Mamici de iulie - august 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

miky hai ca ai fost haioasa!!! Daca nu e fetita, il pui vad sa presteze pentru numarul doi...isteata fata! Presupun ca, daca numarul doi e tot baiat, a dat fericirea peste sotul dau, are de munca

Valentina 16+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Sabana, sunt de acord cu tine, mi se pare ca prea usor s-au spalat pe maini, trebuia internata saracutza si operata de cezariana, la istoricul ei si la cate pb a avut cu sarcina...in plus, cred ca in urma tragediei, tb luat la mana tot istoricul, mi se pare ca au fost foarte superficiali in verificari...
Sunt de asemenea de acord si cu Huacin, eu una nu mai sunt om de ieri, aseara sotul nu ma putea opri din plans, suntem gravide si sensibile oricum si cred ca trebuie sa ne gasim linistea si echilibrul...din pacate pe Andreea nu o putem aduce inapoi...o sa fie oricum in sufletul si mintea noastra si tare mi-as dori sa se faca dreptate, pentru ca daca eu nu am avut probe concrete sa o infund pe incompetenta de Gabriela Dinca anul trecut, cand mi-a distrus viata, mi-as dori ca macar in acest caz sa aiba cineva puterea sa faca lumina si sa opreasca incompetentii din a profesa si distruge alte vieti...
Gata, ma linistesc si voi incerca sa zambesc...pentru ca bebe din burtica s-a trezit si ii da suturi lu'mami...si el merita liniste
Va pupicesc si sa aveti o duminica frumoasa!

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Neata fetele! eu nu am net acasa asa ca ma mers la verisoara mea sa va citesc si sa va mai scriu. vineri am plecat acasa ptr ca se intetisera durerile si nu am mai apucat sa va scriu. ieri am fost un pic mai bine si azi parca nu mai sunt asa puternice intepaturile. ieri mi-a aparut o mica pata maronie-bej pe tampon. o sa ajung maine la dr T caci trebuie sa-mi faca echo ptr TT si o sa vad ce zice.
sunt tot cam deprimata si ce s-a intamplat zilele astea nu ma ajuat deloc.
va pup si va dorec o duminica placuta!

bulinuta 15 +

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

am uitat ca azi ma schimbat suntem in 16 fix

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Eu undeva pe forum am citit ca, contractiile pot fi si din cauza lipsei de calciu. Eu inainte de sarcina am avut ceva probleme cu calciul, am luat o vreme regulat. Aseara am luat o pastila de calciu efervescent special pentru gravide si ma simt mult mai bine, nu mai am nici dureri de burta, decat poate asa un vag disconfort. Oare sa fi fost asta cauza. Neaparat cand ma mai duc la medic o sa-i pun sa imi faca si calciul, sa vedem ce valoare am. Hm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,
Sper ca sunteti bine, ca eu nu prea. Sunt foarte trista... Si pe linga toate, parca nu-l mai aud pe bebe in burtic!
Cristina_ana, adela_pop, de cite ori v-a spus medicul ca tre sa faceti dozarile de anticorpi? Eu le fac la fiecare vizita. SI va mai intreb ceva, la 28 sapt. o sa va faceti vaccinul? Aici gasiti info despre incompatebilitate RH si solutii:
http://www.eva.ro/sanatate/articol181.html

Hai ca va pupacesc pe toate, multa sanatate!

Nati si bubu 15+

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mamanati, nu stiu la cit timp se fac dozarile astea de anticorpi. Maine o sa intreb si eu. Eu le-am facut in saptamana 8 si mi-a spus sa mai revin in saptamana 21, asta pentru ca nu aveam anticorpi. La tine probabil ca e mai des din cauza ca ai mai nascut o data. Sper ca la prima sarcina ti-ai facut vaccinul. Eu o sa il fac si in saptamana 28 si la nastere, pentru ca nu vreau sa risc la al doilea copil.
Cristina, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

buna fetelor! si eu am citit ieri tot ce s a scris de Andreea si azi noapte am visat numai asta.si mai aveam si contractiisunt de acord cu huacin este ingrozitor ce s aintamplat cu biata Andreea dar noi nu trebuie sa ne mai gandim.
va pupic pe toate si aveti grija de voi si de bebei.ne vedem mai tarziuandreea25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Da, Cristina_ana, am facut vaccinul anti-D doar dupa nastere(la 28 sapt. data trecuta nu am facut), si bine ca au insistat parintii si au cautat ca disperatii vaccinul respectiv ca medicii din maternitate au zis sa nu ne facem probleme. Pai cum dom'le sa nu-mi fac probleme daca si copilul avea RH+. Dar anul asta la sigur imi fac si la 28 sapt., chiar daca nu arata testele de singe prezenta anticorpilor.
Miky, lasa ca data viitoare ii faci sotului doua fete gemene!

Pupici la toate.

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

sabana ceea ce spui tu e teoretic posibil. Lipsa calciului da si spasme musculare, adica localizate la maini si picioare; ai avut si asa ceva? Oricum, pentru buna fixare, calciul se ia asociat cu magneziu. Numai ca, tot din cate stiu, contractiile date de lipsa calciului sunt slabe, nerelevante. Daca tu zici ca ti-a facut bine calciul, restul nici nu mai conteaza. Eu am avut si am contractii si de data asta, desi stau bine cu calciul...

Valentina 16+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput