Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

zapacila, la voi nu am datele la lunile intermediare... doar nastere si 3 luni.

si iar revin cu rugamintea, trimiteti pe mail...

ela... poate ii dau intai caninii... o sa ai un vampiras... asta in cazul in care, doamne fereste, nu e altceva...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Inca nu-mi revin dupa ce am citit despre Andreea. Este incredibil ce s-a intamplat, parca am fi in evul mediu si medicina n-ar mai fi evoluat deloc! Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa o ocroteasca pe micuta Maria.

Bic La multi ani si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti!

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bic La multi ani!!! Sa te faci si mai mare si la fel de cuminte si sa ai parte numai de bucurii!!

Cristina pai pentru mine ziua Silviei e de vreo saptamana; cam de vreo saptamana numai la asta ma gandesc, sunt in al noualea cer [noua] (adica eram pt ca acuma sunt in stare de soc cu moartea bietei mamici);
Aseara ma uitam in album sa vad cum a iesit tortul de la 1 an (vreau sa-l repet) si stateam si ma minunam cat a crescut ed atunci, si m-am tot uitat la poze...

Am vorbit cu prietena mea ginecoloaga si zice ca daca intr-adevar asta a fost, lichid amniotic care a intrat in sange, medicii nu puteau face nimic. Este o situatie f f rara, dar totusi exista; iar medicina inca nici nu a descifrat prea bine ce se intampla intr-o astfel de situatie.

Absolut socant!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fetelor, exact cand voiam sa postez dupa 10 zile de pauza am citit povestea Andreei de la ian-febr. Asa ca revin mai tarziu, am postat la ele 3 randuri, imi vine prea tare sa plang.

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vad ca ati aflat si voi de Andreea, mamica de februarie. Eu vorbisem mai devreme cu una dintre mamicile de acolo pe mess si mi-a zis. Dupa care a cazut netul si n-am putut sa va scriu si voua, dar vad ca v-a spus Cris.
De cand am aflat stau ca proasta si imi curg lacrimile. Nu pot sa cred ca in 2006 inca se mai poate intampla asa ceva.
Dumnezeu sa aiba grija de familie, sa-i ajute sa treaca peste durerea imensa, cat despre micuta Maria, mami o va pazi de acolo din ceruri. Sa ne rugam pentru ea.
Ce trist se incheie aceasta zi, ma scuzati dar nu mai am cuvinte!

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Am vorbit acum cu mama, care stiti ca e medic. Daca i-a ajuns Andreei lichid in sange - asa cum a spus colega ei care a anuntat de tragedie - a facut embolie si nu ar mai putut fi salvata nici de medici si nici macar de o minune :( Mi-e mila de fetele care sunt pe cale sa nasca si citesc intamplarea.... poate era mai bine sa nu afle decat la trecerea la scutece... Sper ca familia Andreei sa treaca peste momentele acestea si sa iubeasca fetita, sa n-o considere vinovata...

Am citit zilnic tot ce s-a scris, dar efectiv nu am avut timp sa raspund, am enorm de lucru, am ajuns sa dorm de la 1-4 noaptea si atat.... Cu Ana am stat putin, mai mult de pe la 4-5 dupa-masa, ca ziua am fost la birou, ma simt cumva vinovata fata de ea.... sincer ma intreb cum voi rezista in timp asa, mai ales ca imi doresc si al doilea copil enorm. Nu pot spune ca nu i-am dat papica sau nu m-am jucat cu ea, dar as vrea sa-i dedic cat mai mult timp, mai ales ca pe masura ce creste are nevoie de tot mai multa atentie.

Ieri am avut un mare soc: a inceput sa zica ta-ta-tai-ai-tai, si apoi cand s-a marait ca am pus-o in patut momamom.... jur ca nu sunt nebuna si nu vreau sa ma laud, desigur ca imita sunetele fara sa le lege de persoana, insa tot mi se pare super-rapid. Mai are o chestie, se uita abslut fascinata la tv sau in reviste, ca un om mare este :) chitaie la jucarii.

Cu multa intarziere urez si eu LA MULTI ANI! sarbatoritilor de sapt trecuta si aceasta, si tie Bicule tot ce iti doresti, multa santate si fericire alaturi de cei dragi.

Noi suntem fte bine, Ana vesela si la fel de cuminte, cu orar fix de somn de 10 zile: 22 - 7, papa bine, dar cam baleste si ma tem ca incepe "distractia" cu dintisorii. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Teo-banu, Catutza, Madau va multumesc pentru sfaturi! O sa incerc si ce mi-ati zis voi. Cred ca totusi de la suzeta apare aceasta iritatie in zona guritei. Sa vedem ... poate scapam!

Astazi am zis ca o iau razna din cauza dansei ... a marait toata ziua, mai putin cand am fost afara si a dormit! Ce-i drept nici nu prea a dormit astazi si acum are ochii rosii de nesomn si de plans! Sa vedem acum daca facem baita poate ne mai linistim!

Pupici,

Camelia & Daria

DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

"Bitter are the tears of a child: Sweeten them./ Deep are the thoughts of a child: Quiet them./ Sharp is the grief of a child: Take it from him./ Soft is the heart of a child: Do not harden it."

- Pamela Glenconner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

N-am cuvinte sa exprim ceea ce simt. Nu trebuie cautat un vinovat, trebuie cautat ingerul care va veghea de azi inainte asupra Mariei.

Odihneasca-se in pace !

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ripley, chiar ma gandeam ce e cu tine de nu mai scrii,bine ai revenit!Nici Lordra nu a mai scris....

Lavi, ce ai gatit bun? Drob de ciuperci parca am citit eu...(sa-mi dai si mie reteta cand ai timp)

Teo, eu i-am cumparat Biancai tetina de latex pentru hrana,are gaura mai mare in forma de "+" si curge si sucul cu pulpa si laptele cu cereale.Nu are rost sa te chinui tu acasa.

Catutza si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Fetelor, daca tot nu dorm si neglijez multe ca sa "produc" azi am dat iama prin librarii, si i-am luat si Anei niste carti super.

Primele, de fapt azi doar 2 ca restul le-am luat demult, sunt carticele mici de carton cu animale de la teora. Sunt 4 bucati, sunt fte dragute, stiu ca le plac mult copiilor, si mai stiu ca le si rod cu mult drag. In acelasi gen am gasit, culmea!, la sensiblu inca 4 carticele , mai scumpe (alea de teora 70/buc, astea 109/buc) dar ceva mia frumusele, si am luat 2, pt ca se cam repeta animalele. Dar carticelele de teora le veti gasi in mod sigur in orice librarie, acuma le-au lipt pe toate 4 intr-o folie, vi le recomand.

http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/libraria/mbshop.cgi?action=view_category&database=16&category=07
- sunt primele 4 de aici

Celelalte 2 carti pt Ana - ca evident ca si mie mi-am luat 5 - sper sa apuc sa le citesc - sunt:
1. http://www.rao.ro/editie.asp?id=1011
si
2. http://www.polirom.ro/titluri.cgi?action=titluri&class=details&id=197&colectia=

Prima este superba, si nu numai ca are poze, dar spre deosebire de clasicul atlas zoologic are si informatii, si eu am s-o citesc.... e scumpa, totusi dar eu zic ca merita.

A doua zic eu ca este o carte de povesti de capatai pt copii, toate povestile fratilor grimm, clasice, fara violenta si cu mult talc, sunt 525 de pagini, nu are poze insa ii voi citi din ea cu mare placere. Sper sa gasesc in acelasi gen si H.C. Andresen, P. Ispirescu si Fabulele lui La Fontaine (ce scatoalce am luat eu dupa ce la fabula "boul si vitelul" le-am spus alor mei ca tata e boul si mama vitelul :)) W. Hauff o mai am de cand eram mica pt c-a ascuns-o mama de mine si bine-a facut, am citit-o in timpul sarcinii, ca m-au relaxat povestile in tambalaul meu cu renovatul.

Sper ca nu v-am plictisit.
Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput