Mamici de iulie - august 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Fetelor, mi-a venit si mie randul...pliiizzzzz, la eco la iosup trebuie sa fiu cu "vezica plina"?

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Kehleyr, la multi ani! Iti doresc sa fii o mamica fericita si sa te bucuri de cei doi copilasi ai tai. Te pup!
Cristina, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

cristina8ioana o sa ma programes si eu la 4D prin martie aprilie...ca sa fie frumusica mea mai lare si sa se vada mai bine.
te cred ca iti vine sa te uiti intr-una la filmulet...sa iti vezi comoara
cat costa aceasta 4D?
17+

Mergi la inceput

cristina_ana m-am lamurit la ce spun ei dozari de anticorpi: efectiv la recoltarea sangelui si oferirea acestui rezultat. ceea ce ti-au facut si tie initial. am sunat la institutul de hematologie si m-a lamurit o doamna ca ei numesc dozare de anticorpi recoltarea sangelui.... eu credeam caiti face un vaccin ceva...
17+

Mergi la inceput

letitzia
esti super haioasa...pai daca nu poti si chiar incerci nu iti iese asta este. macar incerci
e bine totusi ca mananci si legume, putine dar mananci.
eu zic totusi sa continui cu magura ca e mai mica decat un croissant si probabil are si mai putine calorii
17+

Mergi la inceput

Kehleyr
la multi ani

si petrecere frumoasa
17+

Mergi la inceput

sunt socata de moartea andreei. eu vazusem un banner sau cum senumeste ala in care scria andreeac nu mai este printre noi...am intrat dar nu am putut citi decat prima pagina si nu am putut efetiv sa citesc mai mult dar pana la urma am inteles din mesajele fetelor noastre ce a patit. mi se pare ingrozitor diagnosticul. am lacrimi in ochi.
cuvintele sunt de prisos
dumnezeu sa o odihneasca si bebelina ei sa fie sanatoasa si puternica in lumea asta dura fara mamica ei
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Eliza, m-ai facut praf cu pasajul ala scris de Andreea cu 2 zile inainte de nenorocire...nu citisem ce a postat ea in urma, nu am avut putere, acum plang ca proasta gandindu-ma ce sperante avea biata fata, vise si dorinte, cum astepta fiinta aceea mica sa apara, cu cata speranta vorbea...Intr-adevar, sunt de acord cu tine ca atunci poate se mai putea face ceva...mi se pare inadmisibil ca la o ecografie sa nu se vada niste pb grave...INCREDIBIL !!!!

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Citind ce a scris ea inainte eu sunt de parere ca medicii au fost de vina. Fiind sarcina asa de mare ea trebuia oprita in spital si eventual facuta cezariana, nu trimisa bine mersi acasa. Si chiar daca era sangerare dupa tuseul vaginal, aceea e doar o pata, ori ea a simtit ceva cald care ii curgea, clar cantitatea de sange era mai mare. Numai ca din pacate acea comisie a analizat operatia in sine, cum a decurs si nu cauzele, istoricul ei, care au dus la asta. Ce m-a frapat pe mine, ca a fost sa se spovedeasca si pe scarile bisericii a cazut dand cu capul. Saraca. Macar dupa acea cazatura ea trebuia sa fie de urgenta internata si operata. Of acum totul este tardiv. Eu de ieri nu mai sunt om. Fereasca Dumnezeu de asa ceva. Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa vegheze asupra micutei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

she_wolf nu am cum sa rad de tine! Mi-e asa drag sa-mi tin puiul in brate, iti dai seama ca abia astept momentele astea!
Aseara am stat pana dupa 1 noaptea, intinsa pe spate, cu pijamaua rdicata, ma uitaam la burta si radeam in hohote; sotul meu chiar m-a intrebat daca am baut ceva Bebe topaia in burtica de nu se putea; eu nu simteam mare lucru, dar ce se vedea era un adevarat spectacol. Ceea ce m-a uimit ca doar putine dintre miscari le simteam, dar de vazut se vedeau mult mai multe. Sa incercati si voi, respirati regulat sau, daca puteti sa va tineti putin respiratia faraa sa va incordati abdomenul, sa vedeti ce haios este, mai ales pentru cele la primul bebe. dar si pentru noi, cele care nu mai suntem la prima sarcina e fascinant, cel putin pentru mine a fost incredibil, nu-mi venea sa-mi cred ochilor.

Fetelor, sper sa nu va suparati pe mine, dar am o mare, mare rugaminte si o sugestie, daca-mi este permis. Ceea ce s-a intamplat la mamici de ianuarie-februarie este o tragedie. Nu stiu de voi, dar pe mine m-a marcat teribil. Noi, insa, avem nevoie de liniste si calm, multe avem contractii, depresii, nu avem nevoie de nimic suplimentar sa ne creeze probleme. Va propun sa nu discutam prea multe despre subiect aici. Exista subiectul de mamici de ian-feb (dar chiar si ele si-au propus sa nu mai insiste foarte mult acolo) si mai exista un subiect special deschis. Nu stiu voi, dar eu imi gasesc la noi pe forum linistea, calmul si sfaturile de care am nevoie sa nu-mi amplific starile de rau, de disconfort. Nu stiu cate dintre noi ar suporta sa citim despre tragedie de cate ori intram, sa plangem de fiecare data. Sa fiu sincera, eu ieri nu am intrat exact din acest motiv. Ma simteam prea bine si am refuzat sa ma intristez. Nu stiu, sper sa-mi intelegeti motivatia corecta; principala mea indatorire este sa-mi protejez puiul nenascut; atata suferinta nu i-ar prinde bine.

Valentina 16+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput