Mamici de iulie - august 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Va invit la un nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69525" target="_blank">capitol

14+
Mai am 5 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Mamanatimerci de urarea de bun venit . Din pacate am apucat sa scriu o data si apoi iar nu am mai avut timp sa vin pe forum. Azi cand am venit incerc din rasputeri sa citesc tot ce s-a mai scris. Sunteti tare harnicute la scris si eu din patate iar ii mult de munca . Dar mai fac si eu pauze un pic.

Bubulina si eu am aici unde locuiesc o cunostinta careia medicul i-a recomandat sa slabeasca in timpul sarcinii...desi nu luase exagerat de multe kg, dar spunea medicul respectiv, ca era prea mult pentru cate kg avusase ea inainte. Mi s-a parut o aberatie insa saraca fata s-a mai abtinut de la mancare.

annaa felicitari pentru sarcina si sa dea Domnul ca totul sa fie bine si la vara sa fii cu bebele tau. Eu una abia astept sa-l tin pe-al meu in brate, indiferent de ce sex o fi

Fetelor dar cate medicamente luati voi! Eu am luat numai folio si in rest nimic. Sunt in a patra zi a saptamanii 15 dar nu am mai auzit-o pe dr ca mi-ar mai da ceva. Stiu ca da magneziu in caz de dureri de burta dar de no-spa sau de ceva sililar nu am auzit pe aici. Voi vad ca luati biomarin, pentru ce este acesta?

Va urez o saptamana cat mai plina de lucruri bune, fara dureri de burtici si cu mai putine pofte La mine s-a rarit starea de rau, sper sa nu intru si eu acum in faza de pofte prea mari.

14+

Monica

Mergi la inceput