici macar o data copilasul pe care ti l-ai dorit atit,pe care l-ai simtit traind in tine...Nu imi vine sa cred.Ce norocoasa sint ca eu am sfirsit cu bine drumul.Si imi pot stringe in brate puiul,chiar si asa cu toate gindurile ce ma bat referitoare la viitorul lui...Azi mi-am dat seama ca sint un om fericit,ca niciuna din durerile mele nu e atit de mare ca nici o tristete din cele care ma bintuie nu e atit de cruda.Imi tin copilasul la piept si il iubesc cum n-am crezut ca sint in stare.Si sint recunoscatoare nu stiu cui,ca dorinta mea de a-l avea a fost mai presus decit dorintele altora.Si ca il am.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Dienuta,
Dar tu cat otet pui atunci cand sterilizezi biberoanele? Ca eu pun la 3 l de apa cam o lingura (de supa) de otet si nu mai miros dupa ce le scot din oala...

Cristina Negara cu BB Elise-Stefania,
3 Decembrie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/negarafanus/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Cristinamh, BB Alinus, Anamari si Tania sa va traiasca bebelacii! La multi ani, micutilor !

Fetelor, sa vedeti ce am patit in seara asta inainte de baita. Am dezbracat fata si ma jucam cu ea, cand am observat la unghia mare de la piciorusul drept o mica pata alba sub unghi ... PUROI!!! De la ce sa se fi format - sa fi intrat unghiuta in carne ?! Oricum eu nu am avut sange sa fac nimic - mi-era mila de ea - in schimb taica-su a luat unghiera si a efectuat "operatia"! Mie ce-i drept mi s-a parut ca i-a taiat-o cam din carne, el a vrut sa taie ceea ce acoperea pata de puroi ca sa curatam bine ... Ce sa va spun a plans saracuta de mi se rupea sufletul si am plans si eu cu ea! Oare am facut bine? Sau trebuia sa o fi dus-o la dr.?! per sa doarma bine in noaptea asta!

Pupici,

Camelia & Daria

DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

"Bitter are the tears of a child: Sweeten them./ Deep are the thoughts of a child: Quiet them./ Sharp is the grief of a child: Take it from him./ Soft is the heart of a child: Do not harden it."

- Pamela Glenconner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

Io stau si ma gindesc,ca o nebuna, la oribila tragedie ce a dat peste familie Andreei.Doamne,sa nu iti vezi nici macar o data copilasul pe care ti l-ai dorit atit,pe care l-ai simtit traind in tine...Nu imi vine sa cred.Ce norocoasa sint ca eu am sfirsit cu bine drumul.Si imi pot stringe in brate puiul,chiar si asa cu toate gindurile ce ma bat referitoare la viitorul lui...Azi mi-am dat seama ca sint un om fericit,ca niciuna din durerile mele nu e atit de mare ca nici o tristete din cele care ma bintuie nu e atit de cruda.Imi tin copilasul la piept si il iubesc cum n-am crezut ca sint in stare.Si sint recunoscatoare nu stiu cui,ca dorinta mea de a-l avea a fost mai presus decit dorintele altora.Si ca il am.

Leea, si eu la asta ma gandeam, cat suntem de norocosi si fericiti de fapt, si cat de multa importanta dam uneori unor chestii marunte pe care le lasam sa ne supere sau intristeze cand de fapt marile probleme si dureri sunt departe de noi. Din pacate doar vestile triste sau necazurile ne atrag uneori atentia sa ne bucuram de ce avem si sa trecem peste lucrurile marunte si sa vedem esentialul.
Tu esti o persoana puternica si te admir fte mult pt decizia de a face acest copil dorit indiferent de situatia nu prea fericita in care ai fost si poate mai esti din punct de vedere sentimental. In schimb, ai cel mai important lucru din lume: un copil iubit si sanatos si fte frumos (cuscrele nu dati cu paru' ca nu ma intind la altii.... inca! :) Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Bic la multi ani si tot ce iti doresti!

