Mamici de iulie - august 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

fetelor, sunt socata...o tragedie s-a intamplat la mamici de ianuarie-februarie si nu-mi vine sa cred cum e posibil asa ceva....pentru cele curioase mergeti la mamici de ian-feb cap 138 pe la pag 7...pentru cele mai slabe de ingeri nu e recomandat

Sper sa nu va suparati pe mine

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

Fetelor, Eliza are dreptate, e o tragedie cu majuscule. Dar, ori va pregatiti bine sufleteste inainte sa intrati, ori nu intrati deloc acolo, nu e placut...

Valentina 16+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna fetelor!

O sa incerc si eu sa tin pasul cu voi.

Mamaaaa, ce de dulciuri mananca unele dintre voi! Si eu care credeam ca eu mananc multe si am zile in care nu mananc deloc.
Cornelia, eu sunt la a 2-a sarcina si am facut cezariana la prima, dar nu m-a suparat burta in mod special...m-a intepat putin aseara, dar nu cred ca are legatura. Sanatate si ai grija de tine.
Kehleyr, la multi ani!!! Serios? Intepaturile sunt contractii? Ca am avut si eu aseara, dar se simteau numai intr-o parte, n-au fost prea dureroase, mai degraba neplacute si au trecut de la sine destul de repede...
Kehleyr si Bulinuta si sotul meu vine tarziu acasa, pe la 7-8 seara si il mai am si pe Cristi, dar asta este, ne descurcam.
Bun venit Annaa, sarcina usoara!
Cristina_ana, felicitari pentru baietel!
Mamanati...
Huacin, m-am gandit si eu ca tocmai acum cand a mai crescut si Cristi si s-au mai linistit lucrurile o iau de la capat , dar, o sa razi, parca uneori mi-e dor sa am iar bb.
Geliza, am citit si eu despre tragedie...

Week-end placut!

Claudia (14+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

offf, am citit si eu la mamici de ian-feb, e ingrozitor ce s-a intamplat, nu inteleg cum de s-a putut intampla asa ceva...

fff trist, Dumnezeu sa o ierte si sa fie alaturi de micuta Maria si familie !!!

miti 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Kehylersarcina usoara, bebe sanatos si sa te bucuri de amandoi copii.
Cristina_ioana ma bucur ca ti-a placut de Vladareanu si ca ti s-a parut si tie bland si calm.
huacin multumesc ca povestesti ce ai simtit tu la prima sarcina si eu ma gandesc cateodata cum o sa ma descurc, eu nu am tinut niciodata un nou nascut in brate - de frica- mai mult de jumatate de minut.
Nu stiu cine intreba de vitamine. Eu iau materna, nici eu nu am vrut sa iau, doctorita mea homeopata a zis ca nu e nevoie, dar ginecologul a zis ca daca iau vitaminele ma lasa sa continui si tratamentul homeo . Materna nu imi dau foame, greata sau altceva, le iau dupa masa de dimineata si e ok.
Apropo de mancat - mie mi-a zis nu neaparat sa ma abtin dar sa mananc cu cap si sa fac foooaaarte multa miscare.

Mitza 17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Ce pot spune...cred ca cuvintele sunt de prisos. Eu ma gandesc la familia ei imi dau seama ca este terminata. Asta da tragedie. Of doamne vorba fetelor suntem in sec XXI si degeaba. Nu stiu daca e vina doctorilor dar nu e drept. DUMNEZEU S-O ODIHNEASCA IN PACE! Saracul copil, saracul barbat si saracii parinti.

Ioana 16+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Kehleyr la multi ani sa fii sanatoasa (si tu si bebelul), sa ai o nastere usoara si o viata fericita!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna dimineata burticute,

Kehleyr, LA MULTI ANI!!! SA fii sanatoasa si tu si bebele tau si toata familia voastra. Multa, multa fericire!!!

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Kehleyr La multi ani, tot ce iti doresti sa ti se implineasca. Sa ai un bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Ma trezisem tare vesela si optimista si intrasem sa ma bucur cu voi de vremea asta frumoasa, dar sunt socata si nu imi pot reveni...
Si eu o sa nasc tot in Polizu, dar nu de-asta sunt socata neaparat, ci pentru ca mi se pare nedrept ce se intampla...numai drame in Polizu...am avut-o si eu pe-a mea anul trecu..bine macar ca s-a deschis o ancheta de data asta si poate dr incompetenti vor fi inlaturati...
Aveti vreo idee fetelor la ce dr era Andreea?...
Doamne in ce hal imi vine sa plang...

Cristina 19+

Mergi la inceput