Mamici de iulie - august 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna!

Stefania, stai linistita ca o sa se miste pana la urma cantarul, mai ales de acum incolo. La David cum a fost? Nici eu n-am luat mult in greutate pana acum, doar 1 kg si ceva, iar kg-ul il luasem de Sarbatori...practic, fara excesele specifice perioadei aleia n-as fi luat nici eu mai deloc in greutate pana acum. Vad ca te pregatesti pentru fetita.

Claudia (14+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Salutare burtici!
Ce frumos este afara.......imi vine sa-mi iau liber restul zilei si sa ma plimb. Avem si noi ceva vesti. Am fost la doctor saptamana trecuta si la prima strigare e fetita. Dar vedem sigur peste 3 saptamani cand facem eco morfologica. Mi s-a umplut sufletul de bucurie, pentru ca-mi doream fetita. Analizele si TT sunt bune, asa ca scapand si de hopul acesta, vineri am comandat patut si comoda pentru bebelina. Sunt asa frumoase, albe cu un delfin albastru si ceva galben (nu mai retin ce anume) intr-o parte. Abia astept sa le luam. Aveti grija de voi.

a.cicel am scris un mesaj vineri care a disparut dupa cateva minute (aparea ca ne-moderat)

Raluca 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

multumesc, Sabana, vreau sa mi le fac si eu;
she_wolf si eu am luat cred ca 1 kg in greutate, pana acum am slabit, de cand s-au mai stabilizat greturile, am mai pus putin pe mine;
bulinuta, ai venit de la eco?cum a fost?
anasia 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Ioana, imi pare sincer rau ca iei atat de personal toate lucrurile astea, eu una nu am scris ca sa te supar sau sperii pe tine, nici din rautate, pentru ca nu sunt un om rau...sunt doar un om inrait de o tragedie care nu a fost o intamplare...nici nu am retinut ca mergi la ea si nici nu m-am asteptat ca dupa ce am patit eu ea sa ramana fara paciente...totusi imi dau seama ca numai cineva care a trait o asemenea tragedie poate intelege pe deplin ura mea...faptul ca ii spui ce se scrie despre ea nu mi se pare extraordinar, deoarece eu nu o barfesc aiurea, suna tare urat, ea stie clar parerea mea si i-am comunicat eu insami tot ce simt...ca mama m-a inteles...
Legat de dr meu, stiu tot ce se vorbeste, si cu bune si cu rele, la fel ca si despre Dinca, importanta cred eu ca este increderea pe care o avem noi in dr respectivi si legat de asta, daca tu ai incredere in ea, eu nu am intentionat sa ti-o zdruncin, daca eu esti sigura de ea eu nu am incercat sa te fac sa fii nesigura....pur si simplu ne impartasim experientele aici...iar eu sunt o femeie traumatizata si indurerata in mod nedrept din cauza unei gafe...atat..
Imi pare inca o data rau pentru ce ai simtit tu citind, dar poate ca viitoare mama reusesti o secunda sa te pui si in pielea mea...

Cosmina iubita,felicitari pentru baietel, ma uitam la inceputul listei si ma amuzam ca la inceput au fost fetite multe iar acum baieteii domina...
Anasia, eu mi-am facut de la inceput toate analizele pt toti virusii ca sa stau eu linistita...
Stefania, te felicit si eu pentru cele 46 de kg... Eu am luat 4 kg pana acum si sper sa nu explodez mai incolo...
Consi, bine ai venit si sa ai o sarcina usoara !
Mamanati, eu nu am carnet de gravida, ooops...
Sabana, ai inceput munca? UFfff....macar esti mai bine?
Irinuca, pe unde esti?

Cristina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Eu nu am mai intrat de ceva zile pentru ca a venit mobila si am avut f multa treaba sa rearanjez, sa curat de sus pana jos tot. Vineri logodnicul meu a stat acasa ca a facut niste rafturi faine de lemn afara la iesirea din bucatarie ca nu mai avem loc pentru toate minunatiile care le avem prin bucatarie. Ne-am cumparat si un toaster nou si un fierbator f fain cu filtru de apa care il folosesc cand vine baby, pt ca apa de la chiuveta aici este f nasoala si trebuie filtrata.
In rest nimic vesti noi, abia pe 1 martie merg sa imi cunosc medicul si sa mi se recolteze sange pt TT. Sper sa ma lamureasca medicul pe 1 martie si cum va trebui sa nasc adik cum va fi mai bine, cezariana sau natural, pt ca eu am niste pb de vreo cativa ani cu pielea de la intrarea in vagin si se rupe mai tot timpul si curge sange si astia nu mi-au gasit nici un tratament care sa functioneze. Si inca sunt sub investigatii la sectia de ginecologie cu aceasta pb. Si ma gandesc daca pielea se rupe asa singura si nici o crema din ce mi-au dat nu a fost buna deloc, adik nici o imbunatatire, cum sa nasc natural? Ma gandesc ca se va rupe intr-un hal fara de hal, plus ca nu mai vreau inca o taietura sa mi se faca epiziotomie, parca asa se cheama, ca am avut o biopsie facuta acolo la intrarea in vagin si ma sacaie din cand in cand si se mai si rupe cu toate ca de vindecat atunci s-a vindecat repede si bine. Off asa m-am saturat de povestea asta si nimeni nu stie ce am si cu ce sa imi treaca. Am folosit 10 tipuri de creme si lotiuni si nimic. Ma simt ca un cobai deja...
Anyway atata despre mine, nu vreau sa va omor cu problemele mele.

Bun venit la fetele noi, sarcina usoara si bebeii sanatosi!
Kehleyr La Multi Ani! Stiu ca e tarziu deja dar daca nu am fost pe net iti urez acum sa fii fericita si sa ai baby frumos si sanatos.
A.cicel sa ai o zi a nuntii minunata , sa fii ca o printesa din povesti si sa te distrezi cat mai mult. Abia astept sa vii sa ne povestesti despre cum a fost si sa vedem poze cu tine miresica.

Va pup pe toate!

------------------------
15+
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna fetelor
m-am intors si eu de la eco...sunt mandra posesoara de ..are 15s+3z, iar DPN s-a modificat in 11 august...in rest totul este normal...o sa fac TT pets e2 saptamani ca am facut pregny si trebuie sa se elimine...si mi-a zis sa iau biomarine plus 1/zi, dar asta deja unele stiti (paciente ale aceluiasi dr)

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Mada_mxm ce harnicutza ai fost tu...
E intr-adevar neplacuta problema ta cu pielea acolo, dar stai tu linistita si discuta cu dr ca sa gasiti solutia cea mai buna

A.cicel- Sa te bucuri, iubita, de ziua asta frumu si sa fii o miresica minunata si fericita si sa vii repede cu poze...

Cristina 20+

Mergi la inceput

Eliza, felicitari pentru carutul roz, hihihihi....deci esti si tu posesoare de labii, cum zicea cineva...
ce zice taticu'?

Cristina 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Ioana, uf da sunt iar la munci. E bine ca saptamana asta sunt singura, dar imi este groaznic de somn si ma doare capul. Am fost un pic pe afara sa maplimb si la un moment dat am avut emotii ca ma ia cu lesin. M-am uitat in oglinda si usnt alba ca varul. Cred ca de la atata stat in casa, cred ca ar trebui sa mai ies si eu pe afara, intr-un parc, sa ma mai vada si pe mine soarele la fata. Tu esti bine? Ai mai avut probleme. Eu de cand am luat calciul ala multumesc lui Dumnezeu sunt ok.
Ioana81 nu trebuie sa fii asa de dura. Parerile despre dr inttodeauna vor fi impartite. Depinde de experienta fiecareia. eu de ex sunt deja la al treilea medic de lainceputul sarcinii si pana acum, tocmai ca nu m-am simtit in siguranta, desi altii au fost super multumiti de ei. Acum m-am hotarat sa nasc in spital privat, multi stiu ca ma critica pentry decizia mea, dar sincer nu ma intereseaza. Eu si bebe, conditiile de nastere, igiena si in primul rand medicul conteaza cel mai mult pentru mine. Nu trebuie sa fim asa de dure una cu alta.
Mada incearca cu ulei de masline. Sa te stergi pur si simplu. Si eu mai am cateodata probleme din astea, din cauza candidei, mi se usuca pielea si crapa. Uleiul de masline face minuni. De asemenea masati-va cu el pe burtica. E super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetelor pe mine in ultima vreme ma proecupa subiectul preeclampsie. Exact nu stiu ce e. Voi stiti? Si care este cauza? De la dulciuri? Eu cam mananc dulciuri ca sparta. Azi citeam ceva ca poate aparea si din cauza lipsei de calciu.
In alta ordine de idei m-am gandit sa ma apuc sa imi fac stoc de pampersi. Si incet incet sa ma apuc de cumparaturi pentru bebe. Azi un pic, maine un pic si tot asa. Oare e deplasat?

Mergi la inceput