Mamici de iulie - august 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
Sabana spune:
Si eu am cititi de dimineata si am ramas socata. Nu mi-a venit sa cred. Mi s-a facut pielea de gaina pe mine. Si stau si ma intreb cum este posibil asa ceva, cum se poate intampla in zilele noastre ca o mama sa nasca la nastere, intr-o maternitate, intr-o capitala europeana. Pana la urma a cui a fost vina? Si mie mi se rupe sufletul de biata fetita, de saraca Andreea care s-a dus fara sa isi vada macar micuta, biata familie. E o tragedie. Uf cata nedreptate pe lumea asta. Nici nu mai stii unde te simti in siguranta si unde nu. Ce dr e competent si care nu. Dumnezeu sa o odihneasca si sa o aiba in paza pe micuta Maria.
Cristina_Ioana spune:
Sabana, am citit io bine sau vrei sa nasti la Euroclinic? ...dai 3000E pe o cezariana sau 1500E pe nastere normala sau sunt io prost informata cu preturile?...da-mi si mie mai multe info pls...dr tb sa fie de acolo sau au colaboratori si poti aduce medicul tau sa nasti acolo?
Intre timp am aflat mai mult de la cineva din Polizu: Andreea a facut embolie cu lichid amniotic, o chestie f rara si f grava, din care mama nu prea mai are cum sa fie salvata...era la Dr Alina Dascalu, dar s-au facut anchete, au venit medici de peste tot si se pare ca nu a fost vina nimanui...am inteles ca ovarele comunica cu niste vene de la inima si ca ei i-a intrat lichid amniotic in sange, a facut accident vascular dupa ce i-au scos fetita si moarte clinica...cam asta a fost..
M-am intristat rau de tot...mi se rupe sufletul pentru fetita aia scumpa..
Cristina 19+
mamanati spune:
Fetelor, e cumplit si infiorator ce se intimpla... Dumnezeu s-o odihneasca pe Andreea si s-o aiba in paza pe micuta Maria.
Cristina_Ioana, e vorba de medicul Alina Dascalu. Nu stiu daca de fapt a nascut cu ea, dar numele asta figureaza in listuta la mamici de ian/feb.
B.N.
Sabana spune:
Da nasc la Euroclinic. 1500 normal si 2000 cezariana. Am fost acolo, sunt foarte multumita si de conditii si de medici si tot. Nu sunt dispusa sa merg intr-un spital de stat. Medicul meu e din cadrul clinicii. Am fost si am vazut si maternitatea. E super. E incomparabil, fata de un spital de stat. Asta e eu sunt dispusa sa dau banii astia, mai ales pentru bebe.
Ioana81 spune:
Kehleyr, LA MULTI ANI!!! Sa fii sanatoasa, iubita si vesela pentru minunea ta!
Ioana
16+ si 
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
dana_oprea spune:
merci,emiliapop pt raspuns! si mie mi s-a parut draguta dr mogos. pana acum eu am fost de 2 ori. prima data cand am fost la control eu nu m-am cantarit pe cantarul de acolo si am spus greutatea care o aveam cand m-am cantarit acasa (70kg)-asa am fost eu mai plinuta (am 1.68m inaltime);cand am fost a doua oara la control, cu o seara inainte m-am cantarit acasa si aveam 72kg, numai ca pe cantarul lor aveam 75kg. nici nu-ti imaginezi ce m-a certat si ce prost m-am simtit. mi-a zis ca daca ma mai ingras asa la ea sa nu mai ma duc. apoi i-am explicat ca prima data nu ma cantarisem pe acelasi cantar. mi-a fost tare rusine. am inteles ca este cam obsedata cu greutatea.
mie mi-a dat sa iau prima data acid folic, vit e, magne B6 si calciu +D3; acum mi-a zis sa mai iau numai magne b6 si materna cu seleniu;
pe 6 aprilie sunt programata la eco la dr hergelegiu. tu cand te duci?
poate data viitoare cand ne programam ne nimerim amandoua odata. cand ai DPN-ul, 4 august? suntem pe aprope.
iti doresc sarcina usoara in continuare. eu pana cum ma simt super, fara nici un pic de rau. plus ca am mult de lucru la serviciu si nu ma simt chiar asas obosita. bb a fost tare cuminte.
te pupam.
geliza spune:
Cristina Ioana, da sunt de acord ...asta e cauza mortii...embolie amniotica...DAR....faptul ca ea avea placenta jos inserata, faptul ca marti 14 feb dupa ce a fost la control, pe strada a inceput sa aibe sangerari...de ce nu au facut nimic medicii atunci???i-au spus ca sangerarea este de la tuseul vaginal...oare...probabil ca asta o fi dost diagnosticul final, dar nu cumva putea fi evitat?
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
geliza spune:
De la mamici de ianuarie-februarie cap 137, din 14 feb
quote:
Fetelor cred ca mai am puitn ...sau nu?
Azi am fost la control, totul ok, doar colul putin inmuiat. Am stabilit intalnire la eco pe vineri. Sfat medic sa ma plimb, sa stau linistita. Asa ca o iau incetisor de la Polizu pana la Romana pe jos. Acolo pauza de o cofetarie, intalnire cu sotul, mers pe jos pana la Universitate. Dupa ce ies din pasaj simt ca curge ceva cald. Cred ca-i apa. Caut o toaleta sa verific. Sange. Fuga la spital, tel dr. Vazut medic de garda, apoi eco. Bb ok, miscari, inima, placenta. Doar burtica se intarea din cand in cand. >Cica singerarea ar fi de la tuseul vaginal.
Cu taxiul acasa, oprit la biserica sa ma spovedesc. La iesire alunec pe scari, cad pe spate si dau cu capul de o trepta de marmura. Naspa rau. Am inceput sa plang. Acu-s acasa si de cand am venit au mai curs cateva picaturi de sange (rosu). Bb misca, iar burtica se mai intareste la 5-6 minute de vreo 3 ori la rand,apoi sta cuminte.
Cumnatu e cu masina la scara.
si bb Maria 39 ++
AndreeaC
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Muuh spune:
Fetelor este foarte trist ce s-a intamplat cu Andreea. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca si sa ii ocroteasca fetita.
Cred ca este foarte important ca noi sa ramanem calme. Nu va ganditi la ce e mai rau, cum se spune "Nu puneti raul inainte", nu cred ca va face bine.
- pentru toate fetele.
Mitza
17
25miky spune:
FETELOOOR ,AM BAIETEL !!! TREBUIE SA FAC ALBUM SA VA ARAT POZE !A FOST SOC ,EU MA RUGAM PENTRU O FETITA ,DAR SOTUL NU SI NU ,ASA CA A FOST CA EL DE DATA ASTA ,ACUM DISCUTAM DE NUMARUL 2
,NEAPARAT O FETITA CA IL MANANC ! BEBE A FOST LENES ,NU A VRUT SA ISI ARATE FATA -DORMEA ;,IN SCHIMB A FOST FOARTE GENEROS SI DELOC RUSINOS ,CU PARTEA SENSIBILA
,SUNT O MAMICA FERICITA ! FETELOR VA ROG ,NU MAI CITITI CAZURI SA VA INTRISTEZE ,E TRTAGIC ,DAR NOI TRECEM PRIN PERIOADE SI PERIOADE ,CAND HORMONII O IAU RAZNA ,NU E BINE SA NE SUPARAM,termin acum scoala de soferi aici ,si ne arata tot timpul casete cu accidente si nebunii ,tot timpul ies din clasa ,nu rezist-Dumnezeu sa o ierte ,nu am citit ,doar din ce am aflat de la voi -fruntea sus ,nu se intampla in fiecare zii ,va pup dulce eu ,bebe-Michael Houser si sotul !
miky