Mamici de iulie - august 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Huacin da am mai avut ceva spasme. De ex mi se zbate ochiul drept mai mereu, aseara mi se zbatea un muschi la picior sau mi se mai zbate buza, sau mai am asa mici dificultati derespiratie. Dr mi-a zis sa iau calciu la nevoie ptr ca poate de asemenea favoriza contractiile. Mi-a zis sa iau cam o data pe saptamana. O sa vad daca si maine imi este bine. Poate ca este si din cauza faptului ca am stat in weekend acasa. Eu vineri m-am agitat cam mult la birou, ma astepta un maldar de treaba, dupa ce am stat 10 zile cu repaus aproape total acasa si seara am avut dureri cam mari. Stau tot timpul cu grija si cu arma la picior. Cateodata cand am dureri asa de mari am sentimentul ca nu voi putea duce sarcina la capat. As fi ingrozita sa pierd copilul. Mi se pare ceva cumplit peste care nu cred ca as putea trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Buna la bebici si burtici!Ma intorc cu vesti foarte bune.Bebe este foarte bine si este BAIETELLLLLLLLLLLL.Sunt foarte bucuroasa.Peste 10 zile asteptam rezultatul de la TT ca sa scapam de emotii si gata.
Am citit despre tragedia de la mamici de ian-febr.Eu am fost internata la Polizu toata sapt si am trait pe viu tragedia.Eram acolo cand au iesit din sala si le-a spus parintilor ca a murit.Poate va intrebati ce cautam acolo - mama Andreei lesinase iar matusa ei cauta disperata un calmant si nimeni nu vroia sa ii dea.Am fost cu dansa la et.2,la et 1 si nu au vrut sa ii dea un nenorocit de calmant.Cand ne-am intors la usa salii de operatii am vazut pe cineva iesind si am crezut ca au iesit cu o pastila,dar atunci le-au dat vestea.A fost cumplit,au lesinat,plangeau,au aprins lumanari, o adevarata tragedie.Am inceput sa plang instantaneu ,iar acum mi-au dat lacrimile cand imi amintesc.Nu am dormit joi noaptea aproape deloc.Dar asta este viata...trebuie sa trecem peste toate.Ma gandesc ca noi mai avem pana nastem mult timp dar fetele care erau internate si asteptau sa nasca stiti cum erau? Doamne..... erau traumatizate.
Sper ca nu v-am intristat prea rau dar am ramas f surprinsa cand am vazut ca se vorbeste despre acest caz si mi-am dat seama dupa numele fetei pt ca mama ei stiga Andreea.
Va pupic pe toate si bucurati-va de orice clipa pt ca nu stim cat avem de trait!

COSMINA 18 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Fetelor nu vreau sa fiu cinica sau sinistra, si mie imi pare rau de ceea ce s-a intamplat Andreei, dar eu cred sincer si cu putere in faptul ca cei care mor nu vor ca noi cei ramasi sa ne chinuim si sa ne facem ganduri negre. Asa cum cred ca Andreea ar dori sa avem grija de noi si de copii pe care ii avem deja sau ii purtam in burtica si nu neaparat sa o plangem pe ea sau sa fim speriate de ce se poate intampla. Haideti sa credem ca Cineva de acolo de sus va avea grija de noi.
Sabana cred ca trebuie sa te relaxezi putin. Nu pune raul inainte incearca sa gandesti putin mai pozitiv, uite ia exemplul fetelor care au trecut printr-o tragedie si acum incearca sa ramane calme si sa priveasca increzatoare in viitor. Nu vreau sa par moralista, scuze daca asa arata vreau doar sa incerc sa te fac sa vezi viata putin mai in roz.

Mitza 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Buna fetelor ! Felicitari COSMMYR pentru baiat ! si eu la fel ,sa rugam moderatorul sa ne puna pe listuta cu bebei-baietei !Ce nume ii pui ?Nui asa ca mananci mai mult sarat? Spune-mi ce e TT ? Mamanati ,spune-mi mai multe despre despre dozarile de anticorpi ,mie nu mi s-a dat nimic aici ,mi se i-a sange in fiecare luna ,zici ca hranesc vampiri in spital -cate 4 sticlute ,de mi s-a urat !stiu ca data trecuta mi-au luat sange sa vada daca bebe are nu stiu ce boli :Alzhamaier,nebunii dinastea ,testul a iesit bun;intalnirile cu doctorul se rezuma la masurarea burticii ,nici macar nu imi spune cat e ,doar ca e bine;ascult bataile inimii si mi se masoara pulsul si greutatea,cam atat :restul e conversatie ,doctorul incearca sa invete romaneste de la mine ,are o fetita infiata din Tulcea ,defapt tot orasul e cunoscut pt adoptiile de copii romani.Vad ca vorbiti de spasme ,eu am ulburari in respiratie cateodata ,dar am inteles ca e normal ,fetelor relaxati-va ,suntem gravidute deci avem dreptul sa lenevim si sa ne ingrasam ,nu? mi se pare corect ,deci fuga in pat,paturica pe voi ,ca o sa alergam destul dupa .Sincer acum ,si pe mine ma mai apuca nebunia si mut mobila de nebuna ,sau fac curat de 10 ori in accelasi loc ,dar ...sa gandim pozitiv!Mamanati-vrei sa ma duci la faliment cu 2 gemene?ha ha ,in familia sotului sunt gemeni ,bunica lui ,daca le am te pun sa faci babysitt auzi? si nasa! asa ca roaga-te doar pentru o fata .va pup pe toate si e normal sa fim ingrijorate -solutia e frigiderul !

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

25 Miki,TT-Triplu Test este o analiza pt determinarea malformatiilor si a sindromului Down( analiza de sange impreuna cu ecografie si se compara) .Mai mult nu stiu sa iti explic.
Felicitari pt baietel.In ridmul asta o sa intrecem fetitele.
Nu iti pot spune daca mananc mai sarat pt ca eu de regula mananc f sarat pt ca altfel nu ma ating de mancare.Eu pana acum am luat 2 kg in grutate si mananc la greu mai ales de 1-2 sapt ,dar asta este,pot sa iau si 50 ce conteaza -bb sa fie sanatos

COSMINA 18 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Sabana cum se numeste mai exact calciu eferfescent pentru gravide?
Dr ti-a spus sa iei doar odata pe saptamana?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Revin si eu fetelor dupa 2 zile de absenta. Pur si simplu nu am fost in stare sa scriu pana acum. M-a dat peste cap tragedia care s-a intamplat. Dar noi intradevar trebuie sa mergem mai departe fara ganduri negre.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 17+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Calciu Sandoz Ca-C 1000. Cutia costa vreo 350.000. Da asa mi-a zis sa iau doar la nevoie, cam o data pe saptamana. O sa mai vb cu ea cand ma mai duc la control. Cert e ca mi-a facut bine. O sa vedem
acum si cat ma tine.

Mergi la inceput

Dar mi-a fost tare dor de voi.
Kehleyr, iti urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa si sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!
COSMMYR, ma bucur ca sunteti bine si felicitari pt baietel!!

www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o problema. De cateva zile nu prea l-am mai simtit pe bebe. Zau ca asta nu-mi amintesc bine de la prima sarcina. Acum la inceput, cam cat de des trebuie sa-l simtim pe bebe?? Noi avem 17 sapt si 3 zile. La medic mai mergem abia joi pe 23.

Mergi la inceput