Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
zapacila spune:
Am vazut ca scria cineva aici ca mareste gaura la biberon. Oare cat e de sanatos sa faci asa ceva? Noi am trecut pe numarul 2 cele de la Avent, ca se intelege bine cu ele. Am tot citit aici ce mancaciosi sunt bebeii vostrii, al meu nu papa mai mult de 150 ml nici sa-l impusti. Noaptea mai se trezeste dupa lapte dar papa max 90 ml. Cum ii faceti voi pe ai vostii sa pape asa mult?
lavi02 spune:
Ingrozitor ce s-a intamplat bietei Andreea
Este incredibil ca s-a putut intampla asa ceva, dar uite ca s-a putut.
Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul si sa il ajute pe bietul tatic sa o creasca pe bb Maria.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
leea_cv spune:
Cam pe la coada plutonului,dar intotdeauna cu ginduri frumoase,spun si eu ''La mai mare'' copilasilor adusi pe lume de Cristina,Tania,Anamari si BBAlinus.
Fetelor,cele care alpatati din ambii sini la o masa,ragaiti copilul,la schimbarea sinilor sau doar la sfirsit?
Dordia nici eu nu mai inteleg nimic din modul de a se hrani al bb-ului meu.O data papa 5 min,altadata 20 din ambii sini.Dar nu am incercat sa fac proba suptului si nici nu am de gind ca m-ar stresa f tare.Adevaru' e ca pina acum cel mai putin a pus 330gr pe saptamina.
Tania cum te mai descurci cu cele 2 gauri?
Cristina cum ar vrea cineva sa te goneasca de pe forum,tocmai pe tine?Fetele vor sa iti spuna toate vacanta placuta.Daca chiar o sa fie o vacanta.
Am citit si eu despre mamica Andreea.Groaznic.
Va pup.
Leea si Tudor (19.12.2005)
dienutagraviduta spune:
Dumnezeule, nu imi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva ! Este o tragedie incredibila, tot ce imi doresc e ca familia sa gaseasca puterea sa cresca fetita cu toata dragostea.
Si sper ca, daca moartea Andreei a fost cumva o greseala de-a medicilor, fie si nepasare, cei vinovati sa plateasca, si asa ceva sa nu se mai repete ...
As vrea ca acest caz sa fie abordat si de presa si televiziune, ca nu cumva , repet, daca e cazul, sa se musamalizeze vre-un malpraxis, fiindca e strigator la cer in 2006 sa se moara la nastere !
Bic spune:
quote:
La multi ani ! ptr toti sarbatoritii nascuti intr-o zi de 17
Buluci, pot sa consider ca mi-ai spus si mie???
Ca azi ma fac mai mare...
Iar Smaranda terorista s-a hotarit sa-mi faca o surpriza de ziua mea si sa-mi faca lucrul ala de care ma temeam de mult: s-a trezit micutza de DOUA ori azi-noapte! Si mincase ultima oara la 10, iar eu beau ceai pentru lapte si am lapte si ea tot se trezeste...D-ale bebelusilor, ce sa-i faci.
Dar acum sint moarta de somn, ca m-am culcat si tirziu azi-noapte.
Cristina, pune-ne te rog si pe noi la tabel cu 5450 kg si 61 cm la 3 luni.
Smaranda, 03.11.2005
cristinamh spune:
pai lavi, daca e maine, sa zicem de azi LMA!?!?
mie tot nu-mi vine sa cred ca se mai poate in ziua de zi muri la nastere... de fapt, cred ca de cand proceseaza creierasul meu informatie e primul caz pe care il stiu. sper ca dumnezeu sa-i dea micutei maria tot norocul din lume, si tot nu va compensa faptul ca i-a luat mamica in ceruri
gaurile la biberoane io le-am marit la cele de cauciuc cu acul. pur si simplu pt ca nu treceau cerealele, si andrei se enerva cumplit. apoi le taiam in X cu forfecuta, era mai bine asa decat cu gaura rotunda, pt ca se si inchidea gaura cand nu tragea. alea de silicon nu am reusit de nici o culoare sa le largesc...
din moment de bb nu mai papa la san, nu-si mai au rost gaurile f mici. nu mai trebuie sa "munceasca" la biberon, asa ca poate lua si o gaurica mai mare. normal, sa nu se innece de la viteza, dar nici sa oboseasca tragand.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
zapacila spune:
Nici al meu nu papa san ca nu mai e de unde dar inca nu am inceput cu cereale, mai avem pana la 4 luni nu vreau sa ii dau mai devreme. Chiar daca are peste 6 kg mai asteptam, asa ne-a zis si nenea dr. Eu vreau ca la 4 luni sa ii introduc lingurita, mi-a spus dr ca e mai bine decat sa ii dau cerealele din bibe, o sa mai vedem noi pana atunci, sper sa ii placa.