Lavi, la multi ani si Silviutei mici si dragalase! Iti spun de astazi pt ca pana maine uit, la cat de varza sunt in ultima vreme.

La multi ani si tuturor bebelusilor aniversari de astazi!

Am citit si eu despre mamica andreea si nu pot crede ce s-a intamplat!!! Dumnezeu s-o odihneasca… ea se pregatea si de nunta, saraca…

leea mare adevar ai grait...

quote:
Originally posted by leea_cv

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Doamne cata tristete...intrasem sa fac urari, sa pun intrebari, sa va salut pur si simplu, si cand colo citesc despre o tragedie care ma lasa fara cuvinte... Am un nod in gat si nu pot sa mai gandesc clar...viata e nedreapta cateodata..inexplicabil!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi feb 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Acum m-am uitat in contul comun la poze.... avem niste copii minunati!
La multi ani Amaliei (scuze de intarziere) si Silviei in avans. Sa fie sanatoase si sa va aduca numai bucurii!
S-a deschis un subiect nou, il gasitit la Discutii generale, pt micuta Maria sper sa gasim si noi o modalitate sa contribuim cu ceva.

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cu privire la apa: atat apa minerala, cat si apa plata contin sodiu si calciu. toate apele minerale si unele plate contin niveluri de calciu si sodiu superioare decat nivelul pana la care rinichii bebelusului au capacitate de a lucra. chiar si apele plate cu continut scazut de sodiu si calciu, tot nu sunt indicate deoarece calciu si sodiul se iau din alimente in cantitate suficienta.
pe partea cealalta, apa de la robinet fiarta si racita pastreaza dezavantajul ca a fost tratata cu clor si inca niste chestii, plus ca este mai poluata decat astea minerale luate din izvor constatat a fi nepoluat.
eu am optat pt apa de la chiuveta fiarta. vreau neaparat sa-mi iau un filtru, totusi.

tania, la noi, cand bebe smuceste sfarcul si se contorsioneaza fara sa-i dea drumul din gura, ori face ceva in pampers, ori il doare burta. in ambele cazuri se linisteste:)) dupa un minut.

ripley, ce minunat ca ana se "prosteste" deja cu mamama si tatata...asta e subiectul care ma intereseaza cel mai mult acum. fac toate exercitiile care imi trec prin cap cu nichita, referitor la dezvoltarea lui neuro-lingvistico-psihica (am zis bine?:-) am avut ceva progrese, dar in ziua cand o zice mamama tatata cred ca voi lesina! tu ai facut exercitii cu ea? vocale ceva?

la multi ani silviei si lui bic

nefericit destin a avut biata AndreeaC...si bietul copil orfan...

minijurnalul: zicem "a", "ai" de 'fo saptamana-2 si "e" de azi...inca radem fara zgomote...ne mai apucam cu forta de bluzele lui mami cand vrea sa ne aseze in cada, in patut sau nu e gata bibe la timp...si cel mai des ne place sa scoatem limba la toata lumea...chiar ne distreaza copios...
mai in parc toti copiii din carucioare dorm, mamele citesc reviste, bunicii completeaza rebus...numai eu fac ture. cum incerc sa scot revista sa ma asez pe o banca, cum se scoala si maraie...cum repun in miscare caruciorul, cum se culca la loc...si nu merge cu stat pe banca si hatanat caruta ca se prinde, nu vrea, doar cu viteza inainte ii place....deci putin mai bine pentru silueta mea...

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, intru si eu cu intarziere sa va multumesc pentru urarile facute Riannei.

Lavi, sa-ti traiasca Silviuta!

Bic, La Multi Ani!

Ma duc sa citesc si eu despre Andreea, nu pot sa cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

La multi ani Xandra! Sa-ti traiasca Vladutu, sa fie sanatos si vesel si mancacios!

La multi ani Lavi02 pentru mica Silviuca! Sa fie desteapta, frumoasa si devreme acasa!

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput