Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna seare, fetelor, dupa 2 zile lipsa!

Am avut niste ultime zile taaare proaste...

S-o luam cu inceputul - i-am facut micutei gauri in urechi, la mine, la policlinica 10. Bineinteles ca idioata de asistenta nu a pus bine punctele si a facut o gaura mai sus si alta mai jos. problema nu ar fi fost atat de natura estetica - desi, normal, la fetitze si asta conteaza - ci fiind prea jos gaura din urechea stanga, atarna cercelul rau, iar pe viitor, urma sa fie si mai rau. Asa ca a trebui sa merg ziua urmatoare - ieri, sa-i faca o naoua gaura, la 2 mm mai sus. Va imaginatia bietul copilas cum a plans, mai ales ca rana precedenta nu se vindecase inca...
Nu vo pot descrie cum as fi putut s-o omor pe asistenta la primele gauri, iar a doua oara pentru faptul ca nu a reusit sa bage acul din prima, ci a iesit din cabinet dupa un alt ac...ooooofff...nici nu vreau sa ma mai gandesc. Acuma urechiusele se vindeca incet si sigur, dupa ce le ingrijesc cu rvanol si Kanamicia-unguent. Trebuia ceva unguent cu antibiotic.

Vestea cu mamica Andreea m-a dat total peste cap. Eu m-am nascut la Polizu si gandul ca mami a mea putea a vea aceeasi soarta....groaznic. Astea sunt de fapt marile tragedii si probleme ale vietii...Sa-i dea bunul Dumnezeu putere familiei sa o poata creste pe micutza iar mamicii sa-i odihneasca sufletul!

Si am mai primit o veste trista, personala. Niste prieteni buni de familie care mai au si o fetitza de un an si jumate divorteaza. A fost un soc pentru mine.

Prea multe vesti proaste in citeva zile...

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Doamne, nu stiu ce sa zic referitor la AndreeaC... Am ramas fara cuvinte!!!!!!!!!!!
Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul si sa dea putere familiei indurerate pentru a trece peste acest moment !

Teo_banu iti multumim ca te-ai gandit la noi si felicitari pentru examen!! Astazi suntem un pic mai bine, dar tot ne-am marait toata ziua! In schimb ne-am relaxat un pic la plimbare, caci a fost o zi extraordinara (termometrul din apropierea blocului meu arata 10 grade C).

Pupici,

Camelia & Daria

DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

"Bitter are the tears of a child: Sweeten them./ Deep are the thoughts of a child: Quiet them./ Sharp is the grief of a child: Take it from him./ Soft is the heart of a child: Do not harden it."

- Pamela Glenconner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Bubamara, Dordia, Teo banu, Catuta, multumesc ca v-ati amintit de noi, sunteti foarte dragute!

Teo, bafta maxima la examene, mamica studioasa! Ah, ai fost deja la examen…. Si ce nota mare ai luat! Bravo-bravo!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Teo_banu, am intrat si eu pe link-ul dat de tine ... foarte interesant !!! M-am linistit, inseamna ca noi ne incadram in greutatea normala ! Eu ma gandeam ca e cam micuta domnisoara mea !

Pup,

Camelia & Daria

DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

"Bitter are the tears of a child: Sweeten them./ Deep are the thoughts of a child: Quiet them./ Sharp is the grief of a child: Take it from him./ Soft is the heart of a child: Do not harden it."

- Pamela Glenconner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Sa mai si raspund din urma, ca doar de 3 ore tot citesc...

LA MULTE LUNI SARBATORITILOR DIN ULTIMELE ZILE SI DIN ACEST WEEK-END!

Lavi- sa-ti traiasca minunea cea mare, sa fie sanatoasa, fericita si iubita! Iar voi alaturi de ea! Bine ca ai scapat de galma!

Dordia- bafta mare la botez! Petrecere frumoasa!

Catutza- serul fiziologic la punga l-am luat de la farmacie. E drept ca a cam cautat Adila pe la vreo 3-4, dar a gasit in cele din urma. Io stau tot in sectorul 2, dar iau laptele de pe linga Arcul de Triumf. De acolo am luat luna asta 3 cutii, deci s-a dat.

Cristina Negara- multumesc de aprecieri!Cam nasoala treaba cu soacra! La mine a venit week-endul trecut si nu mi-a ipus nimik, dar am simtit ca dezaproba faptul ca nu-i dau deloc ceiut intre mese si ca inca nu am inceput suculetul de fructe. Dar e o tanti de nota 10 si am apreciat faptul ca doar si-a spus parerea, nu mi-a impus-o. Ba chiar dupa ce a plecat, mi-a facut cel mai frumos compliment pe care l-am primit vreodata: "ce bine echilibrata psihic e micutza! Ai crescut-o tare bine!" Iti imaginezi ca m-am topit de bucurie!

Tania- ce bine ca Stefanutz a devenit baiat gigea! E si el ardelean, mai, ce vrei? Totul se petrece mai lent, asa! Sper ca a decurs totul ok la vaccin! Sarah si-a mai revenit, nu mai face asa de des fitze la supt. De atuncea chiar deloc. A doarmit mai mult in timpul zilei, in schimb si poate de aceea, ca nu era obosita. Cine stie? Oricum, nu cred ca are vreo legatura cu suzi, intr-adevar!

Bicule- LA MULTI ANI, SA NE TRAIESTI! OOOOOffffff..e clara treaba, tu esti colega de sferinta cu mine la capitolul dormit fetele noastre noaptea. Si a mea la fel, tot nu si-a reglat nani-ul, dupa ce s-a dereglat.

Teo- felicitari pentru examen! Mai, dar tu esti un mic Napoleon! Nota 10 pentru vointa! Ehe, cand ma gandesc ca trebuia sa fiu in aceeasi situatie ca tine! Io am ales insasa-mi inghet anul, ca sa nu sacrific lapticul!

Sondaj: cate dintre voi, in afara de Lavi care stiu, dormiti in camere diferite de BB? Si cum este?

Ca io cam incep sa cochetez cu ideea de a o muta in alta camera. Ma dispera noaptea, mai ales spre dimineata. Noi avem patut stil travel si porcaria aia de etaj superior este prinsa cu fas - Baby Care, deh, si la cel mai mic fosnet al copilului, fasaie ingrozitor. Iar eu cum dorm iepureste (de cand lumea si pamantul, nu din cauza copilului) evident ca ma trezesc. Solutia este s-o iau pe la 7 dimineata cu noi in patul mare, ca altfel nu mai dorm deloc si adio! lap-lap. Ceea ce nu-mi convine deloc, ca nu vreau s-o invat sa doarma cu noi, oricat de mult mi-ar placea!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Xandra si Lavi ,bucurii sa va aduca Vladut si Silvia,sa fie sanatosi si frumosi.S-ar putea chiar isca vreo dragoste intre ei.

Gogolos ai dreptate.Hainutele de bb baietei sint de-a dreptul terne si lipsite de culoare.Eu prefer albastrul,dar m-am saturat de imbracamintea albastra pt Tudor.Altceva aproape ca nu gasesti.Asa ca l-am dat pe roz si rosu.In plus mai sint si de proasta calitate,oricit de mult ar costa.Ma apuca damblaua cind cele de (asa zis) bumbac se labarteaza de intra 2 bbei in ele.Ca imi vine sa le tai.De spalat nu am spalat inca cu masina.Tot ce se murdareste spal in fiecare zi de mina.Nu astept sa se stringa atit de multe incit sa pun masina.Cert e ca folosesc Persil lichid.Se limpezeste mai usor si mai bine.

Teo felicitari pt nota la examen.Am vazut ca bintuiai azi singurica pe aici.Eu nu am folosit nicio (nu mi-am insusit gramatica ci am scris din greseala asa,deci fie)crema pt fata lui Tudor cind iesim afara.Pediatra nu mi-a zis nika.E drept ca nici eu nu am intrebat.Ii dau doar cu Nidoflor cind are prea multe pete sau bubite.

Uitai sa va zic,am pus si eu niscaiva poze noi cu Tudor la 8 saptamini si cu ma-sa.

Leea si Tudor (19.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=63" target="_blank">scutec no.20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

camelia_daniela - Aceeasi problema cu unghiuta am avut-o si noi. Dr. pediatru mi-a recomandat sa o ung cu Bactroban. La noi a avut efect (eu nu i-am taiat unghia imediat; am bagat forfecuta pe sub unghie ca sa o scot de sub piele, dupa care am lasat-o sa creasca; apoi am taiat-o in asa fel incat sa fiu sigura ca nu mai creste pe sub piele - nu i-am taiat colturile). Acum vad ca i-a aparut puroi si la degetul aratator de la mana stanga... Eu sunt de vina ca nu i-am taiat unghiuta cum trebuie...
Gogolos - Eu hainutele le spal cu un detergent special pentru haine de bebelusi. Nu imi aduc aminte cum se cheama; este la punga de 1250 g si pun la fiecare spalare cate o masura. Conform celor scrise pe punga ar ajunge cam la 50 de spalari. Pun la masina de spalat pe prg 4 la 40 grade. Fara clatire suplimentara. Sunt foarte multumita pentru ca nu i-a aparut nicio iritatie.

Cristina Negara cu BB Elise-Stefania,
3 Decembrie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/negarafanus/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Domnisoara mea nu vrea sa stea decat pe partea dreapta. Daca, cumva, indraznesc sa o culc pe stanga, numai nu-si rupe gatul incercand sa se intoarca. Daca nu reseste incepe sa planga... Ce-i de facut?

Cristina Negara cu BB Elise-Stefania,
3 Decembrie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/negarafanus/my_photos

Mergi la inceput