Bebele meu a ajuns la faza in care tot ce prinde baga in gurita, inclusiv babetica , mama ce mai molfaie la ea de zici ca e data cu miere.
Cine face listuta cu evolutia bebeului sa ne treaca si pe noi la 3 luni cu 6.360 g si 65 cm
Gogolos spune:
Sunt super socata de cazul mamicii care a murit la nastere!!! E inadmisibil!!!!
La fel de inadmisibil e si faptul ca atunci cand te internezi sa nasti sa nu iti faca ecografie (asa se procedeaza la noi in oras), cum sa bagi o gravida in sala de nasteri fara sa vezi mai exact ce are in burtica??? Si e la fel de inadmisibil sa nu lasi o gravida sa nasca cu epidurala si sa o chinui ca pe roata cand ea e bolnava de inima! Asta a fost cazul meu, tremur si acum cand ma gandesc ca puteam si eu pati ceva, la un moment dat ma rugam numai sa nu fac infarct pe masa de nastere! Unii ginecologi pot fi atat de nepasatori, si asta duce la tragedii, ca in cazul Andreei. Dumnezeu sa o odihneasca si sa o tina in paza sa pe micuta Maria!
Gogolos si prichindel
Gandacel spune:
Noi ne-am ingrozit amandoi cand am citit ce s-a intamplat cu Andreea. Nu prea putem sa ne imaginam ce simte sotul ei, parintii ei... Ne-a fost teama in ziua in care am nascut ca s-ar putea intampla (Doamne fereste!) ceva cu mine sau cu bebe, dar... inca nu putem procesa cum se cuvine informatia! Si noi ne uitam acum la stiri, doar-doar vom vedea ceva, insa... nimic!!! Sa nu fi aflat?! Afla toate porcarelele, iar moartea unei mame la nastere, nu?! Dumnezeu s-o ierte!
Bic LA MULTI ANI si sa fii sanatoasa!
leea_cv, eu cateodata il ragai, alta data nu. In functie de cat aer a tras, ca iti dai seama in timp ce suge daca trage aer mult sau nu. Daca a "tzocanit" la san si a tras in gol de doua ori, il ragai, chiar daca protesteaza... E un joc, care pe care. Daca vad ca urla prea tare si tot nu ragaie, ii dau si celalalt san. Cateodata urla ce urla si ragaie. Depinde. Alta data, nici nu-l pun la ragait dupa primul san, daca a mancat foarte linistit. E chestie de "fler" cum spunea cineva pe aici.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
ela27oana spune:
BUNA FETELOR,
TRAGIC,DUREROS,DE NECREZUT,REVOLTATOR,INGROZITOR......INCOMPETENTIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nici nu mai stiu ce cuvinte am folosit citind socanta drama .....D-ZEU SA O ODIHNEASCA IN PACECum este posibil sa se intample asa ceva..............offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
JOYYYYoare vom reusi si noi sa iesim impreuna cu bebeii la plimbarica,ca sincer eu ma plictisesc de moarte cand ies singura,azi m-am tot uitat cand am iesit afara poate ,poate te recunosc cu bb la plimbare,noi am iesit pe la 13.30 si am stat pana la 15,maine tot asa...poate luam legatura si iesim maine
Mai fetelor, am si eu o problema, pe maxilarul dariutei in zona unde urmeaza sa cresca caninii sunt 2 umflaturi albe destul de maricele,le are de la 2 sapt sau cel putin atunci le-am obs eu ,dar nu le-am dat imp pt ca nu o deranjeaza cu nimic,marti la vaccin asistenta a observat si imi zice sa o urmaresc cum evolueaza ii spun dr si ea zice ca are doar limba putin incarcata de la laptic ,este posibil sa nu fii observat,iar eu nu mi-am dat seama sa insist,eram prea speriata de vaccin,ieri merg la nasa si micuat este in sf treaza (de fiecare data cand ne duceam ea dormea) si nasa ma intreaba ce este cu umflaturile alea
a-ti mai patit vreuna asa ceva sau aveti idee ce poate fii
ela si oana-daria(02.12.2005)